EMITT'te, Fethiye rüzgârı esti

Fethiye, 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT-2022) en etkili şekilde tanıtıldı. Ziyaretçi akınına uğrayan ve Fethiye sevdalılarını buluşturan, Fethiye standı, destinasyonlar dalında bölgenin havasını en iyi yansıtan stant ödülüne layık görüldü. SED Medya ekibi de gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tuttu, sosyal medya hesapları ve FRT TV aracılığıyla Fethiye'nin tanıtımına katkı sağladı.  

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

EMITT-2022’nin en ilgi çeken turizm destinasyonu olarak öne çıkan Fethiye standına ilgi, fuarın dört gününde de devam etti. Yabancı turizm acentelerinin yetkilileri Fethiye standına gelerek bilgi alırken, VR gözlükle 3 boyutlu yamaç paraşütü deneyimine ilgi yoğun oldu.
Meclis üyeleri ve yönetim kurulu ve turizm sektöründe faaliyet gösteren üye şirketleriyle adeta EMITT 2022’ye çıkartma yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye’nin farklı yönleriyle tanıtılmasını sağladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Ay, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Fatih Tufan, Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran ile FTSO Meclis üyeleri Akif Milaslıoğlu Aydın Ertemli, Mustafa Yiğit, Ramazan Sıtkı Gümüşhan, Adnan Erdoğan, Mehmet Döver, Ozan Avcı, Erol Aksoy, Ali Çelik, Efrahim Akaçabel, Kerim Arslan, Ozan Altıok ve Erdem Can Cüceoğlu, Fethiye standını ziyaret eden misafirlerle tek tek ilgilendiler. Fuardaki diğer stantları da ziyaret eden FTSO heyeti, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) standında da görüşmeler yaptı.HaberBabadağ teleferiğinin maketle ziyaretçilere tanıtıldığı EMITT fuarında, Fethiye, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri, yerel tatları, alternatif turizm seçenekleriyle yaşatıldı. Fethiye standını ziyaret edenler üç boyutlu VR gözlüklerle Babadağ’dan Belcekız plajına inerek yamaç paraşütü deneyimi yaşarken, ziyaretçilere Likya Yürüyüş Yolları kitabı, Fethiye’nin destinasyonlarına ait görsellerin yer aldığı kitap ayracı ve magnet, defneli sabun ile adaçayı ve defneyaprağı hediye edildi.
EMITT 2022’de Fethiye ilgi odağı oldu HaberFuarı değerlendiren FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, “Dünyanın 5 büyük turizm fuarından biri olan EMITT'e bu yıl önceki yıllara kıyasla yoğun bir katılım var. Fethiye standının EMITT’de büyük ilgi görmesi bizi mutlu etti. Fethiye standına emeği geçen herkese teşekkür ederim. EMITT’teki hava 2022 yılı turizm sezonunun bölgemiz için verimli geçeceğine olan inancımızı daha da arttırdı.“ dedi.HaberEMITT 2022’yi değerlendiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da fuarın Fethiye açısından çok verimli olduğunu vurgulayarak, “Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan EMITT’te olmamız ve Fethiyemizi tanıtmamız çok önemli. Fuarın ikinci gününde düzenlenen kokteylimize yoğun bir katılım oldu. İlgi odağı olan standımız Fethiye sevdalılarını buluşturdu. Acentelerimiz, otellerimiz birebir görüşmeler yaptı, broşürlerimizle katılımcılara ulaştık. 
EMITT, Türkiye’nin tüm illerini, ilçelerini birleştiren çok önemli bir fuar Muğla odaları olarak birbirimize destek vererek, bir arada fuarda yer aldık. EMITT’te hep istediğimiz gibi Muğla sokakları gibi bir aradaydık. Muğlamızı, bölgemizi en iyi şekilde tanıttık.” diye konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN