Adem Kazan Haberleri

Adem Kazan Haberleri

Müzikli Fethiye Akşamları Başladı

Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Adem Kazan sahnesiyle başladı.

GÖCEK MEYDANI’NDA MÜZİKLİ AKŞAMLAR

Müzikli Fethiye Akşamları Göcek Meydanı’nda sanatçılar Aysun Karasaçlı, Adem Kazan, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu konseriyle devam etti.

MÜZİKLİ FETHİYE AKŞAMLARI GÖCEK VE ÖLÜDENİZ’DE DEVAM EDECEK

Müzikli Fethiye Akşamları Göcek Meydanı, Ölüdeniz Sahili ve Hisarönü’nde devam ediyor. Bu akşam (16 Ağustos Salı Günü) Göcek Meydanı’nda sanatçılar Aysun Karasaçlı, Adem Kazan, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu sahne alacak.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

Belediye’den Açık Hava Konserleri

Fethiye Belediyesi tarafından 20 Haziran-11 Ağustos arasında tarihleri arasında farklı yerlerde açık hava konserleri verilecek.

Destansı türküler konseri

Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Destansı Türküler Konseri programı düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı için düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Konser şarkılar ve türküler eşliğinde devam etti.

Fethiye Belediyesi Bağlama Kursu devam ediyor

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen enstrüman kurslarına 7’den 77’ye her yaş grubundan Fethiyeliler büyük ilgi gösteriyor. Bu kapsamda FBKM’de Sanatçı ve Eğitmen Adem Kazan tarafından devam eden bağlama kursunda eğitimler başladı.

Güzide ile Kürşat Evlendi

Nimet ve Bayram Küçürktürkmen’İn kızı Güzide ile Birkan ve Merhum Ali Yellice’nin oğlu Kürşat muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Türküleri Atatürk için Söylediler

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Atatürk’ü Anma Konseri düzenlendi.

Müzikli Fethiye Akşamları Adem Kazan ile devam etti

Fethiye Belediyesi tarafından, 3 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında, 20.30 ila 21.30 saatleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Adem Kazan sahnesiyle devam etti.

FRT TV canlı yayınladı 

Fethiye Belediyesi Anadolu Rock müziğinin aramızdan ayrılan efsanevi iki ismi Barış Manço ve Cem Karaca için anma konseri düzenledi. Korona virüs salgını nedeniyle konser seyircisiz ve online gerçekleşirken; FRT TV ekranlarında canlı yayınlandı.

Özbay’ın anıtına karanfil bıraktılar 

Türkülerin babası Fethiyeli Türk Halk Müziği Bağlama Sanatçısı merhum Hamdi Özbay, ölümünün 4. yıl dönümünde düzenlenen konser ile anıldı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyonda Özbay’ın derlediği türküler; Adem Kazan, Ali Tunç ve Aysun Karasaçlı tarafından seslendirildi. 

Sanatçı Hamdi Özbay mezarı başında anıldı

Türkülerin babası Fethiyeli Türk Halk Müziği Bağlama Sanatçısı merhum Hamdi Özbay, ölümünün 4. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’de bu bölgenin yetiştirdiği sanatçıların eserlerinin sergilendiği ve yaşatılacağı bir kent müzesi kuracağız” dedi.

Konser Büyük İlgi Gördü

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nin kuruluşunun 16. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Adem Kazan ve Aysun Karasaçlı sahneye çıktı. Sanatçılara bu programda Belediye Kent Orkestrası müzisyenleri eşlik etti.

FETHİYE’DE ENGELLİLERDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI

Fethiye’de Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi, Fethiye Bedensel Engelliler Derneği ve Fethiye İşitme Engelliler Derneği tarafından düzenlenen kardeşlik konserinde birbirinden güzel türküler seslendirildi. Fethiyeli sanatçı Adem Kazan ile görme engelli sanatçı Eser Tunçoğlu’nun sahne aldığı gecede Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi.

BOZKIRIN TEZENESİ TÜRKÜLERİYLE ANILDI

Fethiye Belediyesi, büyük üstat Neşet Ertaş’ı ölüm yıl dönümünde unutmadı. Anma programında Belediye sanatçıları Adem Kazan, Ali Tunç, Mustafa Selçukoğlu, Osman Batur Keser sahne aldı. Tıklım tıklım dolan FBKM’de anma konseri sonrası konuşan Başkan Saatcı, “Türkü biziz. Biz türküyüz. Ta ki, Orta Asya bozkırlarından sazımızı elimize almışız, Anadolu topraklarına gelmişiz. Sazlar çalındığı, türküler söylendiği sürece Türk kültürü yaşayacaktır. Kültür yaşarsa, devlet yaşar” dedi.

Adem Kazan Fethiyelileri Coşturdu

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin 13. yıl şenlikleri Adem Kazan konseri ile başladı.