Deneyim Haberleri

Deneyim Haberleri

MSKÜ’lü Araştırmacıya EPALE Ödülü

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu araştırmacılarından Öğretim Görevlisi Mahmut Beler, hazırladığı ‘Engelsiz İlk Yardım Projesi’ ile EPALE-4 İyi Uygulama Örnekleri/Deneyimleri Yarışması’ndan birincilik ödülü kazandı.

Muğlaspor deneyimli golcüyü transfer etti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un lideri Muğlaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu masallarına müzikal dokunuş

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde müzik öğretmenliği yapan Sinem Özer Çikot ve Emre Çikot çifti, Anadolu'nun sevilen masallarını müzikle buluşturarak izleyicilere eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Ceviz, Eldirekspor'da

Deneyimli futbolcu Harun Ceviz, Eldirekspor ile sözleşme yeniledi.

Fethiyeli Kadın Şoför 11 Yıldır Yollarda

Fethiye’de yaşayan kadın taksi şoförü Fatma Yaşar, 11 yıldır ‘Sarıkız’ isimli taksisiyle direksiyon başında taksicilik yapıyor. Yaşar, taksicilik deneyimini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Boğaziçi’ni Festival Coşkusu Sardı

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü çoşkuyla geçti

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Zeka Vadisi Çocuklar İçin Kapılarını Açtı

Milas’ta, akıl ve zeka oyunlarının öncü eğitmenlerinden Fatmanur Erol tarafından kurulan Zeka Vadisi, çocukların zihinsel kapasitesini geliştirmek ve yaratıcı düşünce becerilerini artırmak amacıyla faaliyetlerine başladı. Merkez, 4-12 yaş arası çocukları kapsayan geniş bir yaş aralığında etkinlikler sunarak, öğrenmeyi eğlenceli ve etkileyici bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyor.

Üzeyir ile iki yıl daha

Trendyol 1. Lig'de yeni sezon çalışmalarını sürdüren Bodrumspor'da iç transfer hareketliliği sürüyor. Geçtiğimiz sezonlarda Bodrum temsilcisinin başarısı için ter döken 30 yaşındaki deneyimli sağ bek Üzeyir Ergün ile 2 senelik yeni sözleşme imzalandı.

Rokka Restaurant, Kayaköy’ün eşsiz güzelliğinde hizmetleriyle fark yaratıyor

Tarihi M.Ö üç binli yıllara kadar dayanan ve birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış Kayaköy’ün mistik aurasında, organik kahvaltı, Anadolu lezzetleri ve kebap çeşitleriyle hizmet veren Rokka Restaurant, misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Şampiyonluk için Muğla'dayım

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Muğlaspor, deneyimli teknik adam Erkan Aslan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Vali Orhan Tavlı,Bisiklet Sürerek İncelemelerde Bulundu Rotayı Deneyimledi

Muğla Valisi Orhan Tavlı dört mevsim spor dört mevsim turizm mottosuyla başlatılan çalışmalar kapsamında Muğla spor turizmi haritasına işlenen Karabağlar yaylası bisiklet rotasında bisiklet sürerek incelemelerde bulundu rotayı deneyimledi.

Yüksek Teknoloji Platformları Deneyim Paylaşım, Tanıtım ve İmza Töreni” düzenlendi

Törene, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, kurum yöneticileri ve proje yürütücüleri katıldı.

MUĞLA’DA KUAFÖR GÖKYÜZÜNDE SAÇ KESTİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kuaför, birlikte deniz paraşütü ile uçtuğu müşterisinin saçlarını havada kesti.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ŞAMPİYON SOL BEK

Bölgesel Amatör Lig'de  şampiyonluk hedefleyen Ermaş Muğlaspor, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar, son olarak Arguvan Belediyespor'da forma giyen 35 yaşındaki tecrübeli sol bek Mehmet Ballı'yı transfer etti. 

Muğla spor transferlerine devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2022-2023 sezonuna iddialı bir şekilde girmek isteyen Muğlaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Önceki sezonlarda Muğlaspor forması giyen deneyimli savunma oyuncusu Fatih Gültekin'i yeniden kadrosuna dahil etti.

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende, Idc Cıo Ödüllerinde Müşteri Deneyimi Kategorisinde Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ilk kez katıldığı 13. International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO Zirvesi’nde gerçekleşen 2022 IDC CIO Ödülleri’nde Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde, “Elektrik Abonelik Sözleşmelerinde Dijitalleşme Projesi” ile üçüncülük ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, İlköğretim Öğrencilerini “Enerjinle Gelecek Senin” Projesiyle Sanal Gerçeklik Deneyimi İle Buluşturuyor

Ege Bölgesinde yaşayan 2.500 ilköğretim öğrencisinin, Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Young Guru Academy (YGA) iş birliği kapsamında, “Enerjinle Gelecek Senin” sloganıyla çocukların küçük yaştan itibaren enerji tasarrufunu deneyimleyerek öğrenmelerini ve benimsemelerini sağlayacak.

Tunus’lu Deniz Koruma ekibi Muğla’da

Akdeniz Koruma Derneği tarafından Gökova Körfezi'ndeki Deniz Koruma Alanlarında deniz kaynaklarına ve biyoçeşitliliğe yönelik izleme ve koruma çalışmalarına yönelik bilgi ve deneyim aktarımı için Tunus'tan katılan 35 kişilik ekiple Akyaka'da toplantı gerçekleştirildi.

İşadamları deneyimlerini Üniversiteli gençlerle paylaşıyor

İşadamı Mustafa Ercan, tecrübelerini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel sektöre ilk adım oturumunda konuşan Ercan, iş hayatına girişi ve tecrübelerini aktardı.

Balıkçılar Gökova’da Buluştu

Genç balıkçılar, balıkçılık mesleğinin geleceği hakkında konuşmak; deniz koruma alanlarında sürdürülebilir balıkçılık uygulamalarıyla ilgili deneyim paylaşmak için Gökova Körfezi’nde bir araya geldi.

William Lee Daniels Fethiye Belediyespor ile anlaştı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, deneyimli uzun William Lee Daniels ile anlaştı.

Kulaç, “Behçet Saatcı deneyimli bir siyasetçi”

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Geçmiş Dönemler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya takmış olduğu İYİ Parti rozeti ile İYİ Partide yürüyeceğini duyuran Behçet Saatcı’ya partililerden değerlendirmeler gelmeye başladı. Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, “Behçet bey Fethiye’mizde 4 dönem belediye başkanlığı yapmıştır. Deneyimli bir başkanımız Muğla’mıza ve Fethiye’mize hayırlı olmasını diliyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Ciğerci Mahire Bayramda Yoğun Talep

Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, Kurban Bayramında müşterilere yetişemiyor. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir, Kurban Bayramı tatili nedeniyle çevre illerden Fethiye’ye ziyarete gelen müşterilerinle dolup taşıyor.

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesinin Uluslararası Etwinning Projesi

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi öğrencileri pandemi döneminde uzaktan eğitimle de proje yapmaya devam ediyor. Öğrenciler, Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Seher Örs ile birlikte Uluslararası bir proje olan “Te@ch with Tech” projesini uzaktan eğitimle paralel olarak sürdürüyorlar. Projede yer alan öğrenciler; Proje kapsamında IT (information technology) araçlarından yaralanarak etkili ders çalışma, dijital ortamda sunum ve ödev hazırlama, dijital ortamda güvenli bilgiye ulaşma yolları, güvenli internet kullanımı ve buna benzer konularda bilgi ve deneyim kazanmanın yanı sıra 7 farklı ülkeden katılımcılarla toplantılar düzenleyip, tanışıyorlar.

Saklıkent Kanyonu yaz sezonuna hazır

Buz gibi suyu, muhteşem doğası ve çeşitli spor aktiviteleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatan Saklıkent Kanyonu, 2021 yaz sezonuna hazır.

Adana’nın Meşhur Şırdanı Artık Fethiye’de

Ciğerci Mahir yine bir ilke imza attı. Adana’nın meşhur lezzeti Şırdan artık Ciğerci Mahir Ustada. Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, bünyesindeki lezzetlere bir yenisini daha ekledi. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir Usta, lezzetli ciğer şişlerinin yanına Adana’nın göz bebeği Şırdan’ı da ekledi.

Aydem Enerji, Türkiye’nin en iyi işverenleri listesinde

Türkiye’nin öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji, inovatif yaklaşımla tasarladığı insan kaynakları süreçleri ve çalışan deneyiminde fark yaratan uygulamaları ile Great Place to Work® En İyi İşverenler Listesi’ne sekiz şirketi ile girmeyi başaran ilk firma oldu.

Başkan Otgöz, gençler ve çocuklar mutlaka görmeli

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan Dijital TIR’ı ziyaret ederek ileri teknoloji hareket algılama sistemi sayesinde Türkiye'nin milli gururu olan İnsansız Hava Aracı (İHA) ile uçuş deneyimi yaşadı.

Adana’nın lezzetleri orijinal haliyle Fethiye’de

Fethiye’de hizmete açılan Elif Sultan Kebap, Adana’nın lezzetlerini orijinal haliyle sunuyor. Kalitesi, lezzeti ve sunumu ile iddialı olan işletme; deneyimli kadrosu ile Adana’ya gitmeden Adana’yı yaşamak isteyenlerin tek adresi.