Eyüp Fırat Haberleri

Eyüp Fırat Haberleri

KAYMAKAM BALCI ASALETEN ATANDI

Resmi gazete de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı.

Kaymakam Fırat’ın Yerine Vekaleten Balcıoğlu Atandı

Uşak Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Eyüp Fırat’ın yerine vekaleten Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu atandı

Muhtarlara sertifikaları verildi

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye’ye bağlı mahallelerin muhtarlarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalı gönderilen, muhtarların kendi adlarına dikilen fidanların sertifikalarını verdi.

Kaymakamlık’tan Futbol Turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

Projelerini sergilediler

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 66 öğretmenin yer aldığı e-twinning projesi kapsamında okullarda öğrencilerin yaptığı projeler Fethiye Beşkaza Meydanı’nda sergilendi.Düzenlenen sergiyi Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat’ta ziyaret etti.Sergi sonrasında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde proje ödülleri sahiplerini buldu.

Fırat; “Fethiye KADES uygulamasında iyi bir noktada”

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile stant açılan standı ziyaret etti.

Fırat; “Bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz’’

Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Kadına Şiddetle Mücadele” konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Fırat toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz” dedi.

Kaymakam’a kitabını hediye etti

Fethiyeli Yazar Sevim Tutar Arıcak, gerçek yaşanmış bir hikayeden yola çıkarak yazdığı “Kayınvalidemin Yorganı” ve yine gerçek bir hayat hikayesi olan “Belizar” adlı iki yeni kitabını, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret ederek hediye etti.

Şehit Öğretmenlere Lokma

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Merkez Camii’nde şehit öğretmenler için lokma döküldü.Düzenlenen etkinliğe Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ta katıldı.

Abalı Hukuk Bürosu hizmette

Fethiye’de hizmete başlayan Abalı Hukuk Bürosu’nun açılış törenine yoğun bir ilgi oldu. Fethiye, Seydikemer ve bölgenin iş ve siyaset dünyasından davetlilerin yer aldığı etkinlik; renkli görüntülere sahne oldu.

Kaymakam Fırat, “Covid-19 ile mücadelede yüzde yüz istiyoruz”

Fethiye’de covid-19 ile mücadele devam ederken okullarda salgının arttığı ve okulların kapandığı bilgisine Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’tan açıklama geldi. Kaymakam Fırat covid-19 nedeni ile hiçbir okulun kapanmadığını belirtti.

Kaymakam Fırat, “Emniyet kemeri hayati önem taşıyor”

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dikkat çekmek için başlatılan "Bir Hareketine Bakar Hayat" projesi kapsamında Fethiye’de de bilgilendirme yapıldı. Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince koordine edilen uygulamada, durdurulan araçların sürücüleri ve araç içerisinde bulunan yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlatarak broşür verildi.

5 İlçeyi kapsayan trafik Çalıştay’ı gerçekleştirildi

Fethiye, Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman İlçelerini kapsayan trafik çalıştayı Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 5 ilçenin trafikle ilgili temel konuları değerlendirildi.

Fethiye’de diyabet farkındalığı

Fethiye Devlet Hastanesi ve Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi “14 Kasım Dünya Diyabet Günü” nedeniyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde şeker ölçümü yapıyor. Yapılan ölçümlerle vatandaşlar arasında diyabet hastalığı ile ilgili farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

Fethiye’de “Geleceğe nefes”

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes 252 Milyon Fidan” kampanyası kapsamında Fethiye’de yaz aylarında yanan bölgede 5 bin adet fidan dikildi.

Fethiye Ülkü Ocaklarından Ziyaretler

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Çiçek ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı ziyaret ettiler.

Kaymakam Fırat, “Gazilerimizde ayaklı vatan aşkı, canlı bir şekilde görünüyor”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakam Adayı Hilal Kızılkaya ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Kaymakam Fırat, “Saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fethiye Bahçeşehir mağlup 3-2

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu. Başladığı andan bitiş düdüğüne kadar büyük heyecan içerisinde geçen maçı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ,Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Başkanı İbrahim Erdem  ile beraber izledi.

Fethiye'de Enduro ve ATV heyecanı

Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının 3. ayak magazin startı verildi.

Gözde Yakut Beauty Center açılış töreni gerçekleşti

Fethiye'ye kazandırılan Gözde Yakut Beauty Center açılışı gösterişli bir törenle gerçekleştirildi. Gözde Yakut Beauty Center İşletmecisi Gözde Yakut, “En iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz herkesi bekliyoruz” dedi.

Kaymakam Fırat’tan Okul Ziyaretleri

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat okul ziyaretleri kapsamında Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile birlikte Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu ve Fethiye Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Kızılay’dan Kaymakam Fırat’a ziyaret

29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Hafasında nedeni ile Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna ve Kızılay gönüllüleri, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

Deniz kirliliği akıllı şamandıra ile takip edilecek

Fethiye Körfezi’ndeki deniz suyu kalitesini gözlemlemek ve tespit edilen verileri anlık olarak sunmak üzere Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri tarafından geliştirilen “Akıllı Şamandıra” ürünü Smartium Blue, DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve Fethiye Belediyesi desteğiyle Fethiye Körfezi’nde faaliyete geçti.

Cumhuriyet Coşkusu

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yılı, Fethiye Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Kaymakam Fırat, Çanakkale Müzesini Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve bazı protokol üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile geçtiğimiz günlerde Fethiye Erasta AVM’de açılan Çanakkale Gezici Savaş Müzesini ziyaret etti.

Fethiye Protokolü Bayramlaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Fethiye’de Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de yaşanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yıldönümü kutlamaları Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

İl Müdürü Çay'dan Kaymakam Fırat'a ziyaret

Muğla İl Milli Eğitim Müdür Emre Çay, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Fırat’ın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” mesajı

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.