Gazi Aileleri Haberleri

Gazi Aileleri Haberleri

Kaymakam Karaman, şehit ve gazi aileleri ile birlikte yemekte buluştu

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Muğla Valiliği’nin şehit ve gaziler için düzenlediği yemek programına katıldı. 

Vali Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda buluştu

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

SEYDİKEMER’DE ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Belediye Başkanı Önder Akdenizli düzenlenen programda şehit aileleri ve gazi ailelerinin davet edildiği iftar yemeğine katıldı.

FETHİYE'DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİNE ANLAMLI ETKİNLİK

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ile özel bir kurum ortaklığında, şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ AFYON GEZİSİNDE

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Eczacılar Odası tarafından şehit ve gazi aileleri için Afyonkarahisar gezisi düzenledi.

Gaziler onuruna yemek

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen programa Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı'nın yanı sıra Muğla milletvekilleri Yelda Erol Gökçan, Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı S.G. Yarbay Süleyman Ercan, siyasi partilerin il başkanları Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen, Gaziler, Gazi aileleri ve Şehit aileleri katıldı.

GAZİLER GÜNÜ NEDENİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Kaymakamlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü için kahvaltı programı organize edildi. Barbunn Bistro’da gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Köyceğiz’de Şehit ve Gazi Ailelerine bayram ziyareti yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla Şehit ve Gazi ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirildi.

Kaymakamdan Şehit Ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve beraberindekiler Kurban Bayramı nedeni ile şehit aileleri ile gazilere ziyarette bulunup, sohbet etti.

ECE SARAY’DA ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR ETKİNLİĞİ

Fethiye’nin önde gelen turizm kuruluşlarından Ece Saray Marina Resort Hotel; Şehit ve Gazi aileleri için iftar etkinliği düzenledi. Ece Saray Marina Resort Hotel kuruluşunun her yıl mübarek Ramazan ayında düzenlemiş olduğu iftar etkinliğine; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Fethiye protokolü üyeleri, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği yönetimi ile Fethiye’deki Şehit aileleri katıldılar…

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET EDİYOR…

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in eşi Semiha Şahiner, şehit aileleri ve gazilere yönelik yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ SEYDİKEMER’DE DE KUTLANDI

Tören 19 Eylül günü Seydikemer Cumhuriyet meydanı önünde Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye muharip şehit ve gazi aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği’nin çelenklerini Atatürk anıtı önüne koyması ile başladı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU…

Merhum iş adamı Celal Ece ruhuna Ece Saray Hotel'de düzenlenen iftar yemeğinde Fethiye ve Seydikemer İlçeleri'ndeki şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri iftar etkinliğinde bir araya getirildi. İftar programına Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ın yanı sıra protokol üyeleri de katıldı.