4 Şüpheli Haberleri

4 Şüpheli Haberleri

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Milas'taki silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayında yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

4 şüpheli gözaltına alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince iki ayrı adrese yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir hafta içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 14 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 tutuklama

Muğla'nın Datça ilçesinde jandarma ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nakit para ile senet çalan 4 şüpheli yakayı ele verdi

3 ay önce bir iş yerinden 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde içi çek ve senet dolu çelik kasayı çalan 4 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı.

"Huzur ve Güven"uygulamasında tutuklanma gerçekleşti

Fethiye’de gerçekleştirilen 'Huzur ve güven' uygulamasında gözaltına alınan 34 şüpheliden 11'i tutuklandı.

İki haftada 24 uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından iki hata içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 24 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kukla operasyonunda gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi

Başta iş adamları olmak üzere bir çok vatandaşı mağdur eden ve liderliğini Mahir Camgöz'ün yaptığı suç örgütüne yönelik İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı

Muğla’nın üç ilçesinde silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanırken, şahısların ikametlerinde çok sayıda silah ele geçirildi.

Kan Gölüne Çeviren Kavga

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki gece çıkan 'damsız girilmez' kavgasında ortalığı kan gölüne çeviren 4 şüpheliden 3'ü adliyeye sevk edildi.

Tutuklu Sayısı 3'e Yükseldi

Fethiye'de, sokak ortasında 3 kişinin vurulmasının ardından 4 şüpheliden 2'si tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Silahlı saldırıda 1 kişi tutuklandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde aynı kişiye ait farklı noktalardaki iki işyerinin kundaklanması, hırsızlık ve araca silahlı saldırının ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 3 kişi ise serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLER HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI 

Fethiye’de meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli, hakim karşısına çıkarıldı. Gerçekleştirilen sorgulama sonucunda 2 kişinin tutuklandığı öğrenilirken, bir kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Bir şüpheli ise serbest bırakıldı. 

FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ADLİYEYE SEVK EDİLEN 4 ŞÜPHELİDEN ÜÇÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden kadının ölümü ile ilgili gözaltına alınan kocasının da aralarında bulunduğu 4 kişiden 3 ü tutuklanırken 1 kişi serbest bırakıldı.

MUĞLA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde KOM ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

BODRUM'DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU: 4 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasadışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan 70 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı, 4 göçmen kaçakçılığı şüphelisi gözaltına alındı. 4 şüpheliden 1'i tutuklanırken 3'ü adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

MUĞLA JASAT EKİPLERİ DOLANDIRICILARI SAKLANDIKLARI YERDE YAKALADI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri dolandırıcılık şüphesi ile Mersin ilinde bulunan 4 şüpheliyi yaptıkları operasyon ile yakaladı.

FUHUŞ OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA

Muğla'da fuhuşa aracılık etme, yer temini ve insan ticaretine yönelik Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Seydikemer’de ormanlık alanda 89 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda 89 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Fethiye’de 33 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonla polis ekiplerince 3 minibüste aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 33 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonunda 14 şüpheli daha gözaltına alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ve polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonu ile ilgili gözaltına alınan 14 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili daha önce 4 kişi tutuklanmıştı.

Adli kontrolle serbest kaldılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde emlak dolandırıcılığı yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Narkotikten uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen uyuşturucu gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fethiye’deki ’Müsilaj’ operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) mafya tipi organize suç örgütlerine karşı 16 ilde düzenlenen Müsilaj adı verilen operasyon çerçevesinde Muğla'nın Fethiye ilçesinde gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 14 şüpheliden, 3'ü tutuklandı.

TORBACILARA ŞAFAK OPERASYONU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Polisleri tarafından yapılan operasyon ile eroin, metamfetamin, skank, esrar gibi birçok uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 şahıs sabaha kadar süren sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden üçü tutuklandı.

Dolandırıcılık şüphelilerinden 1 kişi tutuklandı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde döviz değişimi ile kar etmek isterken değeri 686 bin lira olan 30 bin Dolar ve 30 bin Euro parası dolandırılan şahsı dolandırdığı iddia edilen 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından Denizli'de yakalanarak Muğla'ya getirilmişti.

Ucuza sterlin almak isterken 686 bin lirasından oldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde dolandırıcıların tuzağına düşen şahıs, 30 bin dolar ve 30 bin euro karşılığında 325 bin sterlin almak isterken cebindeki paradan oldu. 686 bin lira eden 30 bin dolar ve 30 bin euro'yu dolandırdığı iddia edilen 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından Denizli'de yakalanarak Muğla'ya getirildi.

Tekne Faciasındaki 14 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Köyceğiz’de tur teknesinde asker eğlencesi yapan gençlerle çıkan kavgada denize düşüp hayatını kaybeden Erdem Acar'ın (21) ölümü ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan 14 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.