Asayiş Haberleri

Asayiş Haberleri

Fethiye’de Polis Ekiplerinden Ramazan Ayı Denetimi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece denetimleri gerçekleştiriyor.

Jandarmadan Fethiye’de kumar operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesindeki bir kahveye jandarma tarafından yapılan operasyonda 73 bin TL para ile birlikte 4 kişi hakkında işlem yapıldı.

Jandarma genel asayiş uygulamasında 47 şahıs yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulamasında 6’sı kesinleşmiş hapis cezası bulunan 47 kişi yakalandı.

Özçekim yapmak isterken denize düştüler

Muğla'nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen Badem Çiçeği Festivali'ne gelen bir grup kadın, hatıra fotoğrafı çekilmek için deniz fazla yaklaşınca, grupta bulunan 2 kadın denize düştü. Polis ekipleri tarafından kurtarılan kadınlar ambulansla hastaneye götürüldü.

Deniz ortasında mahsur kaldılar

Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan Muğla'nın Bodrum ilçesine giden feribot, deniz ortasında arıza yaptı. Gemi, bir buçuk saat sonra Bodrum’a gelebildi.

25 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 25 düzensiz göçmen kurtarılırken, bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Muğla Mülki İdari Amirler toplantısı gerçekleştirildi

 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği ile ilgili yapılacak çalışmalar ve genel asayiş faaliyetleri Muğla Mülki İdari Amirler toplantısında değerlendirildi.

Fethiye'de kaybolan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Rus uyruklu çocuk yaklaşık 4 saatlik arama sonucu bulunarak ailesine teslim edildi.

Muğla’da üniversite öğrencilerini zehirliyorlardı, yakalandılar

Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlar ile yakalandı. Şüphelilerin İzmir ve Mersin illerinden getirdikleri uyuşturucuları Muğla’da piyasaya sürdükleri tespit edildi.

Marmaris'te Kumarhaneye Çevrilen Daireye Baskın

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir binanın içindeki dairenin kumarhaneye çevrildiğini tespit eden polis ekipleri yaptığı operasyonda kumar oynarken yakalanan ve oynatan kişilere 192 bin lira ceza yazarak yasal işlem başlattı.

Şövalye Adasında yaralanan vatandaş için tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi Şövalye Adasında yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Polisin Dikkati İle Sahte Plakalı Motosiklet Ele Geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik polisi şüphesinde haklı çıkarken, sahte plakalı motosiklet ele geçirildi, sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Datça ilçesinde evde tek başına yaşayan 93 yaşındaki Hacı İsak Ömerülfarukoğlu isimli vatandaş evinde ölü bulundu.

Otobüs şoförü kurtarılamadı

 Kocaeli’den Muğla’ya gelen yolcu otobüsün şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışmada başını yere çarpan otobüs şoförü 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Marmaris Kaymakamı Kaya 2024'e Sahada Girdi

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kaymakamı 2023'ün son gecesini görevi başındaki kolluk kuvvetlerini ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek uğurlarken, 2024'e ise Marmaris yat limanında asayiş denetimleri yaparak girdi.

Datça’da 16 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında 16 düzensiz göçmen kurtarılırken, ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 1 şahıs yakalandı.

Yılan Adası’nda yangın ve patlama

Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi yakınlarında bulunan Yılan Adası'nda bir evde meydana gelen yangında prefabrik ev alev alev yandı.

Fethiye'de göçmen operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 69 düzensiz göçmen ve iki göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalanırken, Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 3 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Operasyonlar sonucu iki zehir taciri tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerinin iki günde il genelinde yaptıkları 8 ayrı operasyon operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizler İçin Fırtına Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Antalya Kumluca arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Aranan 2 Kişi Jandarma Ekiplerince Yakalandılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çeşitli suçlardan aranan iki kişi, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

Bodrum'da 35 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki iki olayda 35 düzensiz göçmen kurtarıldı, 19 düzensiz göçmen yakalandı.

Beş Ayrı Suçtan Aranıyordu, Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 5 ayrı suçtan 10 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.

Suç Makinesi Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan şahıslara yönelik sürdürdüğü çalışmalarda 15 ayrı suçtan 44 yıl 18 gün karara bağlanmış hapis kararı bulunan şüpheli Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Motosiklet hırsızı güvenlik kameralarından kaçamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıp güvenlik kameralarına yakalanan şahıs, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Muğla’da Mantar Toplarken Kaybolan Yaşlı Kadın Her Yerde Aranıyor

Muğla’da yakınları ile birlikte Yılanlı Dağı’nda çıntar mantarı toplamaya giden ve sonrasında kaybolan 77 yaşındaki Fatma Avcı her yerde aranıyor.

Derisini Yüzüp, Çöpe Atmışlar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde derisi yüzülmüş halde bir tilki, çöp konteynerinin yanına atılmış halde bulundu.

Tanker Yoldan Çıkıp Tarlaya Uçtu: 3 Yaralı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde jet yakıtı yüklü tanker kontrolden çıkarak tarlaya uçtu. Kazada 3 kişi yaralanırken, tankerde bulunan yakıtın alev almaması büyük bir facianın önüne geçti.

Apart otelde 32 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Asayiş ekipleri düzenledikleri operasyonla bir apart otelde kayıt dışı kalan 32 düzensiz göçmeni yakaladı. Apart otele düzensiz göçmenleri kayıt dışı olarak konaklattırma suçundan ceza kesildi.

Son sigarasını yakamadan hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bank üzerinde oturan ve sigarasını yakmak isterken fenalaşarak yere düşen şahıs hayatını kaybetti.