Gerişburnu Haberleri

Gerişburnu Haberleri

Başkan Akdenizli’den, Sürücü Adayları Ve Eğitmenlerini Sevindirecek Hamle

Seydikemer Belediyesi, mahallelerdeki yolların konforunu artırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gerişburnu Mahallesi’nde sürücü adayları ve eğitmenlerinin kullandığı stabilize yolda asfalt çalışmaları başladı. 

Seydikemer'de Kaza Meydana Geldi

Seydikemer Gerişburnu yolunda iki otomobil trafik kazasına karıştı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

Yapımı tamamlanan Gerişburnu Şehitler Camii'de ilk Cuma Namazı kılındı

Seydikemer'in Gerişburnu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Gerişburnu Şehitler Camii'de ilk Cuma Namazı kılındı. Cuma namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'de katıldı.

Kaybolan şahsı AKUT Fethiye Ekibi kurtardı 

AKUT Fethiye Ekibi, gece saatlerinde Seydikemer’e bağlı Gerişburnu Mahallesi’nde 47 yaşındaki Hatice Özkan’ın kaybolduğu bilgisini aldı. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü, UMKE ve MAG gönüllülerinin de katılımı ile gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sonrasında; öğle saatlerinde Hatice Özkan’a ulaşıldığı belirtildi. 

Seydikemer’e bir köprü daha kazandırıyoruz

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Gerişburnu Mahallesi’ne yapılan köprüde sona gelindiği müjdesini verdi. Köprünün en kısa zamanda ulaşıma açılacağını belirten Başkan Otgöz, “Bu atılan adımlar büyük adımlar, eksikleri zamanla tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

En yakın sürede trafiğe açılacak 

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gerişburnu Mahallesi’ne yapılan köprü hem sanayi esnafına hem de mahalle sakinlerine rahat nefes aldıracak 

Seydikemer’de imar yolları açılıyor

Seydikemer Belediyesi mahallelerin yol stabilizasyon, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Seydikemer’de feci kaza:2 ölü 3 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin çarpışmasıyla hurdaya dönen otomobillerde 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Seydikemer Belediyesinden İsmail Dede’ye Eşya Yardımı

Seydikemer Belediyesi Gerişburnu mahallesinde yaşayan 76 yaşındaki İsmail Kocakaya’ya eşya yardımı yaptı.

Seydikemerli Kadınlar Yemekte Buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Seydikemer’li kadınlar Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla Gerişburnu mahallesi mesire alanında düzenlenmiş olan yemekte Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ile birlikte Seydikemer’li kadınlara karanfil dağıtarak günlerini tebrik ettiler. Ayrıca programda Aziz Şehitlerimiz de anılarak şehitlerimiz için dua edildi.