Altyapı Çalışmaları Haberleri

Altyapı Çalışmaları Haberleri

Bir Yılda 140 Bin Ton Asfalt Serimi

Bodrum Belediyesi, kentteki altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında 2023 Ocak ayından bu yana kent genelinde 140 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Gökova Körfezi’nin önemli turizm noktalarında biri olan Milas’ın Ören Mahallesi’nde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Kavaklıdere’nin 3 mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde modern alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kavaklıdere İlçe Merkezinde, yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Altyapısı tamamlanan bölgelerde elektrik kesintisi yaşanmadı

Fethiye’de altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanmıyor. 

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Bodrum Belediyesi, yaz sezonu öncesi yarımada genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üst yapı çalışmalarını gerçekleştiriyor

PARKE ÇALIŞMASI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi ve İnönü Bulvarı’nın birleştiği bölgede yapılan altyapı çalışmalarının ardından parke çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların ardından olun en kısa sürede trafiğe açılacağı bildirildi.

Dörtyıldız Spor’dan altyapı atağı

Ortaca İlçesinde kurulu Dörtyıldız Spor Kulübü yaptığı altyapı çalışmaları ile dikkat çekiyor.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi'nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

Atatürk caddesi trafiğe açıldı

Atatürk Caddesi üzerindeki altyapı çalışmaları ve asfaltlama işlemi tamamlandıktan sonra trafiğe açıldı. Atatrü Caddesi’nin trafiğe açılması ile Çarşı Caddesi’de eski düzeninde ki gibi tek şerite döndü.

Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde ADM Elektrik Dağıtım AŞ., MUSKİ, Telekom ve Vodafone kurumlarının Atatürk Caddesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmaları tamamlandı. Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökümü yapımı başlandı. Atatürk Caddesi’nde süren sıcak asfalt çalışması salı gününe ( 05 Temmuz 2022) kadar tamamlanacak.

Yol yapım çalışmaları sürüyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında Kurban Bayramı’na yetişmek için hızlanıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki çalışmalarda sona yaklaşılırken Pürşah Bey Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları da başladı.

Bodrum’da bir ayda 10 bin tondan fazla asfalt serimi yapıldı

Kentin birçok noktasında başlatılan altyapı çalışmaları, farklı mahallelerde devam ederken Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirlenen plan doğrultusunda üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hızla devam ediyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor.

Sıcak Asfalt (BSK) çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne devam ediliyor.

FETHİYE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi, İnönü Caddesi’nde BSK sıcak asfalt ve altyapı çalışmalarını sürdürürken, diğer mahallelerde de kendi ekipleriyle sathi kaplama asfalt hizmetlerine devam ediyor. Ovacık-Babadağ Caddesi ve Yarımada’da devam eden üstyapı çalışmaları bittiğinde, diğer mahallerde çalışmalar sürecek.

İNÖNÜ BULVARI’NDA BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

İNÖNÜ BULVARI’NDA BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

OVACIK KÖPRÜSÜ KAVŞAĞI’NDA ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPILACAK

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde yapılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

KARACA, “ALTYAPI BİTEN BÖLGELERDE BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMASINA BAŞLAYACAĞIZ”

Fethiye Belediyesi öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü ve Çarşı Caddelerinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi.

KARACA ALTYAPI YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Fethiye Belediyesi öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yerinde inceledi.

Çarşı Caddesi Kısa Süreliğine Trafiğe Kapatılıyor

Fethiye’de altyapı çalışmaları devam ediyor. İçme suyu şebeke hattı çalışmaları nedeniyle Fethiye Merkez’de üst yol olarak adlandırılan Kaya Caddesi girişinden Köprübaşı Kavşağı’na kadar trafik ulaşıma kapanacak. Bu kapsamda ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor.

Altyapı çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. MUSKİ ekipleri tarafından içme suyu ana hattı ve abonelik bağlantı çalışmaları nedeniyle İnönü Bulvarı’nda trafik tek şeride düşürüldü. 

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

MUSKİ, Aydem ve Telekominasyon şirketleri tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları için kazı çalışmaları devam ediyor. Köprübaşı mevkine kadar yapılacak olan kazı çalışmalarının 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanıyor.

Karaca yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çatalarık Mahallesi’nde devam eden parke yol ve kaldırım ile İnönü ve Atatürk Caddelerinde ise altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Altyapı Çalışması Başladı

MUSKİ,Aydem ve telekominasyon şirketleri tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları için yapılacak kazı çalışmaları Muğla Makası’ndan itibaren başladı. İlk etapta Muğla Makası’ndan Köprübaşı Mevkii’sine kadar yapılacak olan kazı çalışmalarının 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanıyor.

Karaca, “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Yatırımlarını Yapıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, birtakım ziyaretler için geldiği Fethiye’de, ilk ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya gerçekleştirdi. Karaca ve Gürün ziyaretin ardından altyapı çalışmalarını yerinde incelediler.

Başkan Öztürk, “Fethiye’nin sorunları çözülmeli”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye'nin genel sorunlarına değinip, yapılması gereken çalışmaların eksik ve tamamlanamamış olmasına tepki göstererek basın açıklaması düzenlendi. Başkan Öztürk açıklamasında, “Fethiye Belediye Başkanına ve Büyükşehir belediye başkanına sesleniyorum. Görevinizi tam yapın” dedi.

Sıcak Asfalt (BSK) çalışması başladı

Fethiye Belediyesi, Baha Şıkman Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, sıcak asfalt (BSK) yapım çalışmalarına başlandı. Baha Şıkman ve Ölüdeniz Caddelerinde 14 ton BSK sıcak asfalt, 15 bin metrekare parke, 6 bin metre bordür işlemi yapılacak.

Baha Şıkman Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi, Baha Şıkman Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapı çalışmalarına başlandı. 

Hisarönü’nde üstyapı çalışması başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kanalizasyon ve içme suyu hattını Hisarönü’nde bölgesinde tamamlanmasının ardından Telekom şirketi de bağlantı kablolarını yenilenmişti.  Altyapı çalışmalarının ardından Fethiye Belediyesi’nce 22 bin m²’lik alanda üstyapı çalışmalarına başlandı.