Fethiye Çiftetellisi Haberleri

Fethiye Çiftetellisi Haberleri

Orta Şekerli'ye Banu Büyüksolak konuk oldu

FRT TV'de Cumartesi günleri 14:00 - 16:00 saatleri arasında yayınlanan Orta Şekerli programı bu hafta da ilgiyle izlendi. Banu Büyüksolak'ın konuk olduğu programda, Fethiye Çiftetellisi konuşuldu. Banu Büyüksolak'ın yeni çıkan klibi Fethiye Çiftetellisi Orta Şekerli'yle güne damgasını vurdu. 

‘Fethiye Çiftetellisi’ klibi görücüye çıkıyor

Fethiye müzik dünyasının sevilen seslerinden Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumladı. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanmasına Banu Büyüksolak da Fethiye Çiftetellisi ile katıldı. Haftalar süren çekimler tamamlanırken, sanatçı Banu Büyüksolak SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek çekimler hakkında bilgiler aktardı. Büyüksolak " Fethiye'de milli marş gibi herkesin söylediği güzel parçamızı biraz daha değiştirerek daha güzel bir şekilde revize ederek izleyenlere sunmak istedik" dedi.

Ünlü zurna sanatçısı sevilen sanatçıya eşlik etti

Ünlü zurna sanatçısı Halil Çokyürekli, Fethiye’nin sevilen seslerinden Banu Büyüksolak’ın Fethiye Çiftetellisi eseri için stüdyoda canlı kayıt yaptı. Fethiye’yi ve yörenin müziklerini çok sevdiğini belirten Çokyürekli, Fethiye Çiftetellisi’nin yorumunu ve aranjesini çok beğendiğini dile getirdi.

Fethiyesporlu futbolcular klipte oynadı

Fethiye’nin sevilen seslerinden Banu Büyüksolak, yörenin sevilen türkülerinden Fethiye Çiftetellisini yeniden yorumluyor. Şarkının klip çalışmaları Yasin Koç ve Fatih Ülgen yönetmeliğinde başladı. Fethiye’nin değişik bölgelerinde gerçekleştirilen klip çalışmasında Fethiyesporlu futbolcular Yakup Alkan ve Sabri Turgut da rol aldı.