Ayşe Çiftçi Haberleri

Ayşe Çiftçi Haberleri

Ayşe Çiftçi İyi Parti’den İstifa Etti

İyi Parti Fethiye Belediye meclis üyesi Ayşe Çiftçi yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ PARTİ’DEN ADD’YE ZİYARET

İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Ayşe Çiftçi ve İYİ Parti Kadın Kolları, geçtiğimiz hafta göreve başlayan ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği)  Başkanı Filiz Topçu’yu ziyaret etti

İYİ PARTİ’DEN BİR DİZİ ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Hülya Yörenti ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye’de konaklayan depremzedeler ve Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu. Başkan Turgutoğulları, depremzedelerin sorunlarını dinlediklerini ve Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği’nin de görüşlerini aldıklarını belirtti.

İYİ PARTİ İLÇE KONGRESİNDE SALONU TERK ETTİLER

İYİ Parti Fethiye İlçe Kongresinde tanıtımı yapılmayan ve hoş geldin anonsun da anons edilmeyen İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi ve Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç kongre salonunu terk etti.

MECLİS ÜYESİ ÇİFTÇİ, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

İyi Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Çiftçi, kendisine sorulan soruları yanıtladı.

İYİ PARTİ’DEN, BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirildi.

AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

İYİ PARTİ FETHİYE İLÇE YÖNETİMİ, BAŞKAN ÇIRALI İLE GÖRÜŞTÜ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret eden İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe yönetimi ve İyi Partili Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Çoban, Fethiye’nin sorunları ile ilgili bilgi almaya geldiklerini belirtirken, Başkan Çıralı yüksek enflasyon ortamında zorluk çeken FTSO üyelerinin sıkıntıları başta olmak üzere Fethiye’nin ortak problemlerine ilişkin hazırlayacakları bir raporu önümüzdeki günlerde tüm siyasi partilere sunacaklarını kaydetti.

Emekliler Meydanı’nın ismi Ahmet Günday olarak değiştirildi

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Mecliste üçü gündem dışı olmak üzere on iki madde görüşüldü. İki madde görüşülmesi için İmar Komisyonu’na gönderilirken, diğer tüm maddeler oy birliği ile geçti. Aynı zamanda Foça Mahallesi’ndeki Emekliler Meydanı’nın ismi Ahmet Günday olarak değiştirildi.

AK Parti’den İstifa Eden Meclis Üyesi İyi Parti’ye Geçti

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Çiftçi geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ak Parti’den istifa eden Ayşe Çiftçi İyi Parti’ye geçti. Ayşe Çiftçi,’yi İyi Parti’li yapan rozeti İyi Parti Genel merkezi’nde Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Öztürk Kadın Kolları İle Toplantı Yaptı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile parti ilçe binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Öztürk, “Atanmamın ardından kadın kolları ile ilk kez geniş kapsamlı toplantı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti’li Çiftçi, “Tüm Kadınların Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi Fethiye’deki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

AK Partililer İdlib Şehitleri İçin Lokma Döktürdüler

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, Suriye’nin İdlib kentinde hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için Merkez Yeni Cami bahçesinde lokma döktürüp vatandaşlara dağıttı. AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser, Kadın Kolları başkanı Ayşe Çiftçi, İlçe Başkan adaylarından Adem Camuz, Turgay Öztürk, Süleyman Baydar, Rifat Baltacı ile AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş’ında katıldığı etkinlikte Cuma namazından çıkan vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

AK Kadınlardan “Şiddete Karşı Turuncu Çizgi”

AK Parti Fethiye Kadın Kolları tarafından “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Uluslararası Dayanışma günü” nedeniyle etkinlik düzenlendi. FBKM önünde düzenlenen etkinliğe; AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ile Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldılar…

AK KADINLARDAN FGD’YE ZİYARET

5. Olağan Kongre sonunda Ak Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Ayşe Çiftçi ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük’ü ziyaret edip, bilgi alış verişinde bulundu.