Bayram Trafiği Haberleri

Bayram Trafiği Haberleri

Fethiye’nin Çilesi Bayram Trafiği

Bayram yaklaşırken Muğla’ya 2 günde 112 bin araç giriş yaptı. 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatili nedeniyle şehre gelen tatilciler Fethiye merkezinde de yoğunluk oluşturdu.

Kaymakam Aksoy’dan bayramda trafik yoğunluğu uyarısı!

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Kurban Bayramı Kutlama mesajında; bayramda artan tatilci yoğunluğuna dikkat çekerek,” sürücülerin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla uymalarını, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını hatırlatarak, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli” olduğunu söyledi.

Bayram trafiği erken başladı

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte beklenen trafik yoğunluğu haftanın ilk gününde kendini gösterdi. Hafta sonu da yoğun olan trafik özellikle şehir merkezi ve Ölüdeniz Yolu üzerinde etkisini gösterdi.

BODRUM’DA BAYRAM TRAFİĞİ BAŞLADI

Ramazan Bayramı'nı Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirmek isteyen tatilciler, ilçede uzun araç kuyrukları oluşturdu. Kuyruğun kimi noktalarda 4 kilometreye yaklaştığı görüldü.

CUMA HUTBESİNDE BAYRAM TRAFİĞİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan Cuma hutbesinin bu haftaki konusu 'Hayatı helal kılabilmek' olurken, hutbede Ramazan Bayramı öncesinde oluşacak trafik yoğunluğuna dikkat çekildi.