Adil Karaismailoğlu Haberleri

Adil Karaismailoğlu Haberleri

BAŞKAN DEMİR: ERDOĞAN RESMEN İSRAF İLE ÖVÜNÜYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası Çanakkale Köprüsü'yle ilgili yaptığı açıklamalarla ilgili değerlendirmede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük bir gafa imza attığını belirten Başkan Demir;" Günlük 45 bin geçiş garantisi verilen Çanakkale Köprüsü'nden ayın ilk 22 günü günlük ortalama 8 bin araç geçiyor. Erdoğan ise bununla övünüyor."dedi.

BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU, BODRUM'DA DENİZCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizcilerle bir araya geldi, sorunları ve talepleri dinledi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: "KATLI KAVŞAK PROJEMİZ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAYACAK"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu AK Parti İl Başkanlığı ziyarette bulunurken, İsmailoğlu burada yaptığı açıklamada, "Katlı kavşak projemiz önümüzdeki günlerde başlayacak" dedi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU MUĞLA'DA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla ziyareti çerçevesinde Valilik Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

GİRGİN YATAĞAN HASTANE YOLUNU MECLİSE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Yatağan Devlet Hastanesi’nin kavşak sorununu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vererek Meclis’e taşıdı.

Girgin: Yatağan Geçiş Yolu İçin Bakanlıktan Cevap; “Yol, Gelen Taleplere Göre Yapıldı”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, 29 Mart’ta Yatağan Geçiş Yolu Projesi ile ilgili bir soru önergesi vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önergeyi yanıtladı.”Hayaller Battı Çıktı,Gerçekler Oldu Bitti” diyen Girgin şunları söyledi.

Girgin: ‘Yatağan-Kavaklıdere-Kale Bağlantı Yolu Projesi Yatırım Programına Alınsın!’

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na daha önceki yıllarda gündeme gelerek yatırım programına alınan, ancak daha sonra rafa kaldırılan Yatağan-Kavaklıdere-Kale bağlantı yolunu sordu.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığından Suya Sabuna Dokunmayan Cevaplar

Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’in, TBMM Genel Kurulunda Bakan Adil Karaismailoğlu’na yönelttiği, belediyelerin hizmetlerini engelleme, Göcek tünelinin ücretli olması, Yatağan Geçiş Yolu, Muğla-Kale yolu gibi konularda sorduğu sorulara açıklayıcı cevaplar gelmedi.

Girgin “Fethiye-Söğüt Yolu Ne Zaman Tek Şeritten Kurtulacak?”

TBMM Genel Kurulu’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2022 yılı bütçesi görüşüldü. Görüşmeler sonunda soru cevap kısmında Bakan Adil Karaismailoğlu’na Muğla hakkında sorular soran CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, dile getirdiği soruların takipçisi olacaklarını ve peşini bırakmayacaklarını söyledi. Göcek Tüneli’nin ücretsiz olacağı yönünde verilen söz tutulacak mı? diyen Süleyman Girgin, Fethiye-Söğüt yolu ne zaman tek şeritten kurtulacak sorusunu yöneltti.

Yollar, Durak Yerleri, Bisiklet Yolları Ve Labranda Yolu Meclise Taşındı

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun cevaplaması için yazılı soru önergesi verdi.

Bodrum havalimanı taksicileri için Ergun’dan soru önergesi

İyi Parti Muğla Milletvekili Prof.Dr.Metin Ergun Bodrum Havalimanı’ nda taksi hizmetlerinin yürütülmesi için DHMİ tarafından ihaleye çıkılmasına yönelik TBMM’ye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması isteği ile soru önergesi verdi.

CHP’li Girgin Yatağan Bulvarını Meclise Taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Yatağan’da 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Merve Arık’ın yaralanmasına neden olan kazayla ilgili, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Girgin soru önergesinde, kazanın gerçekleştiği İnönü Bulvarı’nın yayaların geçişi için güvenli olmadığına dikkat çekti.

Bakan Soylu’ya talepler iletildi

Yangın afetinden etkilenen üyelerin ve iş dünyasının yaralarının sarılması için harekete geçen ilk kurum MUTSO oldu. MUTSO Heyeti, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek, yangın afeti sonrasında üyelerin yaşadıkları sorunları ve talepleri aktardı.

Seydikemer'de afetin izleri siliniyor

Seydikemer’de yangın felaketinin izleri sarılmaya çalışılırken Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Seydikemer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, AK Parti Fethiye teşkilatını ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ülkemizin bir çok noktasında çıkan orman yangınlarının Dünya tarihine geçebilecek nitelikte olduğunu belirterek, ”Bu yangınların söndürülmesi için devletimiz ve milletimiz topyekün mücadele etmiştir” dedi.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: “En kısa sürede afetin izlerini ortadan kaldıracağız”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla'nın Köyceğiz ilçesine gelerek yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, 'En kısa sürede bu afetin izlerini ortadan kaldıracağız' açıklamasında bulundu.

Girgin, 2025’E kadar Göcek Tüneli soygunu devam edecek 

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin “Deli Dumrul Tüneli” olarak adlandırdığı Göcek Tüneli’ni 3 kere soru önergesi vererek ve üyesi olduğu Plan ve Bütçe Komisyonu’nda dile getirerek TBMM gündemine taşımıştı. 

Girgin, Göcek Tüneli’ni meclis gündemine taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Türkiye’nin tek ücretli tüneli Göcek Tüneli’nin vatandaşı canından bezdiren pahalılığını ve yeni zamları sordu.