Esenler Erok Mağlup Kırıkkale Galip

3.Lig 3.Grup'ta lider Fethiyespor 15. Haftayı da kayıpsız geçerek 37 puanla liderliğini devam ettirdi.Fethiyespor'un en yakın rakibi durumunda bulunan Esenler Erokspor Çankaya Futbol Kulübü'ne deplasmanda 3-1 mağlup olurken Kırıkkale Büyük Anadolu Spor deplasmanda Modafen'i 1-0 mağlup etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor 15.hafta sonunda 6 puan farkla lideliğini devam ettiriyor.15. haftaya girilirken ligde Esenler Erokspor  28 puan ve averajla 2. Kırıkkale Büyük Anadolu Spor 28 puan ve averajla 3. durumda bulunuyordu.15. hafta karşılaşmaları sonucunda deplasmanda Çankaya Futbol Kulübü ile karşılaşan Esenler Erokspor 90 dakika sonunda rakibine 3-1 mağlup olunca 28 puanda kalarak Fethiyespor’un 9 puan gerisine düştü.Fethiyespor’un diğer en yakın takipçisi konumunda bulunan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor Deplasmanda Modafen’i 1-0 mağlup ederek puanını 31’e çıkararak  Fethiyespor’u 6 puan geriden takibini sürdürdü.
16 hafta karşılaşmalarında Esenler Erokspor kendi evinde Modafen ile karşılaşırken Kırıkkale Büyük Anadolu Spor kendi evinde Ağrı 1970 ile oynayacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN