Gülşen Yegen Haberleri

Gülşen Yegen Haberleri

Kaymakam Ertaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Telmessos Yüzey Araştırma Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sayın İsa Kızgut ve Ekip Üyesi Sayın Gülşen Yeğen Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN TOPLANTI

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı gerçekleştirildi. Dernek Üyesi Gülşen Yegen’in sunumunu yaptığı toplantıda Yegen, davetiyelerin hazır olduğunu ve kısa bir süre sonra Gündüz Yaşam Merkezi’nin açılacağını söyledi.

Fethiye’nin, Yaşlı Dostu Gönüllüleri

Kendilerini, “Fethiye Yaşlı Dostu Kent Gönüllüleri” olarak adlandıran bir grup, son toplantısını Fethiye Mimarlar Odası’nda yaptı. Sinem Ataçocuğu, Melih Bulut, Aycan Arlıel, Nesrin Saatçi, Cemil Yavuz, Çiğdem Özel, Ömer Önel, Erha Kolcen, Mahmut Beler, Tufan Kaçar, Çiğdem Alaca, Meryem Karakaya, Nurser Darende, Ebru Aksoy, Gülşen Yeğen, Önce Kurşunlu, Nagihan Bulut, Sezen Yalçıner, Afşar Akal’dan oluşan gönüllü yaşlı dostları;Fethiye’de gerçekleştirmek istedikleri uygulamalar hakkında, hem fikir üretti, hem de görevler üstlendi.

KLASİK MÜZİK FESTİVALİ PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

28 yıllık yaşamına, çoğumuzun koca bir ömürde yapamayacağı başarılar sığdıran, çellonun dahi çocuğu Benyamin Sönmez’in anısını yaşatırken genç yetenekleri yüreklendirmek amacıyla düzenlenen Fethiye Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali'nin 7’ncisi 20 Eylül Perşembe günü başlıyor. Üç gün üzerinden planlanan festivalin düzenleme komitesinde görev alan Gülşen Yegen ve Fatma Sönmez, festival coşkusunun bu yıl da artarak yaşanacağını bildirdiler.