Fkm Haberleri

Fkm Haberleri

TSM Korusu seyirciden tam not aldı

Özer Olgun Kültür Merkezi’nde TSM Korosu’nun sergilediği performans, müzikseverlerden tam not almayı başardı.

FKM, “YARINDA YAŞAMAK” KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI  

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi, TEDx Fethiye BFL tarafından düzenlenen “Yarında Yaşamak” konferansına ev sahipliği yaptı

BOZKIRIN TEZENESİ TÜRKÜLERLE ANILDI

Fethiye Belediyesi büyük üstad Neşet Ertaş’ı unutmadı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan Neşet Ertaş Anma Konseri’ne büyük ilgi oldu. Salon tıklım tıklım doldu.

Sivas’ta katledilen 33 aydın anıldı

2 Temmuz 1993 tarihinde, Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelen 33 aydının Madımak Oteli'nin ateşe verilmesiyle öldürülmesi 29'uncu yılında Fethiye’de yapılan basın açıklaması ile anıldı. Bu kapsamda Pir Sultan Abdal Derneği Fethiye Şubesi Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi Önü’nde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

'Toprağın sözü' satışta

Kaligrafi tekniği ile yazılan Toprağın Sözü adlı çocuk kitabının imza günü, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla yapıldı.

Gençlerin Çektiği Fotoğraflar İlgi Gördü

Fethiye Belediyesi’nin katkıları ile FEFSAD ve Şefika Pekin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü.

FETHİYE BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN EĞLENCESİ

Fethiye Belediyesi Orkestrası Tasavvuf Grubu tarafından Aşık Külhan-Kanto tiyatro gösterisi sergilendi. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe birçok vatandaş katıldı.

FETHİYE’DE NURETTİN RENÇBER KONSERİ

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde Nurettin Rençber konseri gerçekleştirildi.

GELENEKSEL OYUN VE OYUNCAKLARI YAŞATIYOR

Emekli öğretmen Erol Hıra geçmişte oynanan oyunları ve oyuncakları yaşatmak adına çalışmalar yapıyor. Hıra kendi elleri ile oyuncakları yaparak insanlara nasıl oynandığını uygulamalı olarak anlatıyor.

YEŞİLÇAM FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Yeşilçam filmlerinin gösterildiği fotoğraf sergisi, bugün itibariyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açıldı.

FKM FETHİYELİLERİ SANATLA BULUŞTURUYOR

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkez’inde devam eden etkinliklerle Fethiyeli vatandaşlar sanatla buluşmaya devam ediyor. Fethiye’de sanatın merkezi konumunda bulunan FKM’ de özel günlerde düzenlenen programların yanı sıra tiyatro oyunları ve konserler ile Fethiyeliler sanatla buluşuyor.

TÜRKÜLERLE TÜRKİYE’M

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türkülerle Türkiye’m programı düzenlendi.18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı için düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Şubesi Türk Halk Müziği Korusu eşliğinde ilerleyen konser şarkılar ve türküler eşliğinde devam etti. Gelenlerin keyifli dakikalar yaşadığı konser etkinliğe katılan misafirlerin halay çekmesi ile sona erdi.

Destansı türküler konseri

Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Destansı Türküler Konseri programı düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı için düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Konser şarkılar ve türküler eşliğinde devam etti.

Kadınlar Günü İçin Son Etkinlik

Fethiye Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında son etkinliği, Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği tarafından Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Birçok yöreye ait türküler söylenen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Filarmoni Konseri İlgi Gördü

Marmaris Filarmoni Orkestrası tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi.Düzenlenen Filarmoni Konseri’ne yoğun ilgi gösteren Fethiyeliler unutulmaz bir akşam yaşadı.

Gündem Analiz Kadınlar Günü’ne Özel Fkm’deydi

FRT TV’ de canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz Programı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Programı ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nden yayınlandı. Yayınlanan Programa birçok Fethiye’de başarılı olmuş kadının yanı sıra Fethiye Kaymakam Vekili hayrettin Balcıoğlu’da konuk olarak katıldı.

Cem Karaca ve Barış Manço şarkılarla anıldı

Fethiye Belediyesi, Anadolu Rock müziğinin aramızdan ayrılan efsanevi iki ismi Barış Manço ve Cem Karaca için anma konseri düzenledi. Konsere vatandaşlar büyük bir ilgi gösterirken gecede Barış Manço ve Cem Karaca'nın eserleri seslendirildi.

Sevgililer Günü’nde Kent Orkestrası Konseri

14 Şubat Sevgililer Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi, Beşkaza Meydanı’nda Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel aşk şarkılarıyla günü kutladı.

Sevgililer Gününde Evlendiler

Fethiye’de yaşayan Seda Ataçocuğu ile Mehmet Özhan Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmayacak bir ana imza attılar. Genç çift, Fethiye Kültür Merkezi önünde, 14 Şubat Sevgililer günü bandosu eşliğinde dünya evine girdiler.

Fethiye’de elektrik faturası isyanı

Sosyal Medya üzerinden organize olarak Fethiye’de Özer Olgun Kültür Merkezi önünde toplanan vatandaşlar son gelen zamlı elektrik faturalarını protesto etti.

Yunus Emre’yi Anma Etkinliği Yapıldı

Ölüdeniz Ortaokulu ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi tarafından Fethiye Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’yi anma etkinliği düzenlendi.

Türküleri Atatürk için Söylediler

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Atatürk’ü Anma Konseri düzenlendi.