Baskın Haberleri

Baskın Haberleri

Milas sağanak yağışa teslim oldu

Milas ve çevresinde dün yapılan kuvvetli sağanak yağış uyarısı, bugün etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde normal olarak başlayan yağış akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Yağışlar dolayısıyla bazı bölgeler su birikintileri oluşurken meteoroloji yetkilileri olası sel baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Marmaris’teki eve uyuşturucu baskını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde uyuşturucu imalatı yapılan evde çok sayıda uyuşturucu madde ve üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Muğla’ya Sel, Su Baskını Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’da Pazartesi gününden itibaren şiddetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.

Aşırı Yağış Sonrası Ovayı Su Bastı, Araç Su Altında Kaldı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Yerkesik Mahallesinde aşırı yağışlar sonrası ova mevkiinde araçlar suya gömüldü, tarım arazileri sular altında kaldı.

Marmaris'te Kumarhaneye Çevrilen Daireye Baskın

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir binanın içindeki dairenin kumarhaneye çevrildiğini tespit eden polis ekipleri yaptığı operasyonda kumar oynarken yakalanan ve oynatan kişilere 192 bin lira ceza yazarak yasal işlem başlattı.

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Muğla’yı Uyardı, Sel, Dolu, Hortum Riski Var

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu geceden itibaren Muğla genelinde yaşanacak yağış nedeniyle sel, dolu, su baskını ve kıyı kesimlerde hortum riskine karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Milas'ta Garaj İçinde Drift Yapan Sürücüye Polis Baskını

Muğla'nın Milas ilçesinde köy garajı içerisinde drift yapan bir sürücüye polis baskın yaptı. Sürücünün ehliyetine el koyulurken, araç trafikten men edildi.

Uyuşturucu baskınında 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 598 gram toz esrar ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gelişigüzel atılan çöpler taşkına sebep oluyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dere yataklarına ve sokaklara atılan çöpler, yağış anında mazgalları tıkıyor.

Yollar köstebek yuvasına döndü

Muğla’nın Milas ilçesindeki bitmeyen yol çalışmaları ve bozuk yollar, vatandaşların sabrını zorlamaya başladı. Yağışlarda su baskınlarına maruz kalan çevre yolu ve adeta köstebek yuvasına dönen yollar Milas'ta yaşayanlar için çileye döndü.

Rögarlar patladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sabah saat 05.00’te başlayan gök gürültüsü, fırtına ve yağmur ile birlikte dolu yağışı sonrası su baskınları yaşandı. Fındık büyüklüğünde yağan dolu ağaçların yapraklarına zarar verdi.

37 kilometre dere temizliği yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye’de su baskınlarını önlem almak, kötü kokunun ve çevre kirliğinin önüne geçmek için 37 bin 300 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. 19 mahallede çalışma yapıldı

İş yerlerini su bastı, araçlar hasar gördü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlar hasar gördü.

Jandarmadan ruhsatsız silah baskını

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir ikamete yapılan operasyonda cephanelik ele geçirildi.

Marmaris Belediyesi su baskınlarının önüne geçecek

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz boyunca kış aylarına yönelik çalışmalar gerçekleştirirken, Armutalan ve İçmeler Mahallelerinde yağmursuyu alt yapı çalışmaları yapıldı.

Marmaris’te sağanak yağış sonrası kapalı çarşıyı su bastı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından dün akşam saatlerinde başlayan ve ara ara hızını arttıran yağmur yağışı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili oldu. İlçe merkezinde bulunan Kapalı Çarşı, yağış sonrası su altında kaldı.

EVİNİ UYUŞTURUCU TARLASINA ÇEVİRMİŞ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Jandarma ekipleri bir eve yaptıkları baskında evini uyuşturucu serasına çeviren 1 kişi kıs kıvrak yakalandı.

JANDARMA UYUŞTURUCU BASKINI YAPTI EVDEN TARİHİ ESER FIŞKIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eve uyuşturucu baskını düzenleyen Jandarma ekipleri yaptıkları aramada uyuşturucunun yanı sıra 250 adet tarihi eserde ele geçirdi.

MUĞLA’DA HAZİNE AVCISINA JANDARMA BASKINI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde hazine avcılığı yapan bir şahıs yapılan operasyon ile yakaladı.

BODRUM'DA SİLAHLANMAYA KARŞI MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde silahlanmaya karşı yapılan mücadelede KOM ekiplerinin yaptığı baskınlar sonucunda çok sayıda silah ele geçirildi.

KAYMAKAM KARAMAN, ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İNCELEMELERDE BULUNDU

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Kahraman, dün akşam başlayan ve gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrasında meydana gelen su baskınından zarar gören, evler ve seralarla ilgili bilgi aldı.

BODRUM’DA KAÇAK KAZIYA BASKIN: 2 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak kazı yapan 2 şahıs, KOM ekiplerince suçüstü yakalandı.

KAÇAK KAZIYA JANDARMA BASKINI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak kazı yapan 2 define avcısı, jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı.

MARMARİS EMNİYETİNDEN KAÇAK GÖÇMENLERE BASKIN

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasadışı yollarla gelerek ilçede konaklayanlara yönelik şok baskınlar yapıldı.

Dalaman polisinden seraya uyuşturucu baskını

Muğla'nın Dalaman ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda sera içerisinde kenevir bitkisi ve esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

METOROLOJİ’DEN UYARI: SEL VE SU BASKINI OLABİLİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Bu iller arasında Muğla’da bulunuyor. Yapılan tahminlere göre Fethiye’de Pazartesi’den Perşembe’ye kadar kuvvetli yağış olacağı belirtilirken, ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olunması istendi.

Fethiye'de 17 bin 150 şişe kaçak içki ele geçirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polisin bir depoya düzenlediği baskında 17 bin 150 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Fethiye’de lüks villaya uyuşturucu baskını

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri ABD uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

‘Gönüllü İtfaiyecileri’ hazır

Muğla'da ev, iş yeri, araç yangını, trafik kazası, kurtarma olayı, su baskını gibi itfaiyeyi ilgilendiren olaylarda gönüllü itfaiyeci olmak isteyenler verilene eğitimler tamamlandı.