Alim Uzundemir Haberleri

Alim Uzundemir Haberleri

Yaşlı Vatandaşlar ve Gaziler Unutulmuyor

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kore Gazisi İbrahim Tozlu’nun ailesini, Kıbrıs Gazisi Halil Güngör’ü ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Ortaca Kaymakamlığı’ndan “Hoşgeldin Bebek” Uygulaması

Ortaca Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan yeni doğan bebekler ve aileleri için “Hoş geldin Bebek” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor ve ihtiyaçları karşılanıyor.

Dalyan Kanalı Üzerine Ağaç Köprü Yapılacak

Uzun yıllardan bu yana yaz aylarında binlerce kişinin ziyaret ettiği Dalyan Kanalı üzerine köprü yapılacak. Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir yaptığı açıklamada” Bakanlık boyutunda yaptığımız görüşmeler sonucu Akyaka'da ki köprünün bir başka modelini kısmet olursa Dalyan kanalımıza yapacağım” dedi.

Ortaca’ya Araç Muayene İstasyonu Yapılacak

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Başkan Uzundemir, Gencin Forma İsteğini Kırmadı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kendisinden forma isteyen Hüseyin Uysal’ın isteğini yerine getirdi. Başkan Uzundemir Eskiköy Mahallesi ziyaretinde Uysal’ın formasını teslim etti.

Ortaca’da Arapaşı Şöleni Düzenlendi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Muğla Yosgatlılar Derneği tarafından Geleneksel Arabaşı Şöleni düzenlendi. Sekizinci kez düzenlenen şölen Bahçelievler Düğün Salonu’nda yapılırken, vatandaşlara Arapaşı çorbası ikram edildi.

MHP’de 2 ilçe Belediye Başkan Adayı Açıklandı

MHP, yerel seçimlere ilişkin 8 il, 40 büyükşehir ilçe ve 7 ilçe olmak üzere 55 adayın daha ismini açıkladı.

Başkan Uzundemir, Emekli Askerler İle Buluştu

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ortaca ve çevresinde yaşayan emekli askerler ve aileleri ile Dalyan’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ortaca’da Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu'nun Halı Sahası Açıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki okullarda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye işbirliği ile yapımı tamamlanan halı sahaların açılışı devam ediyor.

Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Muğla'nın Ortaca ilçesi Belediye Başkanı Alim Uzundemir yeniden Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Başkan Uzundemir Ortaca’daki Yatırımları İnceledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ortaca’da devam eden Belediye yatırımlarını inceledi.

Bitki üretim merkezi yapımı devam ediyor

Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Belediyesi tarafından yapımı devam eden ‘Bitki Üretim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Uzundemir ziyaretinde, “Kendi bitkilerimizi daha ucuza üretip, Ortaca’yı daha yeşil bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Uzundemir Mahalle muhtarları ile toplantı yaptı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Mahallelerin sorunlarını ve mahallerdeki eksiklikleri dinlemek için Ortaca Mahalle Muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarının mahallerindeki sorunları tek tek dinleyen Başkanı Alim Uzundemir birim müdürlerine sorunları not ettirirken, sorulan sorulara da cevap verdi.

Başkan Uzundemir, Çalışmaları Yerinde İnceledi 

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, devam eden üst yapı yol yapım ve park çalışmalarını yerinde inceledi.

Ortaca’da şehit ailelerine ziyaret

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir şehit ailelerini ziyaret etti.

Uzundemir, Tiyatro Gösterisini İzledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

Halk Pazarı Ziyareti Gerçekleştirildi

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, halk pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Uzundemir, önlüğü giydi hamur açtı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla video klip ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Adayı Balcı, Başkan Uzundemir’i ziyaret etti

14 Mayıs’ta yapılacak 28’nci dönem milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 1’inci sıra Milletvekili adayı dizi ve sinema sanatçısı Özlem Balcı Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’i ziyaret etti.

Bağ kurduk tüm yüreklerimizle…

Ortaca Kaymakamımız Meral Uçar ve Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraşlı deprem sonrası İlçemize gelen Esra Çayır ailesi ile beraber iftar yaptı.

KAYMAKAM UÇAR VE BAŞKAN UZUNDEMİR İFTARI ÇELİK AİLESİ İLE YAPTI

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ramazan ayında gerçekleştirdikleri aile ziyaretlerini sürdürüyor.

YAŞLILAR HAFTASI ZİYARETİ VE YALNIZ DEĞİLSİNİZ PROJESİ

Her yıl Mart ayının 18 ile 24. günleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeni ile Kaymakamımız Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

BAŞKAN UZUNDEMİR’DEN 18 MART MESAJI

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108.yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

BAŞKAN UZUNDEMİR GENEL BAŞKAN BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de partisinin grup toplantısına katılmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

ORTACA BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ortaca Belediyesi 2023 yılı mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Alim Uzundemir Başkanlığında yaptı.

DEPREMZEDE EBRAR'IN KEMAN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaretinde genç bir kızın keman talebi Başkan Uzundemir tarafından yerine getirildi.

ORTACA'DA MUHTARLAR TOPLANTISI

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar başkanlığında Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'in de katıldığı toplantıda ilçe genelindeki muhtarlar ile 2022 yılının değerlendirmesi ve 2023 yılında ilçeye yapılacak yatırımların değerlendirme toplantısı yapıldı.

BAŞKAN UZUNDEMİR ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören ve Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler ile bir raya geldi.

200 MİLYON LİRALIK CUMHURİYET HEDİYESİ GİBİ AÇILIŞ

MUĞLA (İHA) – Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yılı etkinlikleri ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken Muğla'da en anlamlı kutlama Ortaca'da gerçekleştirildi. Ortaca Belediyesi Başkanı Alim Uzundemir, göreve geldiği yaklaşık 3.5 yıllık süreçte 18 ayrı projede yaklaşık 200 milyon TL tutarındaki hizmetlerin açılışını halkla birlikte yaptı. Açılış töreninde sahne alan ünlü sanatçı Ahmet Şafak ise seslendirdiği eserleri ile geceye renk kattı.