Bodrum Denizciler Derneği Haberleri

Bodrum Denizciler Derneği Haberleri

Ergün, Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Ergün, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

“Bu Çok Önemli Bir Seçim”

İyi Parti Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tosun Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun diğer milletvekili adaylarıyla, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

İyi Parti’nin Dört Vekil Adayı da Bodrum’da

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU, BODRUM'DA DENİZCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizcilerle bir araya geldi, sorunları ve talepleri dinledi.