Fatih Çoban Haberleri

Fatih Çoban Haberleri

Çoban, “Anlamlı Bir Organizasyon”

Fethiye’de faaliyet gösteren iş insanı Ali Fatih Çoban, Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programına katıldı.

Çoban, “Fethiye’de aktif siyasetin içerisinde olacağım”

Geçmiş dönem İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Çoban, ilçe başkanlığı istifa sürecinden bahsederek yerel seçimler hakkında değerlendirmede bulundu.

Çoban, İYİ Parti’den İstifa Ettiğini Açıkladı

Geçtiğimiz dönemde İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ziraat Mühendisi Ali Fatih Çoban, yaptığı yazılı açıklamada İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

BAŞKAN ÇOBAN, “KONGREDE ADAY OLMAYACAĞIM”

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Cumartesi günü yapılacak olan seçimle ilgili açıklamada bulundu.

İYİ PARTİ 5 YAŞINDA

İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Törenden sonra açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fatih Çoban, İyi Parti’nin 5. yılını kutladı.

BAŞKAN ÇOBAN’DAN MÜDÜR ATMACA’YA ZİYARET

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Atmaca’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çoban, misafirperverliğinden dolayı Müdür Atmaca’ya teşekkür etti.

ÇOBAN,’’ BENİM CUMHURBAŞKANI ADAYIM MERAL AKŞENER’’

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı. Çoban yayınladığı mesajda,’’ Benim Cumhurbaşkanı Adayım Meral Akşener’’ dedi.

İYİ PARTİDEN, EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yönetimi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atanan Kayhan Dadaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bundu.

BAŞKAN ÇOBAN, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiye İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu.

İYİ PARTİ’DEN, BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇOBAN, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Asmaaltı Kahvaltı adlı mekanda basın mensupları ile buluştu.

BAŞKAN ÇOBAN, ADD’Yİ YENİ YERİNDE ZİYARET ETTİ

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği’ni yeni açılan yerinde ziyaret etti.

İL OLMA HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye’nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları siyasi parti başkanlarına uzattık ve “Fethiye İl olmaya hazır mı?” sorusunu sorduk.

BAŞKAN ÇOBAN, “EN ÇOK ŞİKAYET ENFLASYON”

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

İYİ PARTİ FETHİYE İLÇE YÖNETİMİ, BAŞKAN ÇIRALI İLE GÖRÜŞTÜ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret eden İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe yönetimi ve İyi Partili Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Çoban, Fethiye’nin sorunları ile ilgili bilgi almaya geldiklerini belirtirken, Başkan Çıralı yüksek enflasyon ortamında zorluk çeken FTSO üyelerinin sıkıntıları başta olmak üzere Fethiye’nin ortak problemlerine ilişkin hazırlayacakları bir raporu önümüzdeki günlerde tüm siyasi partilere sunacaklarını kaydetti.

Fatih Çoban’dan bayram kutlaması

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Kurban Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Çoban mesajında “Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Altılı Masa Kahvaltıda Buluştu

2023 Haziran Ayı’nda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir araya gelerek Altılı Masa adı altında buluşan CHP, DEVA, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanları kahvaltıda bir araya geldiler. Altılı masa ortaklarından olan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban buluşmaya mazeretinden dolayı katılamadı.

İyi Parti ‘den Yaz Seferberliği

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye’de esnaf ziyaretlerine başladı. 2023 yılının Haziran Ayı’nda yapılacak seçimlere bir yıldan az bir zaman kala İyi Parti seçim startını hızlı verdi. Parti teşkilatı Dispanser Caddesi ve Çarşı Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban bu ziyaretleri düzenli olarak yaparak Fethiye’nin 41 mahallesini gezeceklerini ifade etti.

İyi Parti’den Ziraat Odası’na Ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, yönetim kurulu üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Önder, geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ve İş İnsanı Ahmet Sakıcı Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i makamında ziyaret ettiler.

TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni Çelenk Sunma Töreni’ne İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı da katıldı. Törende program sunucusunun İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nı anons etmemesi nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve beraberindekiler töreni terk etti.

İYİ PARTİ’DE YENİ ROZETLER DAĞITILDI

İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 200 kişinin İyi Parti bünyesine katılmasından sonra yeni üyelere de rozetler takıldı. Düzenlenen törene İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı katıldı.

İYİ Parti’de rozet takma töreni

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti ‘ye katılarak İyi Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozeti takılan İş ve Siyaset İnsanı Onat Akdu ve İyi Parti’ye katılan yaklaşık 200 kişiye İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi.

Fethiye’ye yeni kokoreççi

Taşkaya Mahallesi’ne Tandır Kokoreç Ali Usta açıldı. Açılışı İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban hayırlı olsun dilekleriyle gerçekleştirdi.

Ali Fatih Çoban, gündemi analiz etti

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban Gündem Analiz Programı’na konuk oldu.Programda Necati Kanbur’un sorularını yanıtlayan Çoban gündeme dair özel açıklamalar yaptı.

İYİ Parti, Karaca’yı ziyaret etti

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberindeki heyetle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. 

“Erken Seçim Değil, Derhal Seçim”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ile birlikte İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’inde hazır bulunduğu ziyarette başkanları İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban karşıladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette verilen mesajlar ‘Erken Seçim’ üzerine oldu.

İyi Parti’den Chp’ye Ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.Millet İttifakı vurgusu yapılan ziyarette İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban “Fethiye’deki ikinci evimize geldik” dedi.

İyi Parti’den Mimarlar Odası’na Hayırlı Olsun Ziyareti

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, geçtiğimiz ay gerçekleşen seçimle Mimarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Günay Solak ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Fethiye İyi Parti, Akşener’e gitti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli’ye geldi.Denizli’de yoğun bir katılım ile miting düzenleyen İyi Parti Meral Akşener’i dinlemeye İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’da katılım sağladı.

Çoban; “Recep Tayyip Erdoğan şahsi hırslarının esiri oldu”

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrasında doların yükselmesi sonrasında açıklama yaptı. Çoban açıklamasında“Memlekette ki 1 kişinin inadından dolayı buraya kadar geldi Tayyip Erdoğan artık ülkeyi yönetme anlamın da şahsi hırslarının esiri oldu” dedi.