Bursaspor Haberleri

Bursaspor Haberleri

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 87 - Bursaspor: 76

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Bursaspor’u 87-76 'lık skorla mağlup etti.

Çağdaş Bodrum Spor, deplasmanda Bursaspor’a 83-69 yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin beşinci haftasında deplasmanda Bursaspor İnfo Yatırım'a 83-69 yenildi.

Marmaris’te yapılan Star Kıds Cup turnuvası sona erdi

Bursaspor Kulübü’nün Marmaris’te çıkan orman yangınlarından sonra Futbol Turizminin gelişmesi ve Marmaris’in yaşanılabilir bir yer olduğunu belirtmek adına düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvası sona erdi.

Topateş, “Mutlaka transfer yapmak istiyoruz” 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiyespor, hafta sonu Avrupa’nın en önemli takımları arasında ye alan Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Deplasmanda oynadıkları Frutti Extra Bursaspor maçını hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini belirten Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, 4 galibiyetlerinin bulunduğunu ve çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Basketbolda 17. Haftanın ardından

ING Basketbol Süper Ligi'nde 17. hafta birbirinden ilginç maçlara ve sonuçlara sahne oldu. 17. haftanın açılış mücadelesinde, düşme hattını çok yakından ilgilendiren maçta Frutti Extra Bursaspor ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Tofaş Spor Salonu’nda karşılaştı. Yeni transferleri Tillman ve Shayok'un ilk kez forma giydiği Frutti Ekstra Bursaspor, son ana kadar çekişmeli geçen maçta, hakemlerin son derece taraflı ve yanlış kararlarının da katkısıyla, LH Fethiye Belediyespor'u 89-84 mağlup etti. Bursaspor böylece ligdeki son 4 maçında 3. galibiyetini aldı.  

Fethiyeli basketbolseverlerin isyanı!

Son zamanlarda SMA hastası bebekler için semt pazarlarında tezgâh açıp yardım toplamaya çalışan, engelli vatandaşlar için tekerlekli ve akülü sandalye yardımı yapan Fethiyeli basketbolseverlerin kurduğu SONPERİYOT48 isimli taraftar grubu Frutti Extra Bursaspor - Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçının ardından sitem dolu bir açıklama yayınladı. 

LH Fethiye Belediyespor galibiyeti son anda kaçırdı 89-84

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor deplasmanda Frutti Extra Bursaspor'a 89-84 mağlup oldu. Hakem hatalarının damga vurduğu maçta Fethiye temsilcisinin galibiyeti resmen elinden alındı.

Basketbolda 2. devre başlıyor  

Pandemi koşulları nedeniyle sıkışık bir takvimde devam eden ING Basketbol Süper Ligi’nin ikinci yarısı bu haftasonu başlıyor.

FENERBAHÇE MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

ING Basketbol Süper Ligi'nde ikinci maçına çıkan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Beşkaza Spor Salonunda Frutti Extra Bursaspor ile oynanan maçta zaman zaman öne geçse de 75-89 mağlup oldu.