Bakıcı Haberleri

Bakıcı Haberleri

DEPREM FIRSATÇISI KAHRAMANMARAŞ'TA ÇALDI, MUĞLA'DA YAKALANIP TUTUKLANDI

Kahramanmaraş'ta, bakıcılığını yaptığı kadını depremin ardından dışarı çıkarıp, evdeki altın ile paraları çalan ve yakalandığı Muğla'da sevk edildiği adliyede serbest bırakılan şahıs, savcılığın itirazı üzerine gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

DEPREM FIRSATÇISI KAHRAMANMARAŞ'TA ÇALDI MUĞLA'DA YAKALANDI 

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde, hasta bakıcılığını yaptıkları yaşlı kadını deprem sonrası dışarı çıkardıktan sonra evdeki altın ve paraları çalan şahıs ve annesi araçla geldikleri Muğla'da yakalandı. 

Akrep Nalan evinde ölü bulundu

'Akrep Nalan' olarak tanınan şarkıcı ve oyuncu Füsun Nalan Açın (67) Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde bakıcısı tarafından ölü olarak bulundu.

Onlar Yaşattı Sırada Bakıcı Aile Bulmak Var

Alanya’da yaşayan Gülhan Çelik 15 Şubat tarihinde Alanya’da araba çarpan sokak köpeğini yaşatmak için tüm imkanlarını seferber etti. Veterinerlerin uyutulmasını önerdiği köpeği pes etmeyerek tedavi ettirmeyi kafasına koyan Çelik çareyi Fethiye’de Bölge Veteriner Kliniği’nde buldu. Bölge Veteriner Kliniği’nde Özgür Yaman ve Anıl Tezcan tarafından omurilik düzeltme ameliyatı ile hayata döndürüldü.

“Daniela” Müslümanlığı Seçerek, “Derya” İsmini Aldı

Almanya’da bir huzur evinde hasta bakıcı olarak görev yapan 53 yaşındaki Daniela Stein, araştırmaları sonucunda İslamiyet’i seçti ve Müslüman oldu. Daniela Stein, ihtida töreninin ardından Derya ismini aldı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 5.000 Sözleşmeli Uzman Erbaş alacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığından, Jandarma Genel Komutanlığına Sözleşmeli Uzman Erbaş Temin Edilecektir. Jandarma Genel Komutanlığına 3.770’i Jandarma (Komando-Asayiş), 925’i Lojistik Alt Branşlı (Mesleki Nitelikli), 265'i Muhabere, 14’ü At Bakıcısı, 13’ü Bot Serdümeni, 10’u Havacılık, 3’ü Kurbağa Adam (Dalış Amiri) branşlarında olmak üzere toplam 5.000 Sözleşmeli Uzman Erbaş (Erkek) temin edilecektir.

Yeliz Yeşilmen çocuklarının dadısı tarafından soyuldu

Bodrum'da yaşayan ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, çocuklarının bakıcısı tarafından evinin soyulduğunu söyledi. Kadını her yerde aradıklarını söyleyen Yeşilmen, “Bizim güvenimizi aldı sırtımızdan vurdu” dedi.

İLK KEZ DENİZ GÖRDÜLER, HAYATLARINDA İLK DEFA TİYATRO SEYRETTİLER

Çoban ateşi tiyatro da yandı. Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir ilk yaşandı ve ömürleri dağlarda hayvan yetiştiriciliği ve bakıcılığı ile geçen çobanlar, hayatlarında ilk kez tiyatro izledi ve deniz ile tanıştı.