Fethiye Haber Haberleri

Fethiye Haber Haberleri

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Akdenizli, “İktidar Gücü Yerelde Avantaj Sağlıyor”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, 3’lü Masa programına konuk oldu. Başkan Akdenizli, “31 Mart yerel seçimlerinde Seydikemer’de, Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla seçimi kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

Saatcı, “Kararsız Seçmene Yol Gösterdik”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 3’lü Masa programına konuk oldu. 1999-2014 yılları arasında Fethiye Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Saatcı, “Fethiye Belediye başkan adaylığım tamamıyla zorunluluk ve sorumluluk” ifadelerini kullandı.

Dikmen Ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “İnsan odaklı projeler hazırladık” derken; Yiğit, “Rant imarı değil, halk imarı gerçekleştireceğiz” dedi.

CHP Fethiye’de Aday Adayları belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi, Fethiye’de Belediye Başkanlığı aday adaylığına 8 resmi başvuru yapıldı.

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı Küçükbozbaş İstifa Etti

Eski MHP Seydikemer İlçe Başkanı ve aynı zamanda 2022 yılından bu yana aktif olarak İyi Parti üyesi olan Avukat Abdullah Küçükbozbaş, istifa ettiğini sosyal mecralardan duyurdu.

Güler, “ Belediye Meclis Üyeliğine Adayım”

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyarette bulundu.

2 Gemiyle 2 Bin 231 Yolcu Geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen 2 yolcu gemisi ile toplamda 2 bin 231 yolcu geldi.

Düğünlerde yıllardır sürdürülen gelenek: Sipsi

Karaçulha Gönülleri Derneğinden sipsi sanatçısı İsmail Peynirci, sipsi geleneğini düğünlerde sürdürmeye devam ediyor.

Kavgayı ayırmaya çalışan polis bıçaklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan polis, bacağından bıçaklanarak yaralandı.

35 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 35 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Muğla'da ekmek fiyatları yeniden 7,5 TL

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), aylık olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi

Tarihi Narlı Kahvesi’ne Yoğun İlgi 

Menteşe Belediyesi tarafından restore edilen ve Muğla’nın kültür turizmi destinasyonlarından birisi olarak hizmet veren Karabağlar Yaylasındaki Narlı Kahvesi, yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğruyor. Menteşe Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl restore edilerek halkın hizmetine sunulan tarihi Narlı Kahvesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bahçesindeki asırlık çınar ağacı, yeşil dokusu ve piknik alanıyla Menteşe Belediyesi tarafından işletilen Narlı Kahvesi, özellikle yaz döneminde ziyaretçilerin uğrak noktası haline geldi. 

Fethiye Kaymakamı değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla yüzlerce kaymakam, vali yardımcısı ve bürokratın görev yeri değişirken, Fethiye Kaymakamlığı'na İstanbul Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş atandı.

Toplum Yararına Programında 75 personel alınacak

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile Toplum Yararına Program çerçevesinde 9 ay süre ile istihdam edilmek üzere 75 kişilik programın başvuruları 23 Ağustos 2023 tarihinde başladı.

21 yıl hapis cezası bulunan şahıs yol kontrolünde yakalandı

Silahlı yağma suçundan 21 yıl 26 ay hapis cezası ile yakalama kararı bulunan bir şahıs, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki yol kontrolünde yakalandı.

2. Düğün Yemekleri Festivali düzenlenecek

Muğla Düğün Yemekleri Festivali'nin 2'ncisi 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Bir Hafta İçerisinde Uyuşturucudan 19 Şüpheli Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muğla’nın 9 ilçesinde son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 19 şüpheli yakalandı.

Barajın su seviyesi düştü, tarihi köy evleri ortaya çıktı

 Muğla'da 8 bin 300 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayan Milas Derince Barajındaki su seviyesinin düşmesi ile birlikte, baraj kıyısında bulunan eski köyün yapıları gün yüzüne çıktı.

Yaşlı Bir Şahsın Cesedi Bulundu

Muğla'nın Datça ilçesinde sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından yaşlı bir şahsın cesedi bulundu.

Milletvekili Otgöz’den Hastane ve Yol Müjdesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret etti. Seydikemer–Söğüt karayolunun genişletilerek yenilenmesi için yoğun temaslar sürdürdüğünü vurgulayan Yakup Otgöz, 500 yatak kapasiteli olacak yeni Fethiye Devlet Hastanesi’nin okullar bölgesine yapılacağını açıkladı.

Bakan Şimşek: 'Çalışmalarımız var'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek üniversite öğrencilerine KDV ve ÖTV'siz bilgisayar ve telefon satışı 'Çalışmalarımız var ama onun detayını veremiyorum' dedi.

Başkan Çıralı: “Herkes TOGG’a Sahip Çıkmalı”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, geçtiğimiz günlerde ‘Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG odamıza ve bölgemize hayırlı olsun’ ifadelerinden dolayı yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Başkan Gürün Dalaman Kitap Fuarı’na Katıldı 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Dalaman Kitap Günleri etkinliğine katıldı.

Halk ekmek büfesi açıldı

Marmaris Belediyesi, vatandaşın bütçesine katkı sağlamak amacıyla ‘Halk Ekmek Büfesi’ açtı. Başkan Oktay’ın “Marmaris’te halk ekmek büfesi açmak hiçbir zaman aklıma gelmezdi” dediği projede ekmeğin tanesi 6 TL'den satılacak.

Fethiye’de Gündüz Güneş , Gece Eğlence

Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler gün boyu sahillerde güneşlenip bronzlaşırken, geceleri de bulundukları tatil köyleri ya da hotellerdeki animasyon ekipleri tarafından düzenlenen özel gösterilerde bol bol eğleniyorlar. Fethiye ve çevresine gelen turistler, günlerini gün ederken Fethiye’nin doğal güzelliklerinin tadını da çıkarıyorlar.

Son sigarasını yakamadan hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bank üzerinde oturan ve sigarasını yakmak isterken fenalaşarak yere düşen şahıs hayatını kaybetti.

Herkes 'Dön Diyemem' dedi

Bodrum'da yaz sezonunun sonlarına doğru Azka yaz konserleri hız kesmeden devam ederken, genç şarkıcı Özge Biroğlu önceki akşam Azka Otel'de sahne aldı.

Karaçulhaspor yönetiminden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Karaçulhaspor Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemerspor Kulübü başkanlığı görevine seçilen ve aynı zamanda Seydikemer Belediye Başkanı olan B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyarette bulundular. 

Büyükşehir Kısa Mola ile Ailelerin Yanında 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan hizmeti Kısa Mola bugüne kadar 378 aileye 6 bin 729 kez hizmet verdi.