Alper Balcı Haberleri

Alper Balcı Haberleri

FETHİYE KAYMAKAMI KARAMAN GÖREVE BAŞLADI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın, Kırşehir Vali Yardımcılığı’na tayin olmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman atanmıştı.

BOKSÖR ALCU ALTIN KEMERİ KAYMAKAM BALCI’YA GETİRDİ

Fethiyeli Yenilgisiz Boksör Kulilay Alcu, Fethiye’ye ayak basar basmaz altın kemeri Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya getirdi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ÜMİT CAVULDAK ATANDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak’ın vekâleten atandığı öğrenildi.

MÜDÜR ATMACA’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

KAYMAKAM BALCI’NIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım Öğretmenler günü olması münasebeti ile Fethiye Kaymakamı Alper Balcı bir mesaj yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni’’ kabul edişinin yıldönümü olarak 1981 yılından bu yana büyük bir coşku ile kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

KALP KRİZİ GEÇİREN KORE GAZİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ile birlikte kalp krizi geçiren Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli’yi ziyaret etti.

GENÇ SİYASETÇİ DOĞU’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Genç siyasetçi Turhan Doğu ile arkadaşları Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ı ziyaret etti.

MARİNE TECH GÖCEK KAPILARINI AÇTI

Bu yıl 6.'sı düzenlenen Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açtı. Teknelerin bakımı için A'dan Z'ye bütün ekipmanların bulunduğu fuar, açıldı.

KAYMAKAM BALCI’DAN BAŞKAN TUGAY’A ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Şube Müdürü Saffet Dündar ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay ve yönetimini ziyaret etti.

KAYMAKAM ALPER BALCI’NIN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebeti ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı yayınladı.

LİTVANYALI MOTORCULARDAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Litvanyalı motorcular, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

KAYMAKAM BALCI, HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ‘Ulusal Hane Ziyaretleri’ kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

KAYMAKAM BALCI, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Faralya ve Karaağaç Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

ÖDÜLLÜ ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Gastro Afyon yemek yarışmasında yemek dalında ödül alan öğrenciler Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

KAYMAKAM BALCI, ULUSAL HANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, ülke genelinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Ulusal Hane Ziyaretleri programı kapsamında vatandaşları evlerinde ziyaret etti. 

BALCI, “CUMHURİYET BARIŞIN GÖLGESİNDE BÜYÜYEN DEMOKRASİ AĞACIDIR”

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

KAYMAKAM BALCI TARAFINDAN SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, proje yazma ve yürütme konusunda istekli olan personellere yönelik hazırlanan 2 gün 16 saatlik “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” tamamlandı.

AKDENİZ SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca Interreg Next Akdeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programının tanıtım ve bilgilendirme toplantısı DSİ toplantı salonunda yapıldı. 

MUHTARLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla DSİ Fethiye Sosyal Tesislerinde kahvaltı etkinliği düzenlendi.

FETHİYE’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik haftası kapsamında Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.

MÜDÜR ÇAY'DAN, KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Bir dizi ziyaretler için Fethiye’ye gelen Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı makamında ziyaret etti. 

TELMESSOS ANTİK TİYATRO KAPILARINI AÇTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda vatandaşta katıldı. 

FETHİYE SPORFEST, KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muğla il Gençlik Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Müdür Akışbaş ve Kaymakam Balcı, izlemeye gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

TİCARİ UYUŞMAZLIKLAR HIZLA ÇÖZÜLECEK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Açılışta konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu, ticari davaların yıllarca sürdüğüne dikkat çekerek, yargıda davaların uzun sürdüğünü, arabuluculuk, tahkim ve uyuşmazlık müesseseleriyle anlaşmaların daha kısa sürede sonuçlanacağını söyledi. Başkan Hisarcıklıoğlu, “Ahilik sisteminin devamı niteliğindeki arabuluculuk sistemi ile daha önce 4-5 yıl süren davalar 3 ayda bitiyor. Arabuluculuğa gelen başvuruların büyük çoğunluğu anlaşmayla sonuçlanıyor. En önemlisi de taraflar helalleşerek ayrılıyor” dedi.

VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, vatandaşlarımızın sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla "Vatandaşla Buluşma Toplantısı" gerçekleştirildi.

FESTİVAL ÖNCESİ GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı başkanlığında, 3. Fethiye Spor Festivali ve World Agro Cup Güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

FETHİYESPORLU FUTBOLCULAR AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Sugar Beach’de düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı katıldı.

SERAMİK SANATÇISI KONAKOĞLU'NUN SERGİSİ AÇILDI

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu'nun sergisi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde açıldı. Açılış törenine katılan Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, kurdeleyi keserek sergiyi gezdi.

KAYMAKAM BALCI, BAŞKAN ÇIRALI VE KÖKTEN’E TEŞEKKÜR BELGESİ TAKTİM ETTİ

23 Mayıs’ta gerçekleştirilen, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında katkıda bulunan kurumlara, Fethiye Kaymakamlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.

ZİRVE SPOR KULÜBÜ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ, KAYMAKAM BALCI' DA KATILDI

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, S Garaj’da kongre yaptı. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit katıldı.