Dünya Şampiyonluğu Haberleri

Dünya Şampiyonluğu Haberleri

Şampiyon boksör bugün maça çıkacak

Fethiye'nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, bugün (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

Şampiyon 30 Nisan’da maça çıkacak

Fethiye’nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan 2023 tarihinde (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

ŞAMPİYON ALCU FRT TV MİKROFONLARINA KONUŞTU

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. FRT TV’ye vermiş olduğu özel röportajda Şampiyon Alcu, “Biliyorsunuz ki Dünya Şampiyonu oldum. Şimdi dünyanın en büyük kemeri Amerika’da WBC’de dövüşmek istiyorum. Şu an çalışmalarım çok yoğun geçiyor. Ama hiçbir zaman çizelgemi bozmadım. Günde 6 saat antrenmanıma devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BOKSÖR ALCU, BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ 

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. Şampiyon Alcu, altın kemeri ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette etti.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu boks maçına çıkacak.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu maçına çıkıyor.

BAŞKAN DEMİR, ‘KUBİLAY ALCU İLE GURUR DUYUYORUZ’

Bütün maçlarını kazanarak Avrupa şampiyonu olan ve dünya şampiyonluğu için yaptığı eleme maçından zaferle ayrılan Kubilay Alcu ile kahvaltıda buluşan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir; ‘Başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz’ dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA GİDECEK YOLDA DEV RANDEVU!

Fethiyeli Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğuna katılmak için ringe çıkıyor.

Kaymakam Maslak başarılı sporcuları ağırladı

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türk güreş tarihinde bir ilke imza atarak yıldızlar kategorisinde Türkiye'ye ilk dünya şampiyonluğunu yaşatan ve sonrasında da farklı başarılara imza atan Köyceğiz Bayan Güreş Takımı'nı ağırladı.

Avrupa Şampiyonu Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı beraberinde ailesi ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Şampiyon Atlı, Başkan Saatcı’ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu ifade etti.