Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı Haberleri

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı Haberleri

CUMHURİYET MEYDANINDA, CUMHURİYET COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Bazı dernek ve STK temsilciliklerinin de destek verdiği törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'da katıldı.

Muğla’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Menteşe Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

CHP’DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’da katıldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çelenk sunma töreni ile başladı

Muğla Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yıldönümü kutlama programı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Anıt Şeref Defteri'ni imzaladı.

CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku ile kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Bazı dernek ve STK temsilciliklerinin de destek verdiği törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı.

“MİLLET 1919’DAN ALDIĞI MİRASI 2019’DA YERİNE OTURTACAKTIR…”

Fethiye’de Cumhuriyet meydanında gerçekleşen milli bayram kutlamaları büyüyor. Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlama etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti…

Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıldönümü Törenle Kutlandı

Öğretmen Okullarının kuruluşu Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Kullukçu; “Egemenlik Tek Bir Kişiye Devredilemez”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı önderliğinde ilçemizde oluşturulan Ulusal Egemenlik Platformu Cumhuriyet meydanı Atatürk anıtı önünde TBMM’de görüşülmekte olan yeni anayasa çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.