Bodrum Belediyesi Haberleri

Bodrum Belediyesi Haberleri

Başkan Mandalinci, personeliyle bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, belediye personeliyle bayramlaştı.

Belediyeden 382 yapıya mühürleme

Bodrum Belediyesi tarafından kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları kapsamında, yılbaşından bu yana 382 yapıya mühürleme işlemi yapıldı.

BIOR 2024 Start Aldı

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde bu yıl 12.'si düzenlenen Superpar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) başladı.

Bodrum'da 'Acı Ot Festivali' basın toplantısı yapıldı

Bodrum Belediyesi ve Ortakent Yahşi Yalılarını Geliştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) iş birliğiyle yapılacak olan 5. Acı Ot Festivalinin basın toplantısı gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi’nde En Düşük Maaş 38 Bin Lira

Bodrum Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi yapıldı. Sözleşme kapsamında sorumluluk ve ikramiyeler hariç en düşük kadrolu daimî işçi ücreti 42 bin liraya, Toplu İş Sözleşmesi devam eden Kültür AŞ ve Personel AŞ’de ise en düşük ücret 38 bin liraya yükseldi.

Gerenkuyu çocuklarla daha temiz

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesinin organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının üçüncüsü yapıldı.

Bodrum'daki Festivalde 3 Ton Hamsi Dağıtıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde binlerce kişinin katılımıyla Hamsi Festivali yapıldı. Festivalde 3 ton hamsi dağıtıldı.

Bodrum'dan Hatay’a Anlamlı Destek

Bodrum Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin birinci yıl dönümü dolayısıyla Hatay Arsuz’a ziyaret düzenlendi.

Bodrum Kitap Günleri Sona Erdi

“Doğayı Okumak” temasıyla düzenlenen “Bodrum Kitap Günleri” kitapseverlerin yoğun katılımıyla sona erdi.

Bodrum'da Kaçak Yapılaşma İle Mücadele Sürüyor

Bodrum Belediyesi kent genelinde beş yıldır sürdürdüğü kaçak yapılaşma mücadelesine devam ediyor.

Başkan Aras, Bodrum Kitap Günleri’nde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen Bodrum Kitap Günlerine katılarak vatandaşlarla buluştu.

Bodrum, Emıtt Turizm Fuarı’nda Yerini Alacak

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşirken Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Bodrum standı kurulacak.

Bodrum Kitap Günleri Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi ile Gümüşlük Akademisi Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Bodrum Kitap Günleri yoğun bir katılımla devam ediyor.

Bodrum Kitap Günleri'nde kültür etkinliği gerçekleştiriliyor

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı işbirliğiyle düzenlenen “Bodrum Kitap Günleri” başladı.

Uğur Mumcu Bodrum’da Anıldı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ölümünün 31’inci yıl dönümünde Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilen belgesel gösterimi ile anıldı.

Belediyeden Öğrenciler İçin Sinema Günleri

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan öğrenciler için sinema günleri organize edildi.

Bodrum Kitap Günleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Kitap Günleri” tanıtım toplantısı yapıldı. Etkinlik açılışı 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Yunusu Kurtarmak İçin Saatlerce Uğraştılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde karaya vuran yunusu kurtarabilmek için vatandaşlar ve ekipler saatlerce uğraştı. Yunus, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bodrum Gündoğan'daki Alt Yapı Sorunları Çözülüyor

Bodrum Belediyesi tarafından, Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki Gündoğan Mahallesi İnönü Caddesinde yaşanan altyapı sorunları çözülüyor.

Bodrum Belediyesi, Kızılağaç yolunda çalışma başlattı

Kızılağaç Mahallesi’nde yol çökme sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Bodrum Belediyesi tarafından çalışma yapılıyor.

Bodrum'da Kadınlara Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Danışma Merkezi, şiddete maruz kalan ya da kalma riski bulunan kadınlara yönelik sosyal, psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmeti veriyor.

Yangın Mağdurlarına Hızlı Destek

Bodrum Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Saha Çözüm ve Koordinasyon ekipleri, ilçede çeşitli sebeplerle meydana gelen yangınlar sonucunda ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum Mandalini Zincir Marketlerde

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelindeki üreticilerden coğrafi işaretli Bodrum mandalini alımları yapılıyor.

Cadde ve sokak tabelaları yenileniyor

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe genelinde cadde ve sokak tabelaları yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Bodrum Belediye Çağrı Merkezi 2023 yılında 5 bin 300 saat görüşme yaptı

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Çağrı Merkezi Birimi 2023 yılında 190 binin üzerinde çağrıyı cevapladı.

Bodrum Belediyesi’nden Kitapseverlere Müjde!

Bodrum Belediyesi tarafından 27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde “Bodrum Kitap Günleri” düzenlenecek.

Turistik Bodrum Haritası İçin İş Birliği Protokolü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi’ne ait Turistik haritanın Bodrum Ticaret Odası tarafından kullanılması amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

İnşaat Mühendisleri Odası ile protokol imzalandı

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Muğla Şubesi işbirliğinde "Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Projesi Protokolü" imza töreni gerçekleştirildi.

Bir Yılda 140 Bin Ton Asfalt Serimi

Bodrum Belediyesi, kentteki altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında 2023 Ocak ayından bu yana kent genelinde 140 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Belediyeden Engelli Bireylere Akülü Sandalye Temini

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla özveri ile çalışan Bodrum Belediyesi, 2023 yılında toplam 9 engelli araç alımı yaptı.