177 Haberleri

177 Haberleri

2023 Yılında Fethiye’nin Nüfusu Kaç Kişi Oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarını açıkladı. Fethiye’nin nüfusu 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla toplam nüfus 177 bin 569 oldu.

‘Tek Numara 112’ Tanıtım Çalışması

Türkiye’de birden fazla olan acil çağrı numaraları (155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat, 158 Sahil Güvenlik, 110 Yangın İhbar, 112 Sıhhi İmdat, 177 Orman Yangın İhbar, 122 AFAD) tek numara “112” altında toplandı.

Erasmus programı gerçekleştirildi

Ömer Özyer Anadolu Lisesinin yürütücüsü; Polonya, İtalya, Romanya ve Litvanya’nın da ortağı olduğu 2020-1-PL01-K229-081774-6 nolu Cultural Heritage Album RAW Makers isimli Projenin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Yellice; ‘’Ormanlar bir ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır’’

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, ormanları korumanın önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

FTSO MECLİS BAŞKANI BÜYÜKTEKE'DEN EMNİYETE ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke , Meclis Baskan Yardımcısı Erhan Tüfekçi , Meclis üyesi Efrayim Akçabel ve Meslek komitesi Baskani Turgay Şahin , Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ’ı makamında ziyaret etti.

SEYDİKEMER’DE TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 177’NCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Seydikemer’de Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci Kuruluş Yıl Dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Polisler aileleri ile yanan alanlara fidan diktiler

Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü etkinleri çerçevesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 200 polis ve aileleri, 500 adet fidanı toprak ile buluşturdu.

BAŞKAN OTGÖZ, TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 177’NCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

FETHİYE POLİSİ KONVOY DÜZENLEDİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, konvoy düzenledi. Düzenlenen konvoyda emniyet müdürlüğüne bağlı araçlar şehir turu attı.

Köyceğiz’de Polis Haftası kutlanıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Aydın ve beraberinde polis teşkilatının farklı birimlerinde görev yapan personel, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak'ı makamında ziyaret etti.

Ortaca’da Polis Haftası kutlandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Datça’da Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı

Muğla'nın Datça ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177'nci yıl dönümü düzenlenen bir dizi etkinlik ile kutlandı.

FTSO YÖNETİMİ, POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz İsmail Ayhan nezdinde, ülkemizin asayiş, huzur ve güven ortamını tesis ederek hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

Polis özel bireyler ile bir araya geldi

Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıldönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası Muğla'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Marmaris’te polisler minik öğrencileri eğlendirdi

Türk Polis teşkilatının 177.kuruluş yıldönümü ve 4-10 Nisan polis haftası olması sebebi ile yapılan etkinlikler çerçevesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler Anaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek oyunlar oynadılar, çocuklar polis maskot ile eğlendi.

Köyceğiz’de polisler minikleri sevindirdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte minikleri sevindirdi.

Pandemiye rağmen 1177 nikâh kıyıldı

Tüm Dünyada ve Ülkemizde etkili olan Covid-19’a rağmen kısıtlama günleri dışında Fethiye’de de nikâh işlemleri hız kesmedi. Bir önceki yıla göre nikâh sayısında düşüş yaşanırken, Turizm sezonunun kısa olması nedeni ile yabancı evlilik sayısında da düşüş yaşandı.

“İDARİ PARA CEZASI UYGULANACAK, TEKRARI HALİNDE RUHSATLAR İPTAL EDİLECEK”

Fethiye’de ki otelcilere ve pansiyon işletmecilerine yönelik kimlik bildirim kanununda yapılan değişiklikler anlatıldı. OHAL kapsamında uygulanan düzenlemeler ile ilgili kanun hükmündeki kararnameler ve 1774 sayılı kimlik bildirme kanununda yapılan değişiklikler anlatıldı. Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Sosyal tesislerinde gerçekleşen bilgilendirme seminerine; Fethiye’de yaşayan villa kiralama ve pansiyon işleten yerleşik yabancılarda katıldı.

Geleceğimiz İçin Çalışıyorlar!

Fethiye Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri turizm sezon öncesi atık yağların toplanma çalışmasına hız kazandırdı. 2016 yılında 177 bin 850 litre bitkisel atık yağ toplayan Fethiye Belediyesi’nin 2017’deki hedefi 200 bin litre.