Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye’de Konut Fiyatları Yükseldi

Muğla’nın güzide ilçesi Fethiye’de konut fiyatlarında son yılların en büyük artışı yaşanıyor. Yüksek enflasyon sebebiyle yükselen konut fiyatları, ev kiralarına da yansıdı. Geçtiğimiz yıla nazaran kira fiyatlarında neredeyse 00’e yakın artış gözlemlendi.

Karaca’dan anlamlı hediye

10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Mesut Güleroğlu’na 1 adet tandem bisiklet hediye etti.

Gençlik Haftası’nda Mini Futbol Ve Voleybol Turnuvası

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gülşen Gökçe Spor Lisesi işbirliğinde Gençlik Haftası Spor Şenliği düzenlendi. Düzenlenen şenlikte okullar arası mini futbol ve voleybol turnuvası yer alacak.

Et Ürünlerinin Yanına Yaklaşılmıyor

Günümüzde her geçen gün artan fiyatlar vatandaşın alım gücünü azaltmaya devam ediyor. Bu durum et fiyatlarını da her geçen gün arttırıyor.

Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye’de başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmaların mayıs sonuna tamamlanması bekleniyor.

Sarhoş Müşteri Oteli Yaktı

Foça Mahallesi’nde bulunan bir otelin odasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangının otel odasında kalan alkollü müşterinin dikkatsizliği sonucunda çıktığı tahmin ediliyor.

Bir Festival Daha Sona Erdi

12. Yeşilüzümlü Yöresel Dastar ve Kuzugöbeği sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan festivale katılanlar 3 gün boyunca keyifli dakikalar geçirdi.

500tl’lik Kuzugöbeği İlgi Görüyor

Fethiye'de bu yıl 12'incisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali son günde de vatandaşın yoğun ilgisi ile devam etti.

Kumburnu’nda Dj Çabakçor Rüzgârı Esti

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor, Dünya’nın ve Türkiye’nin göz bebeği olan Ölüdeniz Kumburnu Plajı’nda müzikseverler ile buluştu. Yaklaşık 2 saat boyunca sahne alan Çabakçor, çaldığı müziklerle hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

YUSUF YİĞİT İÇİN YEMEKLİ MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz yıllarda vefat eden Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Eşen eski Belediye Başkanı Yusuf Yiğit için düzenlenen yemekli mevlit programına katıldı.

BAŞKAN OTGÖZ, ASKER YEMEĞİNE KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan AK Parti Seydikemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atlan Saçlı'nın oğlu için düzenlenen ‘Asker Yemeğine’ katıldı.

KARAÇULHA GÖNÜLLÜLERİNDEN KEŞKEK GÜNÜ

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl düzenlenen Keşkek Günü bu yıl 8 Mayıs Pazar günü Kayikseki Piknik Alanı’nda yapılacak.

Sosyal Tesis ve Festivalin açılışı yapıldı

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin açılışı gerçekleştirildi. 12. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali başlangıcında gerçekleşen açılış törenine yoğun katılım oldu.

FETHİYE BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığında Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

ZAMLAR TURİZMİ DE ETKİLEDİ

Fethiye’de günlük tekne turu işletmeciliği yapan tur sahiplerinin, bayram tatilinden bekledikleri yoğunluk gerçekleşmedi. 2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar, üstüne gelen zamlardan dolayı da epey şikayetçiler.

Rüzgârlı Hava Etkili Oldu

Fethiye ve çevresinde yaklaşık bir haftadan bu yana etkili olan rüzgarlı hava Pazar gününe kadar etkisini devam ettirecek.

Toplam 685 haber.