Efsane Başkan Yungucu'dan Demirtaş ve Ekibine Tam Destek

Fethiye'de geçmiş yıllarda dört dönem Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevinde bulunan Emin Yungucu, önümüzdeki aylar içerisinde yapılması beklenen oda seçimlerinde Kamil Mutlu Demirtaş'a 'Tam Destek' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Aralık ayı ve 2022 yılının Mart ayı aralığında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi başkan adayı Kamil Mutlu Demirtaş, çalışmalarını her geçen gün arttırıyor. “Eli Sıkılmadık Esnaf Bırakmayacağım” sözü ile sahada çalışmalarını hızlı ve titiz bir şekilde sürdüren Demirtaş ve ekibine bir destek de geçmiş yıllarda Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına dört dönem başarılı bir şekilde başkanlık yapmış Emin Yungucu’dan geldi. Uzun yıllardan bu yana esnafın kimsesizleştirildiğini ve yalnız bırakıldığını ifade eden Yungucu, “Kamil Mutlu Demirtaş’ı oldukça istekli ve kararlı görüyorum. Esnafların sorunlarına çözüm arayabilecek kararlılıkta. Dolayısıyla ona güvenim ve desteğim tam” şeklinde konuştu. 
Esnafın sorunlarına ve taleplerine merhem olabilmek adına bu göreve talip olduğunu aktaran Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Demirtaş, “Geçmiş dönemlerde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini dört yıl yapmış ve  odaya ve üyelerine çok güzel hizmetkarlık yapmış Emin Yungucu başkanımızın desteğini almak çok güzel bir duygu. Zaten ben bu göreve talip olmadan önce öneri ve görüşlerini aldığım büyüklerimin arasında yer alıyor kendisi. İlk yola çıktığımda da söylediğim gibi,  biz Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını tüm üyelerimizle birlikte yöneteceğiz. Biz talip olduğumuz görevi çok iyi biliyor ve başarılı olacağımızı biliyoruz. Bu anlamda bize güvenen ve destek veren tüm üyelerimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN