Antika Haberleri

Antika Haberleri

Geleneksel iftar yemeği yapıldı

Bodrum müzayede tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen geleneksel iftar yemeğine çok sayıda antika sever katıldı.

BODRUM'DA DÜZENLENEN MÜZAYEDEYE ÜNLÜ AKINI

Bodrum Müzayede tarafından Bodrum'da iki gün üst üste müzayede düzenlendi. Ünlü isimlerin katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, müzisyen Bora Gencer, “Sertaç'ı çok seviyorum. Değişik ürünler oluyor, arada gelip bakıyorum ama açıkçası çok anladığım bir şey değil. Benim en anladığım babamın antika piyanosu” dedi.

DENİZ ORTASINDA MÜZAYEDE DÜZENLEDİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz ortasında düzenlenen müzayede yoğun ilgi gördü. Antika eserlerin satıldığı müzayedeye için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda antika tutkunu geldi.

Deniz ortasında müzayede yapacaklar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde antika eserlerin olduğu müzayede Türkiye'de bir ilk olarak Gruise gemisinde gerçekleşecek. Dünya'da ve Türkiye'de bir örneği olmayan müzayede için yurt içi ve yurt dışından antika tutkusu olanlar katılacak.

Bodrum Müzayede,

Bodrum Müzayede, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Hisarönü mevkiinde bulunan bir işletmede 'Yaza Merhaba Müzayedesi' için kolları sıvadı. Bodrum Müzayede'nin 17 Haziran'da 19.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştireceği müzayedede, eski ve antika onlarca ürün görücüye çıkaracak.

Zamlar 2. el pazarına yaradı

Fethiye’de 2. El ve Antika Pazarı Pazar günleri bir hafta Salı Pazarı’nda bir hafta Çalış’ta kuruluyor.2. El ve Antika Pazarı bu Pazar Salı Pazarı’ndaydı.2. El ve Antika Pazarı’na hem meraklılar hem de arka arkaya gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar daha ucuza bir şeyler alabilmek adına yoğun ilgi gösteriyor.

PTT’DEN “ANTİKA SOBALAR” KONULU ANMA PULU

PTT AŞ. Tarafından soba görsellerine yer verilerek hazırlanan ilkgün zarfı tedavüle sunuldu.

Antika meraklıları salı pazarında buluştu

Fethiye Belediyesi’ne ait Pazar Yeri’nde(Salı Pazarı) antika severler 15 günde bir stant grup ellerinde bulunan antika eşyaları satıyorlar.Sadece antika eşya satmak için başlayan ve 15 günde bir kurulan pazarda artık 2.El eşya satışı da yapılabilecek.

Fethiye Antika Pazarı antika severleri buluşturuyor

Fethiye Antika Severler ve İkinci Elciler Derneği (FASİED) tarafından hayata geçirilen Antika Pazarı'na ilgi büyük oldu. Fethiye Antika Severler ve İkinci Elciler Derneği (FASİED) Başkanı Korhan Ceyhan, “Fethiye’mize yeni bir Pazar kazandırdık. Tamamen antikaya yönelik...”

Bodrum Antika Pazarı kapılarını açtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1700'lü yıllara kadar uzanan ürünlerin de yer aldığı antika pazarı açıldı.

Sanat ve antika fuarına yoğun ilgi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde açılan 'Sanat ve Antika Fuarı'nda sanat eserleri ve antika objeler yoğun ilgi gördü.

Sanat ve antika meraklıları Baaf Bodrum’da buluşuyor

Türk ve dünya turizminin gözde mekanı Bodrum, bu kez de antika meraklısı ve koleksiyonerler sanatseverlere ev sahipliği yapacak. Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı 28 Temmuz da ziyaretçileriyle buluşacak.

FASİED’den ilk resmi ziyaret Başkan Karaca’ya

Fethiye Antika Severler ve İkinci Elciler Derneği (FASİED), Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.