Ankara Haberleri

Ankara Haberleri

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Yaz sezonu çiçek üretimi başladı

Köyceğiz Beyobası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Alım Garantili Çiçek üretimi ile bugüne kadar 25 Milyon çiçek üretimi yapan üreticiler 2024 yaz sezonu dikimine başladı. 2024 yaz sezonunda 1 milyon çiçek üretilmesi hedefleniyor.

Başkan Adayı Kökten Müjdelerle Döndü

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. MHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Başkan Adayı Kökten; 100. Yılda 100 İl projesi kapsamında hazırlanmış olan raporu da takdim etti.

Muhammet Kökten Devlet Bahçeli İle Fethiye'nin İl Olmasını Görüştü

Cumhur İttifakı (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Fethiye'nin il olmasını görüştü. Devlet Bahçeli ile Ankara'da bir araya gelen Kökten, "Bugün MHP Genel Merkezinde Sayın Genel Başkanı’mız Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret edip geleceğin Fethiye’sine ilişkin sürdürdüğümüz çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Fethiye'mizin il olması talebimizi de hazırladığımız raporla birlikte kendilerine takdim ettik"diye konuştu.

Bodrum’da Dev Bisiklet Organizasyonu İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Geneli İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla olmak üzere sadece 6 ilde organize edilen Garanfondo Bisiklet Yol Yarışı 4. uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı etapta 10 Mart tarihinde Bodrum’da pedallanacak. Kısa ve uzun parkur olmak üzere iki ayrı rotada gerçekleştirilecek yarış; Tüm Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın değişik ülkelerinden Bisiklet tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak.

FTSO Meclis Üyeleri, Ankara'da TOBB Bilgilendirme Seminerine Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Ankara'da düzenlenen TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine (MÜBS) katıldı.

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

Karaca, “Bölgemizde 3 Milyar 657 milyonluk bir yatırım yaptık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü Ressamın Eserleri Yapay Zeka İle Yorumlandı

1922 yılında Ankara’ya gelerek ‘Türkiye ve Kurtuluş Savaşı’na dair gözlemlerini kağıda aktaran ünlü Rus ressam Yevgeni Lanseray tarafından çizilen resimler yıllar sonra yapay zeka tarafından tekrar yorumlanarak Marmaris’te sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu Ve Sicil Akademi Lansmanı Ankara’da Yapıldı

Ankara’da gerçekleştirilen 2. Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu ve Sicil Akademi Lansmanı’na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ticaret Sicil Müdürlüğü personeli de katıldı. Sempozyumun kapanış oturumunda katılımcılara hitap eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ticaret sicil ilanı yayın süresini yarım saate indirdiklerini söyledi.

Aras'a memleketi Bodrum’da yoğun ilgi

CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ankara dönüşü coşkuyla karşılandı.

‘Fare Kapanı’ Muğla’da İzleyici İle Buluşuyor

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu’nun oynadığı ‘Fare Kapanı’ tiyatro oyunu Muğla’da izleyici ile buluşuyor.

Muğla Hokey Takımı Kupaya Doymuyor

Muğla karması Hokey takımı Ankara'da oynanan karşılaşmalarda kupayı Muğla'ya kazandırdı.

Aday Adayı Tilkici, Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara’da görüşmelerine devam ediyor.

Aday Adayı Küçükala, Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Aday Adayı Tilkici’den, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gitti.

Aday Adayı Küçükala Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ulaş Karasu ve Gamze Taşçıer’i makamında ziyaret etti.

Aday Adayı Atilla Küçükala’nın Ankara Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

Ortaca’da Atatürk kır koşusu yapıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her yıl yapılan Atatürk Kır Koşusu Ortaca’da gerçekleştirildi.

Fethiyespor, Ankara Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Aday Adayı Yücel, Karayalçın İle İstişarelerde Bulundu

Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve SHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ile CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel Marmaris’te bir araya gelerek yerel seçim istişarelerinde bulundu.

Başkan Akdenizli, Ankara’da Önemli Görüşmelerde Bulundu 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu.

Tilkici'den Bakan Taşçıer'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında genel merkez düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Tilkici’den Milletvekilleri Uzun ve Özcan’a Ziyaret 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

Genel Kurul Delegesi Tilkici'den Ankara Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulunup; kurultay değerlendirmelerinde bulundu. Genel kurul sürecinde Muğla’dan 14 kurultay delegesi arasında, genel başkanlığa seçilen Özgür Özel’e destek veren tek isim de Tilkici olmuştu. 

Kökten, Ankara’da  Vekil Otgöz ile bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, proje çalışmaları kapsamında Ankara’da ziyaretlerini sürdürüyor. 

Tilkici’den Çarpıcı Açıklamalar

Ankara’da gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurultayı’na katılan CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 38. Olağan Genel Kurultayı değerlendirdi.

CHP 38. Olağan Kurultayı Ankara'da Başladı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Genel Kurultayı başladı. Ankara Spor Salonu’ndaki organizasyon için Türkiye’nin her ilinden katılımcıların gelmesi bekleniyor. 

İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Değişti

Muğla Bölge İletişim Başkanlığına, bir süredir Muğla Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Ruşen Arvas yerine Ankara İletişim Başkanlığından Ahmet Uzun’un atandığı bildirildi. 

Öğrenciler Ata’nın huzuruna çıktı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de Ankara’yı ve Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara’ya gezi gerçekleştirdi.