Esnaf Haberleri

Esnaf Haberleri

Saatcı: Gençler Kendi Geleceklerinin Seçimini Yapacaklar

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

Saatcı, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Karaca, Çalış Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçimler öncesinde Çalış Plajı esnafını ziyaret etti.

Karaca: “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere az bir zaman kala Çalış Plajı’nda hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Karaca, “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz” dedi.

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Kökten, “Turizme Artı Değer Kazandıracağız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağız” dedi.

Karaca, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde Paspatur ve Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Saatcı, “Sokakta Bize Özlem Görüyoruz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Alim Karaca “Biz Muhatap Olmadıkça Birilerinin Ayarı Bozuldu”

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Sanayii, Çevreyolu ve Çalıca esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren CHP’li Fethiye Belediye Başkanı ve başkan adayı Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Kökten esnafların sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Akarca Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kökten'den Fethiye için bomba projeler

Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Saatcı Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Çalıca’dan Muğla Makasına kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Fethiye Salı Pazarı Esnafının Belediye Başkan Adaylarından Beklentisi Neler?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Fethiye Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, ziyaretlerinde Fethiye Salı Pazarı’nı ihmal etmiyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı esnafının Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileri neler? Kendilerine sorduk..

Kökten, “Fethiye’yi Hak Ettiği Yerlere Taşıyacağız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti.

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Behçet Saatcı’ya Esnaftan Yoğun İlgi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Alim Karaca’dan Sanayii Turu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, beraberindeki heyetle birlikte, üst üste iki gün boyunca sanayii esnafını ziyaret etti.

Kökten, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Karaca, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, beraberindeki heyetle birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.

Kökten, Tersane Ziyaretine Devam Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte tersane gezisine devam etti.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Kökten, “Tersane Ekonomimize Önemli Katkı Sağlıyor”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, tersane esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Tekne imalatı ile bu bölgenin ekonomiye katkı sağladığını belirten Kökten, yeni tersane projesinin de ilgiyle karşılandığını söyledi.

Karaca, Küçük Hayranına Hediye Sundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı küçük hayranına hediye takdim etti.

Yiğit, Yatağan’da Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, Yatağan’da semt pazarını ve esnafları ziyaret etti.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’ye geldi.

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Karaca Salı Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Kökten, “Fethiye İl Olmaya Hazır”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Akdenizli Kadınları Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında belediye hizmet binasında çalışan kadın personel çarşı caddesindeki kadın esnaflara ve Cuma Pazarındaki kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.