''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI

''Ermaş Muğlaspor'' isim sponsorluğu imza töreni ve lansman toplantısı, kulüp tesislerinde gerçekleşti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğlaspor ve Muğla'nın önemli firmalarından Ermaş Şirketler Grubu ile devam eden sponsorluk anlaşmasının kapsamı genişledi. Ermaş, yeni iş birliği kapsamında önümüzdeki sezon için Muğlaspor'a isim sponsoru oldu. Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 2022-2023 sezonunda ‘Ermaş Muğlaspor’ adıyla mücadele edecek. İsim sponsorluğu törenine il protokolü ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Muğlaspor Sıtkı Koçman Tesisleri'nde gerçekleşen Ermaş Muğlaspor isim sponsorluğu lansmanına Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Artay Yağcı, Ermaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gültekin Akça, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, MUTSO Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Fuat Tokalaş, TÜFAD Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Muğla ASKF Genel Sekreteri Mustafa Yandık, Muğlaspor eski başkanları Av. Mustafa Hükkamoğlu, Erol Kutlay, Önder Kaytan, Erol Kapiz, Bodrumspor Kulübü eski başkanı Semih Nalbantoğlu, Muğlaspor yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

BAŞKAN ÇAKIR, ''YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ''
Gerçekleşen imza töreninde açılış konuşmasını yapan Muğlaspor Kulübü Başkanı Ali Çakır, ''Açılış konuşmasını yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır,  “1967 yılında Muğla sevdalıları tarafından kurulan Muğlaspor'umuz yıllardır gerek yetiştirdiği ve ülke futboluna armağan ettiği futbolcular, gerekse de kurumsal yapısı ile hep örnek alınmış ve marka haline gelmiştir. Muğlamızın en büyük marka değerlerinden biri olan Muğlaspor'umuz sadece futbol branşında değil, 9 uluslararası branşta yüzlerce çocuğumuza spor yaptırmakta ve onları her anlamda hayata hazırlamaktadır. Son yıllarda maddi ve manevi olarak kulübümüzün yanında olan Ermaş grup, şimdi de kulübümüzün isim sponsoru olarak bizlere katkı sağlayacak. Madencilik sektöründe Muğla ve ülke için çok büyük bir firma olan Ermaş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve tüm Ermaş ailesine, şahsım ve temsil ettiğim bütün Muğlaspor camiası olarak çok teşekkür ediyorum. Muğlaspor olarak yeni sezonda başarılı olmak için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

ERCAN, ''SPORCULARIMIZIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ''
Ermaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, ''Bugün şehrimiz için çok önemli bir imza töreninde sizlerle birlikteyiz. Kurulduğu 1967 yılından beri sporcu ahlakını ilke edinerek yetiştirilen binlerce sporcu ile ülke sporcuna önemli katkılar sağlayan Muğlaspor'umuza bir kez daha destek olmak için buradayız. Bizim Ermaş Şirketler Grubu olarak misyonumuz ülke ekonomisine nasıl daha katkı sağlayabiliriz düşüncesi içerisinde gelecek nesillere örnek olmak, ışık tutmak, bunun yanında yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza atarak yatırımlarımıza devam etmekteyiz. Sporun tüm branşlarının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu kapsamda Ermaş olarak ilimizin önde gelen markalarından Muğlaspor'a isim sponsoru oluyoruz. Burada mücadele eden gençler yarının büyük futbolcuları olmaya aday kişilerdir. Ülke ekonomimize katkı sunmaya ve yarınlar için, ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz. Ermaş ailesi olarak eğitimden spora, sağlıktan sanata kadar birçok farklı alanda verdiğimiz desteklerle her zaman Muğla'mızın ve Muğla halkımızın yanında olacağız. Zirveye giden bu zorlu süreçte biz de tüm imkanlarımızla siz sporcularımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Daha önce göğüs sponsoru olduğumuz kentimizin kulübü Muğlaspor'a bu yılda artık sponsoru olduk. Bugünün çok daha büyük başarılara imza atacağı günlerin başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Muğlaspor'umuzu ve Muğla'yı dünyada bir marka yapmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜMÜŞ, ''HİÇBİR MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ''
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ''Muğlaspor 55 yıllık bir kulüp, geçmişine baktığımızda 9 farklı branşta Muğla'mızın gençlerini sporla tanıştırmak, sosyal faaliyetlerde bulundurmak, kötü alışkanlıklardan arındırma, geleceğe dinamik ve özgüveni  gelişmiş bireyler yetiştirme noktasında çok büyük çalışmalar yaptı. Bizde gerek belediye başkanlığı döneminde ve daha öncesinde Muğlaspor'un yaşadığı sıkıntıları hep biliyoruz. Geçmişte Türkiye'de ismi en ön planda olan Muğlaspor'umuz, ne yazık ki son yıllarda ülkenin ekonomik koşulları nedeniyle tüm kulüplerde olduğu gibi sıkıntı yaşadık.  Ama bugüne kadar herkes özveriyle bu kulübü taşıdı. Muğlaspor yönetimi şirketleşme ve ön isim noktalarında bugüne kadar çalışmalar yaptı. Ermaş'ın da destek vermesiyle  isim sponsorluğu gerçekleşti. Ben Ermaş Grubu'nu kutluyorum, tebrik ediyorum. Bana göre çok akıllı bir iş yaptılar. Türkiye’nin en güzel şehrinin marka ismi bundan sonra Ermaş Muğlaspor olarak anılacak. Bu hiçbir maddiyatla ölçülemez. Muğlaspor'umuz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da centilmence, spor ahlakı içinde mücadelesine devam edecek. Gelecek günler Muğlaspor için de çok güzel olacak'' açıklamasında bulundu.

KAYMAKAM ERİŞ, ''HAYIRLARA VESİLE OLSUN''
Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, “Geldiğimiz günden beri Muğlaspor için çırpınan bir ekip bulduk. Her sıkıntılarında gördük ki başta belediyelerimiz olmak üzere iş adamlarımız kulübün sorunlarını çözebilmek adına büyük çaba içinde oldular. Bizler de destek olmaya gayret ettik. Muğla'nın en ortak değeri Muğlaspor'dur. Her gittiğimiz yerde o ilin, ilçenin takımları bizim için hep bir gurur abidesi oldu. Bunun en temel nedenlerinden biri de biliyoruz ki sağlıklı gençler sporla yetişiyorlar.  Bu imzalar kulübümüze ve Muğla'mıza hayırlara vesile olsun. Bundan sonra da Mustafa bey gibi daha nice destek verecek sponsorlarımızı da örnek olarak görmek isteriz. Tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Muğlaspor'a önümüzdeki sezonda üstün başarılar diliyorum'' dedi.

''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN