Adem Zeybekoğlu Haberleri

Adem Zeybekoğlu Haberleri

ZEYBEKOĞLU’DAN CHP’YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Eski İl Başkanı aynı zamanda Muğla milletvekili aday adayı Adem Zeybekoğlu tarafından CHP Fethiye İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Zeybekoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu karşılıklı istişarede bulundu.

CHP MUĞLA’DA HÜSEYİN EROL DÖNEMİ

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Muğla’da İl Başkanlığına Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atandığı öğrenildi. 

GİRGİN; BEKÇİLER YOLU ÖLÜM YOLU OLMASIN!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı ile Seydikemer’de geçen hafta ziyaretlerde bulunmuş, halkın taleplerini dinleyerek, partisinin çözüm önerilerini paylaşmıştı. 

GİRGİN SEYDİKEMER’DE: İNSANLAR YATAĞINI ARAYAN BİR SU GİBİ SANDIĞI BEKLİYOR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu. “Ekonomik kriz halkımızı öyle bir cendere altına almış durumda ki, insanlar yatağını arayan bir su gibi sandığı bekliyor. Daha önce iktidara destek veren vatandaşlarımızdaki değişim bile gözle görülecek kadar açık” diyen Girgin şu açıklamalarda bulundu:

CHP’de bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

Girgin: “Ormanın İşçiliğini Biz Yapıyoruz Parayı Başkaları Kazanıyor” Diyen Sese Kulak Verin!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Muğla Ormancılık Kooperatifleri Birliği’ni ziyaret etti. Orman köylülerinin ve üreticilerin sorunlarının ele alındığı ziyarette orman yangınları hakkında da görüş alışverişi yapıldı. Girgin konuya dair şunları söyledi:

MENTEŞE BELEDİYESİ İFTAR SOFRASINA YOĞUN İLGİ

Menteşe Belediyesi Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle Perşembe pazarında iftar sofrasını kurdu. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla belediye aşevinde hazırlanan 3 bin kişilik yemek iftar sofrasında dağıtıldı. İftar sofrasına gelemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği belediye ekiplerince ulaştırıldı. Ramazan Ayı’nın ilk iftar sofrasına CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Ünver ve Leyla Ersöz ile birim müdürleri de katıldı.

Zeybekoğlu Kadınların Gününü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı. Zeybekoğlu yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Devrimleri’nin taşıyıcısı kadınların, 8 Mart Dünya Emekçiler Günü kutlu olsun” dedi.

Zeybekoğlu, “İktidar Zam Yapmaya Doymuyor”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; yaptığı yazılı basın açıklamasıyla elektrikten doğalgaza, akaryakıttan köprü geçiş ücretlerine, harçlardan vergilere kadar her şeye durmaksızın zam yapıldığını belirterek, “Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor” dedi.

CHP ve İyi Parti İl Başkanları Karaca’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberlerinde yönetim kurulları ve ilçe başkanlarıyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

“Erken Seçim Değil, Derhal Seçim”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ile birlikte İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’inde hazır bulunduğu ziyarette başkanları İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban karşıladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette verilen mesajlar ‘Erken Seçim’ üzerine oldu.

Zeybekoğlu, “2022’ye muazZAM girdik”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; AKP’nin ekonomiyi yönetemediği gibi, ülkeyi zamlarla ayakta tutmaya çalıştığını söyledi ve artık erken seçim sandığının ufukta göründüğünü belirtti. Zeybekoğlu; “2022’ye AKP sayesinde muazZAM girdik” dedi.

Zeybekoğlu, “Halkın Parasıyla Kumar Oynuyor”

Türkiye Cumhuriyeti ekonomisinin hiçbir dönemde bu kadar değişken, bu kadar kırılgan bir hale gelmediğini söyleyen CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; dövizdeki dalgalanmaların, yeni açıklanan, aslında bir nevi örtülü faiz olan uygulamanın AKP’nin son çırpınışları olduğunu belirtti ve derhal seçim sandığının gelmesi gerektiğini söyledi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan 24 Kasım Açıklaması

Zeybekoğlu; 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili olarak ‘’Cumhuriyetin 2. Yüzyılında adil ve eşit bir toplum öğretmenlerimizin emekleriyle yükselecek’’ dedi.

Zeybekoğlu, “Atatürk devrimleri bize ışık olmaya devam ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, 10 Kasım Atatürk’ü anma gününün 83. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Zeybekoğlu; “Asgari ücretten vergi ve kesintilere son verilsin”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu tarafından yapılan basın açıklamasında "Asgari Ücretten Vergi Ve Kesintilere Son Verilsin" çağrısı yapıldı.

Zeybekoğlu; ‘Cumhuriyetimizin 98. Yılı kutlu olsun!’

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sen de Gel Down Kafe hizmete açıldı

Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği "Sen de Gel Down Kafe" hizmete açıldı. Proje kapsamında Down Sendromlu ve engelli gençler istihdam edilerek sosyal ve ekonomik hayatlarını daha kolay sürdürebilmeleri hedefleniyor.

CHP’li Zeybekoğlu; “AKP, Türkiye Cumhuriyeti’ne hiç yakışmıyor”

AK Parti ve CHP arasında yaşanan öğrenci yurdu tartışması devam ediyor. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin, Turgutreis Öğrenci Yurdu’na Büyükşehir Belediyesi’nin su bağlantısını yapmadığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün hakkındaki söylemlerine, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan tepki geldi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ; “3600 ek gösterge için milyonlarca memur CHP iktidarını bekliyor”

Toplantıda konuşan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, “Bugün ülkenin her yerinde 3600 Ek Gösterge hakkı için yıllardır bekleyen, milyonlarca memurumuzun sesi olmak için buradayız” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, "Geleceğimizi karanlıktan kurtaracağız!"

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, eğitimi konu alarak bir basın açıklaması paylaştı. Başkan Zeybek açıklamasında, “Tek adam rejiminin ülkemizi içine soktuğu çok yönlü krizin ağır sonuçlarını yaşadığımız alanların başında eğitim gelmektedir. 19 yıllık AKP iktidarı süresince liyakatten uzak ideolojik nedenlerle yapboz haline getirilen eğitim sistemimizin yapısal sorunları, iktidarın yönetemediği COVİD-19 salgını süresince daha da derinleşmiş ve iyice gün yüzüne çıkmış durumdadır” dedi.

“Yatırımların içeriği hakkında bilgin yok ama bol keseden sallıyorsun”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’nin geçtiğimiz günlerde Kötekli Mahallesi’ne yapılan öğrenci yurtlarında su ve kanalizasyon işlerinde gecikmeler olduğu gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren açıklamalarına cevap verdi. Zeybekoğlu, “Tamamı doğru olmayan bilgilerden oluşan, adı basın açıklaması olan ve işin enteresan tarafı da devletin bir yatırımını yanına yine devletin müdürlerini de alarak kendini milletvekili ya da bakan zannederek inceleyen bir il başkanı. Daha yatırımların içeriği hakkında bilgin yok ama bol keseden sallıyorsun.” dedi.

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “CHP dilekçe verilerek başvuru yapılıp kurulan bir parti değil”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıl dönümü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da törenle kutlandı. Törende konuşan CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “CHP dilekçe verilerek başvuru yapılıp kurulan bir parti değil. Her şartta Cumhuriyet’in teminatı olmasını buna borçludur.” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “Bozuk Düzeni Değiştireceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, gündeme dair basın açıklaması yaptı. Zeybekoğlu açıklamasında iktidarı sert sözlerle eleştirerek; “Halkımız bu sorunlarla boğuşurken, Saraylarından ülkeyi yönetenler, milyonların sırtına yeni yükler bindiriyor.” Diye konuştu.

Zeybekoğlu, “Millet İttifakı İktidara yürüyor”

Bir dizi ziyaretler için Fethiye’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Millet İttifakının Ortağı olan İYİ Parti Fethiye İlçe teşkilatına da ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Muğla İl Başkanı Zeybekoğlu Fethiye’de

Fethiye’ye bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ilk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasına yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten çok memnun olduğunu belirtti.

Zeybekoğlu, gelecek gençliğin ellerinde

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Genel Başkan Yardımcısı Öztunç Fethiye’de 

Cumhuriyet Halk Partisi Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, iki günlük Muğla programı kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, “Şunu iyi bilin, AK Parti ve Cumhur İttifakı gidiyor. Son günlerde eller ve ayaklar birbirine dolaştı. Her gün bir skandal patlıyor. 128 milyar Dolar nerede diyoruz, kaç gündür cevap yok” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Özcan, çiftçimizin her zaman yanındayız

CHP Muğla Milletvekili Özcan Sordu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli cevap verdi:     “Rusya ile yapılan anlaşma ile domates kotası 200.000 tondan 250.000 tona çıkarıldı.”

“Kadını ‘topraklara zincirle bağlı kılan’ karanlığı yok edeceğiz”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.