Futbol, Haberleri

Futbol, Haberleri

Fethiyespor, Isparta 32 Spor’u Konuk Edecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. Hafta müsabakasında evinde Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Fethiyespor – Isparta 32 Spor karşılaşması 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Kökten’i Tezahüratlarla Karşıladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çocukların top isteğini yerine getirdi. Topları teslim etmek için Çatalarık Mahallesi’ne giden Başkan Adayı Kökten, çocuklarla futbol da oynadı. 

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Fethiyespor’un Rakibi Düzce Cam Düzcespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 28.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 2 Mart Cumartesi günü Düzce Cam Düzcespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu müsabakaya hazırlanıyor.

İsmet Taşdemir: "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz"

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Sakaryaspor'u ağırlayacak Bodrum Futbol Kulübü'nde teknik direktör İsmet Taşdemir, "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz" dedi.

Muğlaspor devre arası transferlerine devam ediyor

Devre arası transfer döneminde daha önce Utkun Konyalı ve Onur Garip ‘i kadrosuna dahil ettiğini açıklayan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Muğlaspor, bir ismi daha renklerine bağladı.

Muğlaspor deneyimli golcüyü transfer etti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un lideri Muğlaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fethiyespor Etimesgut’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

Fethiyespor, Arnavutköy’e Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü 14.00’te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Bodrumspor’un Hedefi 3 Puan

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

Fethiyespor’un rakibi Sarıyer

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 8.Hafta müsabakasında İstanbul ekiplerinden Sarıyer’e konuk olacak. Mücadele, yarın 15.30’da Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanacak.

Taşdemir: "İnşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz"

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, lig lideri Eyüpspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "nşallah İstanbul’dan istediğimiz sonuçla Bodrum’a dönebiliriz.

Bodrum FK’da Hedef İstanbul’dan 3 Puan Getirmek

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde yarın 19.00’da deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Bodrum FK Seyircisi Önünde Galibiyet İstiyor

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Bodrum FK, Çorum FK’yı konuk edecek.

Datça’dan Nazilli Belediyespor’a Transfer Oldular

Datça 1923 Futbol Kulübü'nde top oynayan 3 genç oyuncu 2.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un alt yapısına transfer oldu.

Bodrum FK Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

Iğdır FK – Fethiyespor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta mücadelesinde deplasmanda Iğdır FK ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Sakaryaspor – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 5.Hafta müsabakasında Sakaryaspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Bodrum FK Sakarya Maçına Hazırlanıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 18 Eylül Pazartesi günü Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Bodrum FK’da Şok Ayrılık!

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, tecrübeli orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile yollarını ayırdı.

Iğdır FK – Fethiyespor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4.Hafta mücadelesinde deplasmanda Iğdır FK ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Fethiyespor, Iğdır Deplasmanına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 4.Hafta mücadelesinde Iğdır FK’ya konuk olacak.

Turgutreis Futbol Sahası Yenileniyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Hizmetleri Bürosu ekiplerince Turgutreis’deki futbol sahasında yenileme çalışmaları başlatıldı.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

İl ve İlçede Namağlup Şampiyon

Alt yapı liglerinin kupa takımı haline gelen Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü, U12 yaş grubunu namağlup ilçe ve il şampiyonu olarak tamamladıktan sonra, aynı başarıyı U11 liginde de gerçekleştirdi.

Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası Düzenlendi

Antalya Demre Ziraat Odası Başkanı tarafından Çiftçi Kupası Futbol Müsabakası düzenlendi. Müsabakaya, Kubilay Alcu, Lamine Diarra, Ümit Karan, Ceyhun Fersoy gibi tanınmış isimler de katıldı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK

Muğla Süper Amatör Lig’inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor’a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliğinde “Birlik Beraberlik” yemeği düzenlendi. Başkan Otgöz, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip; “Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız” dedi.

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Muğla Süper Amatör Lig'inde 6. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN SAVUNMA HAMLESİ

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, son olarak Yalovaspor forması giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu İsa Paşa'yı kadrosuna dahil etti. Geçtiğimiz sezon 18 maçta forma giyen genç futbolcu, 1620 dakika süre aldı.