Canlı Yayın Haberleri

Canlı Yayın Haberleri

Canlı yayında Fethiye turizmi konuşuldu

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve PTY Kurucu Yönetim Pazarlama ve Hukuk Danışmanı Güngör Gürel, canlı yayın üzerinden Fethiye turizmi ile ilgili konuştular.

Bodrumspor - Erzurum FK maçı TRT SPOR ekranında

Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında Bodrumspor, evinde bugün Erzurumspor FK'yı ağırlayacak. Mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Vekil adayı Ergun “Seçim Günlüğü” programında konuştu

FRT TV’de canlı yayınlanan “Seçim Günlüğü” programına katılan İYİ Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Metin Ergun, çeşitli açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE TEK YÜREK” OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler televizyonların ortak yayınında bir araya geldi. "Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla gerçekleşti. AFAD ve Türk Kızılay'ına bağışların toplandığı canlı yayını, test yayınları devam eden SÖZCÜ Televizyonu'nda da yayınlandı. Kampanyada 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

STÜDYO MSKÜ İLE, PROFESYONEL YAYINCILIK

Stüdyo MSKÜ, 2020 yılının Eylül ayında MSKÜ'nün Kötekli yerleşkesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde kuruldu. İçerisinde seslendirme odası, reji, stüdyo, kurgu ünitesi ve makyaj odası bulunan medya prodüksiyon stüdyosunda tanıtım, belgesel, sesli kitap, kısa film ve televizyon programları çalışmaları yürütülüyor. Sosyal medya platformları üzerinden yapılan canlı yayınlar da bu stüdyodan yönetiliyor.

FETHİYESPOR, BOLU YOLUNDA

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu mücadelesinde Boluspor ile karşılaşacak. Mücadele 19 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

CHP İLÇE BAŞKANI DEMİR, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Demir, siyaset başta olmak üzere, Fethiye’nin sorunları, körfez ve trafik sorunu gibi birçok konuya değindi.

TUGAY,’’ EN KISA ZAMANDA SINAV MERKEZİNİ AÇMAMIZ GEREKİYOR’’

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay, dün akşam FRT TV’de canlı olarak yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Tugay, seçimi kazandığı takdirde yapacağı projeler başta olmak üzere, sınav merkezi, P&N sigortası ve deniz sorunları ile ilgili sorulan soruları yanıtladı. FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye programında, dün gece ‘’Deniz sorunları’’ konuşuldu. Programa konuk olan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Adayı İlkay Tugay, Seda Köktener ve Arzu Sipahi’nin sorduğu soruları yanıtladı.

NACİT ÇATAL, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda konuşan Çatal, Fethiye’nin sorunlarından turizme ve Fethiyespor’a kadar birçok konuya değindi.

GÜNDOĞDU, “FETHİYE HIZLI GELİŞEN BİR İLÇE, İL OLMALI”

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 il projesi ile çıkılan yolda Fethiye’nin de il olması konuşuluyor. Bununla ilgili Türkiye genelinde 19 ilçenin il olma durumu var. “Fethiye il olmaya hazır mı?” diye Clup Tuana Fethiye’nin Genel Müdürü ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu’ya sorduk.

NURKAYA GÜNDOĞDU SEZONU DEĞERLENDİRDİ

Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in sunduğu FRT TV ekranlarında yayınlanan Fethiye isimli programda konuk olan Clup Tuana Fethiye’nin Genel Müdürü ve Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu sezonu değerlendirdi.

Nihat Hatipoğlu, programında sorulan ilginç sorulara açıklık getirdi

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen sohbete katıldı. Hatipoğlu, televizyon programında sorulan ilginç sorulara açıklık getirerek 'Canlı yayında telefonu açtığımızda namaz sorusu soracak olan kızımız 'kaynanam bana büyü yaptı' diyor' şeklinde konuştu.

Başkan Çıralı, “Babadağ’ın babasıyım, odanın kaptanıyım”

FRTTV ekranlarında yayınlanan Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sunduğu Fethiye programına konuk olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, neden tekrar aday oldunuz sorusunu canlı yayında cevapladı.

Gürün'den Başkan Oktay'a eleştiri tepkisi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın “Bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş” sözüne ulusal bir kanalda canlı yayında “Birbirimizde eksik bulduğumuz şeyleri söylemenin yangınları sürdürmekte bir katkısı yok” şeklinde Başkan Oktay’ı eleştiren bir açıklama yapması şaşırttı.

Seydikemer’de Kadınlar Günü'ne Özel Konser Düzenlendi

Seydikemer Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatan TV'den de canlı yayınlanan konsere katılan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kadına yönelik şiddetin bitmesi için caydırıcı cezaların biran önce yasalaşması temennisinde bulundu.

Bodrum’da Sevgililer Günü kutlaması

Bodrum Belediyesi, 14 Şubat 'Sevgililer Günü'nü Belediye Meydanı'nda düzenlediği konserle kutladı. 'Tezgah' grubunun sahne aldığı konser Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlandı.

EMITT’te, Fethiye rüzgârı esti

Fethiye, 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT-2022) en etkili şekilde tanıtıldı. Ziyaretçi akınına uğrayan ve Fethiye sevdalılarını buluşturan, Fethiye standı, destinasyonlar dalında bölgenin havasını en iyi yansıtan stant ödülüne layık görüldü. SED Medya ekibi de gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tuttu, sosyal medya hesapları ve FRT TV aracılığıyla Fethiye’nin tanıtımına katkı sağladı.  

Sed Medya Emıtt’in Sesi Olmaya Devam Ediyor

Türkiye ve dünyanın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği EMITT Fuarı’nın 3. gününde de SED Medya ekibi canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tutmaya devam etti.

Karaca, “Yaptığımız Güzel İşlerle Anılmalıyız”

Turizm sektörü temsilcilerinin en önemli buluşma platformu Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT’te Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi Kurucusu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın eşi Çiğdem Karaca; SED Medya canlı yayınına katıldı. Karaca, FRT mikrofonlarına samimi açıklamalarda bulundu.

Sed Medya Fuarın Sıcak Atmosferini İzleyenlere Taşıyor

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) buluşmaya devam ediyor. 12 Şubat tarihine kadar devam edecek fuarın 2. gününde de SED Medya ekibi fuarın nabzını tutmaya devam etti. Gün içerisinde gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuara katılım sağlayamayan Fethiyelileri, fuarın o sıcak atmosferine taşıdı.

Fethiye’nin Kalbi Emitt’te Atıyor

İstanbul’da gerçekleşen Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Fethiye tek yürek oldu. SED Medya ekibi de fuardaydı. Gerçekleştirdiği röportajları ve canlı yayınıyla İstanbul’un nabzını tuttu, Fethiyelilere aktardı.

Sed Medya Da Emitt Fuarı’nda

Fethiye Belediyesi 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Fethiye’mizin tüm güzelliklerini, tüm değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için, Salon-3 / B-352 numaralı alanda olacak. 10 Şubat Perşembe 14.30’da da tanıtım için kokteyl düzenlenecek. SED Medya ekibi de canlı yayınları ve haberleriyle fuar süresince gelişmeleri sosyal medya hesaplarından ve FRT ekranlarından aktarmaya devam edecek.

Başkan Aras bir maaşını SMA hastası İkra Deniz bebek için bağışladı

SMA Tip-1 ölümcül kas hastası olan 2,5 yaşındaki İkra Deniz bebek için gerekli olan dünyanın en pahalı ilacına ulaşılabilmesi adına başlatılan 'İkra Deniz yaşasın, Deniz'e hayat ol' yardım kampanyasına, Bodrum Belediye Başkan Aras sosyal medya hesabından canlı yayınla destek verdi.

FRT TV’den canlı yayınlanacak

3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlılar, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde bu maçın hazırlıklarına başladı. Fethiyespor, Karaköprü Belediyespor karşılaşması FRT TV, Facebook ve Youtube sayfalarından canlı yayınlanacak.

Fethiyespor-Ceyhanspor Maçı FRT TV’de Canlı Yayınlanacak

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor Ceyhanspor maçı FRT TV’nin Facebook ve Youtube hesaplarından canlı yayınlanarak izleyicileri ile buluşacak.

Bakan Özer: 'Öğrencilerimiz ile ilgili şu anda ne aşı ne de PCR hiçbir zorunluluk yok'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, canlı yayın programına konuk oldu. Tek doz aşı olmuş öğretmen oranının yüzde 91'e çıktığını söyleyen Bakan Özer, "Yüz yüze eğitimi inşallah devam ettireceğiz. Şu an itibarıyla vaka nedeniyle tatil edilen hiçbir okul yok. 1 haftalık yüz yüze eğitim sürecinde Türkiye genelinde, 850 bin sınıfın sadece 198'inde vaka nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi." ifadelerini kullandı.

Marmaris Belediye Başkanı Oktay’dan Şahan Gökbakar’a ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilçede 8 gün süren orman yangınında, sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken ve bölgeye hava desteği isteyen ünlü sanatçı Şahan Gökbakar'ı evinde ziyaret edip 'Geçmiş olsun' dileklerini sundu. Zor günler geçirildiğini belirten Şahan Gökbakar, yaraların sarılması için üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Başkan Çıralı, ‘Sizin Oraların Nesi Meşhur?’ programında coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıttı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla'nın coğrafi işaretli ürünlerinin ve markalaşma çalışmalarının ele alındığı ‘Sizin Oraların Nesi Meşhur?’ programının canlı yayın konuğu oldu. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Muğla Odaları ve Borsa başkanları ile Fethiyeli Sanatçı Soner Olgun, Milli Futbolcu Taylan Antalyalı ve Oyuncu Yiğit Dören’in de konuk olduğu programda Başkan Çıralı, “Büyük yatırımların yanı sıra üretim, markalaşma ve pazarlama projelerimizle, bölgemizin kendine özgü ürünlerine değer katmak için çalışıyoruz.” dedi.

Canlı yayın hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından, 2021 Yılı Canlı Yayın Hizmeti Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Kent Orkestrası eşliğinde destansı türküler okundu

Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitler Anma Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından destansı türküler konseri gerçekleştirildi. Konser FRT TV ekranlarından da canlı yayınlandı.