Duyuru Haberleri

Duyuru Haberleri

59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak

Muğla Valiliği 23-24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ile ilgili duyuru yaptı. Marmaris’te yapılacak etaplar için de Marmaris Kaymakamlığı araçların belirtilen güzergahlar üzerinden alınmasını ilan etti.

Saatcı: Yapay Zeka Ürünü Sahte Ses Kayıtlarına Tevessül Edenleri Lanetliyorum

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan yapay zeka ürünü ses kayıtları ile ilgili açıklama yaptı. Hukukçu kurmaylarının konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Saatcı, “Bunun adı yapay zeka değil, yapay alçaklıktır. Buna tevessül edenleri lanetliyorum.” dedi.

Araç Sürücülerine Kötü Haber! Zam Kapıda!

Akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacağı duyuruldu.

Milas Ve Menteşe’de Deprem Oldu

AFAD tarafından Muğla’nın Milas ilçesinde 2.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. Milas’ın ardından Menteşe’de 1.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Milletvekili Otgöz'den 'Gazeteciler Günü' Mesajı

Tüm özgürlükler Hükümetimizin teminatı altında olduğu gibi, basın özgürlüğü de   teminatımız alındadır. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz:  “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.”

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) İçin Önemli Duyuru!

Seydikemer Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, 30-31 Aralık ve 1 Ocak 2024 Pazartesi günü Çiftçi Kayıt Sistemi dosya kabulü için ilçe müdürlüğünün açık olacağını duyurdu.

Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir'in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Fly Kıbrıs Hava Yolları’ndan Dalaman seferi

Fly Kıbrıs Havayolları, Air Anka'dan kiraladığı Airbus A330 tipi uçaklarla Ercan Havalimanı operasyonlarına başladı. Nisan 2023'te ilk uçuşunu yapan, Kuzey Kıbrıs merkezli tarifeli uçuşlar düzenleyen ve 2024 yılı içerisinde de uçuş noktalarına Dalaman’ı da ekleyeceği duyuruldu.

Başkan Oktay’dan kurs için destek talebi

Anadolu Medya Buluşması için Marmaris’e gelen gazetecilere birer mektup yazan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, turizm ara eleman kursunun duyurulması için destek istedi.

Emekliye çift maaş müjdesi!

SSK Bağkur emeklisine müjde son dakika duyuruldu! Emekliler için Ekim ayı, uzun bir bekleyişin sonunda nihayet geldi.

Menteşe'de Gençler İşte Basın Duyurusu

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki mali iş birliği kapsamında geliştirilen Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı’nın “İstihdam, Eğitim, Sosyal Politikalar” bileşeni altında Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) uygulanmaktadır.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Düğün yapacaktı sokakta kaldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, düğün hazırlığındaki askeri personel E.D., 7 yıldır kiracı olarak kaldığı evde bir kısım eşyalarını bırakarak şehir dışına göreve gidince, ev sahibi de iddiaya göre evi başkasına kiraya verdi. Marmaris'te yapacağı düğünden sonra evi tamamen boşaltacağını ev sahibine söylemiş olduğunu belirten E.D., avukatları aracılığı ile hemen ev sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

FETOB’dan Kongre Duyurusu

Fethiye Otelciler Birliği Derneği (FETOB) Olağanüstü Kongre gerçekleştirecek. Başkanlığını Bülent Uysal’ın yaptığı Fethiye Otelciler Birliği Derneği olağanüstü genel kurulu 5 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Ölüdeniz Orka Sunlife Hotel’de gerçekleştirecek.

İhaleye Fesat Karıştırmak İsteyenler İçin Suç Duyurusu

Yatağan Belediyesi, 10 Temmuz Pazartesi günü Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilmesi planlanan satış ihalelerine fesat karıştırmaya çalışan ve sosyal medya üzerinden asılsız iddialarda bulunarak Yatağan Belediyesini karalayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fırıncı Esnaflarından Kamuoyuna Duyuru

Fethiye’de hizmet sunan fırıncı esnafları, ekmeğe gelen zam dolayısıyla ortak bir basın açıklaması yaptılar.

Kuaför ve Güzellik Salonları Çalışma Saatleri Konusunda Duyuru

Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda “6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunun 13 üncü maddesi ve Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliğin “Çalışma gün ve saatleri” başlıklı 13 üncü maddesi hükümleri doğrultusunda; odalar ve meslek kuruluşlarının yazılı görüşü alınarak ilçeler bazında berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın belirtilen günlerinde kapalı kalmaları ve diğer günlerde faaliyet göstermeleri konusunda; Valilik Makamından alınan Olur gereği, 01.01.2023 tarihinden itibaren İlimiz ve İlçelerindeki berber, kuaför ve güzellik salonlarında uygulamaya geçilmesi talimatı ilgili odalara gönderilmişti.

Yeni emekli aylığı netleşti

Asgari ücrete yapılan ara zammın ardından, milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına zam bekliyor. Enflasyon verisi, önümüzdeki çarşamba günü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından duyurulacak. Haziran ayı enflasyon verisi, Kurban Bayramı tatili nedeniyle ertelenmişti ve 5 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00'da açıklanacak.

LGS Sonuçları Açıklandı

Türkiye'nin dört bir yanında 4 Haziran tarihinden düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili resmi açıklama geldi ve sonuçların açıklandığı duyuruldu.

'Entrecomp ın Actıon Etwınnıng' Proje Duyuruldu

Romanya, Sırbistan ve Hırvatistan'daki meslek liseleri ile ortak yürütülen "EntreComp In Action" eTwinning projesine başlandı.

'Umutlarımızı, Taleplerimizi, Haklarımızı 1 Mayıs Meydanlarında Buluşturacağız'

Muğla Menteşe’de düzenlenecek olan 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi ile ilgili Fethiye’de duyuru amaçlı basın açıklaması yapıldı.

sanayi sicil belgesi sahibi olan işletmelere duyuru

Muğla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından sanayi sicil belgesi sahibi olan işletmelere duyuru yapıldı.

O ülkeye giden turistlere para ödenecek

Tayvan Turizm Bürosu tarafından yapılan açıklamada, 15 Nisan'dan itibaren ülkeyi ziyaret edecek her bir turiste 5 bin Tayvan doları (yaklaşık 3 bin 106 TL) verileceği duyuruldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI!

Kahramanmaraş merkezli depremler öncesinde 14 Mayıs'ta yapılacağı duyurulan, yaşanan depremler nedeniyle ertelenip ertelenmeyeceği konuşulan seçimlerin akıbeti belli oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri tarihi açıklandı.

KARA AVCILIĞI DURDURULDU

Tarım ve Orman Bakanlığı tüm valiliklere gönderdiği yazıda 8 ilde kara avcılığının 14 Şubat tarihi ile ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğu açıklandı.

YÖK: BAHAR DÖNEMİNİN AÇILIŞI İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR ERTELENDİ

Yüksek Öğretim Kurumu, bahar döneminin açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini duyurdu.

AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE‘DEN YENİ ÖDEME KANALI

Ege Bölgesi elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla dijital kredi platformu Kredim ile iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında; tüm abone gruplarına ait elektrik faturalarının, bir ay faizsiz erteleme fırsatının yanı sıra, dokuz aya varan özel faiz oranlı taksit seçenekleriyle ödenebileceği duyuruldu. 

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI’NDA YENİDEN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak'ın vekâleten atandığı duyurusunun ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine Yusuf İzzet Karaman'ın atandığı bildirildi.

CHP’Lİ ERBAY, SUÇ DUYURULARINI ADALET BAKANI’NA SORDU

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sırasında, Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarında görevi ihmal suçunun oluşup oluşmadığı ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılıklarına yapılan suç duyurularının işleme konulmamasını gündeme getirdi.

GAFFAR OKKAN CADDESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde, Fethiye Belediyesi tarafından elektrik hattının yer altına alma çalışmaları kapsamında belirli bölgelerde yolların trafiğe kapatılacağı duyurulmuştu. Gaffar Okkan Caddesinde elektrik hattının yer altına alma çalışmaları devam ediyor.