Araç Filosu Haberleri

Araç Filosu Haberleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Araç Filosuna 126 Araç Ekledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi araç filosuna 452 Milyon 367 Bin lira yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 126 araç ekledi. Muğla’ya kazandırılan araçlar için Menteşe ilçesi eski garaj alanında tanıtım töreni yapıldı.

Seydikemer Belediyesi’nin Araç Filosuna Bir Yeni Cenaze Aracı Kazandırıldı

Seydikemer Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için araç filosunu güçlendiriyor. Vatandaşların en zor gününde de yanında olan Seydikemer Belediyesi, araç filosuna 1 yeni cenaze aracı daha kazandırdı.

FETHİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR

Fethiye Belediyesi araç filosunu büyütüyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca döneminde toplam 54 yeni araç alınarak hizmete sunuldu. Karaca, sadece araç alımları ile 28 milyon 367 bin TL Fethiye Belediyesi’nin kâr ettiğini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye Belediyesi’ne bir otobüs hibe edildi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİNE ÇÖP TOPLAMA  ARACI KAZANDIRILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Seydikemer Belediyesi’ne 2022 model çöp toplama aracı hibe edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, daha etkin ve aktif bir hizmet için belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti. 

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Seydikemer’de 65 mahalleye eşit ve kaliteli hizmet götürmek için gece gündüz çalışan Seydikemer Belediyesi, saha çalışmalarını daha etkin ve hızlı gerçekleştirmek amacıyla araç filosunu güçlendirdi.

Menteşe’ye hafriyat ve moloz atıkları için özel araç

Menteşe Belediyesi vatandaşa daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye bünyesinde çöp kamyonu olarak kullanılan 2011 model kamyon gerekli bakım ve onarımlarının yapılmasının ardından hafriyat ve moloz atığı taşıma aracına dönüştürülerek kullanılmaya başlandı.

Seydikemer Belediyesi Yeni Aracıyla Tasarruf Sağlayacak

Seydikemer Belediyesi araç filosunu genişletme çalışmaları kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere Çöp semi treyler tipi (Cyme treyler) 1 yeni çöp kamyonunu araç filosuna kazandırdı. Böylece uzak mahallelerden toplanan evsel atıklar tek seferde çöp döküm alanına ulaştırılarak hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağlanacak.

Karaca, “Bütün araçları kiradan çıkartarak kendi mülküm haline getiriyoruz”

Fethiye Belediyesi araç filosuna 38 adet yeni araç kattı. Araç filosuna katılan 38 adet yeni aracın lansmanı Salı pazarında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından gerçekleştirildi.

Yeni çöp kamyonları ilçeye geldi

Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni alınan araçlarla güçlendirdi. Bu kapsamda envantere katılan 9 adet 10 tonluk çöp kamyonu ve 2 adet mini damperli çöp pikabı ilçeye gelerek, vatandaşların hizmetine sunulmaya hazır duruma geldi. Envantere yeni katılan araçlar dış giydirme ve üst yapı çalışmasının tamamlanmasının ardından Milas sokaklarında hizmet vermeye başlayacak.

Yol Süpürme Araçları Milas’a Geldi

Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni aldığı araçlarla güçlendirdi. Bu kapsamda envantere katılan yeni yol süpürme araçları ilçeye gelerek, vatandaşların hizmetine sunulmaya hazır hale geldi. Araçlar dış giydirme ve üst yapı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte Milas sokaklarında hizmet vermeye başlayacak.

Milas Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni aldığı araçlarla güçlendirdi. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın kaliteli ve verimli hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, toplam 26 adet çöp kamyonu, 13 adet temizlik kamyoneti, 2 adet süpürge aracı ve 1 adet cenaze nakil aracı ile araç filosunu genişletti.

AMBALAJ TAKSİ HİZMETTE!

Fethiye Belediyesi ve Kaydem Plastik iş birliğinde yürütülen Ambalaj Atıklarının toplanması çalışmaları kapsamında araç filosuna bir yenisi daha eklendi.