Gaziantep Haberleri

Gaziantep Haberleri

Buruk Kutlama

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödülleri sahiplerini buldu. Bu sene depremin gölgesinde yapılan ödül töreninde önemli mesajlar verildi. Vali Yardımcısı İlker Eker, gazetecilerin toplumu yönlendirmede çok önemli bir görevi ifa ettiklerini belirtirken, CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, tutuklu gazetecileri gündeme getirdi.

İlk Ziyareti Rektöre Yaptılar

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödül töreni için Gaziantep’e gelen Gazeteciler Valiliği ziyaret ederek Vali Yardımcısı İlker Eker ile biraraya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan ve bu mesleğin kutsal olduğunu belirten Eker, “Gaziantep üretim gücüyle Türkiye’yi doyuracak kapasiteye sahip. Bu ilde görev yapmak büyük şans” dedi. 

Anteplioğlu fark yaratıyor

Gaziantep'in geleneksel lezzetleri arasında özel bir yere sahip olan baklava, asırlardır sofralarda şenleniyor. Mesleğe çocukluk yıllarında başlayan Gaziantepli Adem Aydın, 4 yıl önce Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı Zincirlikavak Mevkii No:40’ta Anteplioğlu Tatlı Dünyası’nı açtı ve kendine has lezzeti müşterilere sunuyor.

Ege Yıldızları'na yeni transfer

 Ege Yıldızları Menteşe temsilcisi Gaziantep Doruk Spor Kulübü'nün ve Türkiye’nin Hokey ’de en golcü oyuncuları arasında bulunan Zeliha Kendir’i kadrosuna kattı.

Seydikemerspor Başkanı Akdenizli İlk Transferi Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

GAZİANTEP ESNAFI, KEPENK AÇMAYA BAŞLADI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük hasara neden olan depremlerden etkilenen illerden biri olan Gaziantep’teki esnaf deprem sonrası normalleşmeden umutlu olduklarını belirtti

MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ISLAHİYE'DE DİKİŞ ATÖLYESİ KURDU

Gaziantep'in Islahiye ilçesinde depremzedelerin yerleştiği konteyner kentte, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüsü tarafından dikiş atölyesi çadırı kuruldu.

DEPREM BÖLGESİNDE TANIŞTIĞI MİNİK ARDA İLE TEKRAR BULUŞTU DUYGULU ANLAR YAŞANDI

  Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için Muğla İl Müftülüğü tarafından Gaziantep’e görevli müftü olarak gönderilen Dilaver Çakır, “Sen benim manevi oğlumsun” dediği minik Arda ile buluştu. Duygulu anların yaşandığı buluşmada gözyaşlarına hakim olamayan Çakır, minik Arda ile sürekli görüşebilmek için akıllı saat hediye etti.

MUĞLA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ YARALARI SARMAYA GAZİANTEP'E GİTTİ

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü el emeği ile hazırlanan Muğla halkı ve enstitü personelinden gelmiş olan ayni yardımları depremzede vatandaşlara ulaştırmak için seferber oldu.

BELEDİYE, DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN KADINLAR YANINDA

Bodrum Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program ve ziyaretler düzenlerken Başkan Ahmet Aras, Gaziantep Adam Voleybol Takımı ile bir araya geldi.

BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDE "BODRUM'UN İNCİLERİ" İLE BİR ARAYA GELDİ

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bodrum Belediyesi Bodrumspor Coenda Medical Kadın Voleybol Takımı ve deprem nedeniyle ilçede misafir edilen Gaziantep Adam Voleybol takımıyla bir araya geldi.

MUĞLA İL MÜFTÜSÜ ÇAPÇI, DEPREM BÖLGESİNE GÖREVLENDİRİLDİ

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Gaziantep İslahiye'ye Koordinatör Müftü olarak görevlendirildi.

KAYMAKAM KARAMAN FETHİYE'DE İKİZ ÇOCUKLARI OLAN DEPREMZEDE ÇİFTİ ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, eşi Filiz Karaman ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Gaziantep'ten Fethiye'ye gelen Esra ve Ahmet çiftinin Fethiye'de dünyaya gelen ikiz bebeklerine ziyarette bulundular.

LOKMAN HEKİM ESNAF HASTANESİ’NDE DEPREMZEDE ÇİFTİN İKİZ ÇOCUKLARI OLDU

21 Şubat Salı günü Gaziantep’den Fethiye’ye gelen depremzede çift Ahmet ve Esra’nın ikiz çocukları oldu.

KARAÇULHALILARIN TIRI GAZİANTEP’E ULAŞTI

Karaçulha Gönüllüleri Derneği’nin depremzedelere yardım için Fethiye’den gönderdiği tır Gaziantep’e ulaştı.

6 GÜNDE 124 TIR GÖNDERİLDİ

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Kilis, Malatya, Adana, Gaziantep, Adıyaman, Antakya ve Diyarbakır'da etkili olan deprem sonrası, Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde Bodrum halkının el birliğiyle deprem bölgesine gerçekleştirdiği yardımlarla ilgili Bodrum Belediyesi tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muğla, Deprem İçin Tek Yürek

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesi için vatandaşların yardımları ile toplanan malzemelerin dağıtımı Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Malatya ve Mersin’in ilçelerinde devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi 168 personel 54 araçla depremle mücadeleyi sürdürüyor.

MÜFTÜLÜK GÖNÜLLÜ YARDIM EKİBİ YOLA ÇIKTI

Fethiye ve Seydikemer Müftülüğü personellerinden 27 gönüllü, din ve manevi danışmanlık hizmeti görevi için Gaziantep’e uğurlandı.

BAŞKAN KURT,” BAZI İLÇELERİN YARISI YIKILDI”

Gaziantep’de yaşayan Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyon Başkanı Arif Kurt, deprem bölgesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

MSKÜ’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Kilis ve Malatya illerinde yoğun bir şekilde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlara ve MSKÜ öğrencilerine yönelik yardım ve destek faaliyetleri devam ediyor.

7.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM 10 KENTİ VURDU

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi.

MUĞLALI BİSİKLETÇİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya da düzenlenen Bisiklet Turkiye Şampiyonasında Nurettin Emre Oruç, Barış Akkoyun, Mevlüt Emre Özkurt ve Fatih Güngör den oluşan Muğla Karya GSK Bisiklet Takımı Türkiye 2.si oldu.

6 İLDEKİ DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ile İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.

6 İLDE DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ve İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

6 İLDE DOLANDIRICILIK ÇETESİNE OPERASYON: 11 GÖZALTI

Muğla’nın Menteşe, Bodrum, Datça, Milas ilçeleri ve İstanbul, İzmir, Ankara, Tekirdağ, Gaziantep illerinde vatandaşları sahte evrak ve sahte banka teminat mektuplarıyla dolandıran organize suç şebekesine yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

BAŞKAN KÖKTENER, "CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir hayatını kaybetti.

Feci kazada hayatını kaybeden İHA muhabirinin yürek yakan paylaşımları

Gaziantep'te yolcu otobüsünün daha önce yaşanan bir kazaya neden olan ekiplerin arasına dalması sonucu İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünde çalışan 2 muhabir ile 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı olmak üzere toplam 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı.

Muğla Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile döndü

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 22-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Bisiklet Yol Yarışına katılan Muğla Bisiklet Takımı Türkiye 3.sü oldu.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Demir, Türk-Arap iş zirvesine katıldı

Gaziantep'te düzenlenen '2'nci Türk-Arap iş zirvesi' toplantısına Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, Genç MÜSİAD Başkan yardımcıları Nurullah Enes Ganioğlu ve Mesut Çiftçi ile birlikte katıldı.

Valiliğe Anlamlı Ziyaret

Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. Yıldönümü nedeniyle Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.