Haberler Haberleri

Haberler Haberleri

Benzine indirim geldi

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş indirim geldi.

Fethiye’de güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları indirim ve zam haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Araç sahipleri için brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerden etkilenen benzin ve motorin fiyatlarında güncel rakamları derledik.

Vali İdris Akbıyık, Karşılaşmayı İzledi

Trendyol 1.Lig 4.Hafta müsabakasında Bodrum FK, evinde Ümraniyespor'u konuk etti.

Bakanlıktan Belcekız Plajı açıklaması: Haberler gerçek dışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bazı basın ve yayın organlarında Belcekız Plajı hakkında çıkan gerçek dışı haberler ardından açıklama yaptı..

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı  kaç lira?

Benzin fiyatı ve mazot fiyatı brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmalarla değişkenlik göstermeye devam ediyor. Araç sahipleri tarafından benzin fiyatı ve motorin fiyatları zam, indirim haberleri yakından takip ediliyor. 

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildi

Milas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan iftar yemekleri Ramazan ayı boyunca Milas’ın farklı noktalarında kurulmaya devam ediyor.

AVCI: YAZILAN HABER VE KÖŞE YAZILARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Muğla’da bazı haber sitelerinde ve köşe yazılarında yer alan asılsız haberleri DİSK Genel İş Muğla 2 No’lu Şube tarafından yalanlandı. DİSK Genel İş Sendikası Muğla 2’nolu Şube Başkanı Yücel Avcı “Son zamanlarda bazı basın yayın organlarında, köşe yazılarında gerçeği yansıtmayan haberlere yer verilmiştir” dedi.  

BAŞKAN ÖZTÜRK, "ÇIKAN HABERLERİN ASLI YOKTUR"

Birçok yayın organında yayınlanan iddialara AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ten yanıt geldi. Başkan Öztürk, "Çıkan haberlerin aslı yoktur" dedi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞINDAN MİLYONFEST AÇIKLAMASI

Bu yıl 1-4 Eylül günleri arasında ikincisinin düzenlenmesi planlanan Milyonfest Fethiye Müzik Festivalinin, Muğla Valiliğinin tarafından iptal edildi haberlerine Fethiye Kaymakamlığından yazılı açıklama geldi. 

Benzine indirim motorine zam!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı.

Fethiye İle Üsküp Arasında Turizm Ve Ticaret Köprüsü İçin İlk Adım Atıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) turizmde pazar ülke çeşitliliği hedefi kapsamında bir adım daha atıldı. FTSO ile Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile arasındaki kardeş oda protokolü çerçevesinde düzenlenen ilk ziyaretten güzel haberlerle dönüldü. FTSO koordinasyonunda Üsküp’e yapılan ziyarete Fethiye’deki konaklama sektörünün temsilcileri ve Dalaman Havalimanı temsilcileri katıldı. Ziyaret kapsamında MATTO tarafından düzenlenen çalıştayda Kuzey Makedonya ile Fethiye’nin turizm acenteleri, otelcileri ve havayolu firmaları temsilcileri bir araya gelerek, 2023 yılı itibarıyla başlatılması planlanan uçak seferleri için yapılması gerekenler ele alındı. Üsküp-Fethiye uçak seferlerinin 2023’te başlatılmasıyla Fethiye, Makedonyalı turistleri ağırlamaya başlayacak.

Öztürk, Mayıs ay’ı değerlendirmesi yaptı

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Parti İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısında Mayıs ayı değerlendirmesi yaptı. Yapılan değerlendirmede Öztürk; altyapı, eğitim, konut fiyatları, Fethiyespor ve hakkında çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Akaryakıta Yeni Zam Yolda

Rusya ve Ukrayna Savaşı devam ederken brent petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanma akaryakıt fiyatlarında da sürekli değişkenlik yaşanmasına neden oluyor. Vatandaşlarda artık akaryakıt fiyatlarında sürekli yaşanan zam haberlerini takip etmekte zorlanıyor. Yaşanan bu değişkenlik nedeni ile gece yarısından itibaren benzine 1,43 lira, motorine ise 1,38 lira zam gelmesi bekleniyor.

Sed Medya Da Emitt Fuarı’nda

Fethiye Belediyesi 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Fethiye’mizin tüm güzelliklerini, tüm değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için, Salon-3 / B-352 numaralı alanda olacak. 10 Şubat Perşembe 14.30’da da tanıtım için kokteyl düzenlenecek. SED Medya ekibi de canlı yayınları ve haberleriyle fuar süresince gelişmeleri sosyal medya hesaplarından ve FRT ekranlarından aktarmaya devam edecek.

Esnaf Kefaletten Açıklama

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından 5 Ocak 2022 tarihli ulusal gazetelerde: “Halk Bankası aracılığı ile kullandırılan esnaf kredilerinin faiz oranları P düşürülmüştür. Kaybolmaya yüz tutmuş bakır dövmeciliği, çinicilik, dokumacılık vb. gibi esnafların kredilerinin 100.000 TL’lik kredilerinde faiz alınmayacaktır” şeklinde çıkan haberlerin yeni olmadığını 2 yıldan bu yana yürürlükte olan bir uygulama olduğuna yönelik açıklama yapıldı.

Başkan Öztürk, “Kirli siyaset yapanların oyununu bozacağız”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisinde gerçekleşen üye ve rozet takma töreni sonrasında yazılı ve görsel basında yer alan “AK Parti’den Ayrılan 132 Kişi CHP’ye Geçti” haberinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Partimizden kesinlikle haberlerde yer aldığı gibi istifa olmamıştır. Tam tersine her geçen gün ailemiz daha da büyümektedir. Bazı kişi veya kişiler bizim ve partimizin üzerinden nemalanarak kirli siyaset yapmak istiyor. Bizler kesinlikle buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.

İşveren ve Sendika Anlaşamadılar

Haberler.Com adlı internet sitesinden Mesut Şahin’in haberine göre Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısında anlaşma çıkmadı. Toplantı sonrası taraflardan ilk açıklamalar geldi. Türk-İş bir işçinin asgari geçim miktarını 3 bin 900 TL olarak ifade ederken, işveren tarafı söz konusu miktarı 3 bin 100 TL olarak açıkladı. Tarafların rakam konusunda anlaşmazlıkları sürerken, nihai karar dördüncü toplantıda çıkacak.

Ortaca Belediyesi’nden Dalyan Kanalı cevabı

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan’ın Dalyan Kanalı’nda doğa katliamı yapıldığına ilişkin açıklamalarına ve bu yönde bazı medya organlarında çıkan haberleri Ortaca Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden cevap verdi.

Muğla 6 bölgede alevlerle savaşıyor

Muğla'da 6 bölgede devam eden yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, yangının 7. gününde herkes gelecek güzel haberleri bekliyor.

Orman Genel Müdürlüğü: ''Köyceğiz'de söndürme helikopteri düştüğü haberleri asılsızdır''

Orman Genel Müdürlüğü, sosyal medyada yer alan Köyceğiz bölgesinde söndürme helikopterlerinden birinin düştüğü haberlerinin asılsız olduğunu açıklayarak, vatandaşları resmi bilgilere dikkate almaya davet etti.

Şahan Gökbakar, hakkında çıkan haberlere sosyal medya üzerinden yanıt verdi

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Turgut ve Selimiye mahalleleri arasında satın aldığı araziye kaçak iskele yaptığı iddiaları ve Özel mülktür girilmez yazılarını astığı için haberlere konu olan komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar hakkında yapılan haberlere sosyal medya üzerinden tepki gösterdi

Ay, “Çalış plajı satılık değil”

Geçtiğimiz günlerde Çalış plajı hakkında sosyal medya da çıkan asılsız haberler üzerine Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay bir açıklama yaptı. Çalış plajının bir halk plajı olduğunu ve satılık olmadığını belirten Başkan Mete Ay, “Çalış plajı bir halk plajıdır. Sosyal medyalarda çıkanlara biz dernek olarak çok üzüldük. Satılan alınan bir şey yok” dedi.

İddialar ve haberler gerçeği yansıtmıyor

Gökova körfezinde yer alan Turnalı Halk Plajında göletin doldurularak plaj alanına dahil edildiği iddialarına MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şti. yazılı bir açıklama ile cevap verdi. 

Saat değişikliği mağduru oldular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü töreni için Fethiye Kaymakamlık binası önüne gelen Özel Ata Okulları öğrenci ve öğretmeninin yanı sıra bazı vatandaşlar, törenin saat 09:00’da yapıldığını duyunca büyük üzüntü yaşadılar. Kendilerinin saat değişikliğinden haberleri olmadığını vurgulayan öğrenci ve öğretmenler, yenilenen kaymakamlık binası bahçesindeki Atatürk anıtı önünde fotoğraf çektirerek ayrıldılar.

Marmaris Belediyesi’nin sosyal medya hesabı hacklandi mi?

Marmaris Belediyesi’nin resmi Facebook sayfasında yapılan bazı paylaşımlar ciddiyetten uzak olunca, akıllara “sayfa hacklandi mi?” sorusunu getirdi. Ancak bu paylaşımların yanında belediye ile ilgili haberlerin de yer aldığı görülen resmi sayfanın, belediyenin basın biriminde çalışan görevlilerce paylaşıldığı anlaşıldı. 

Muhtar Söğüt sessizliğini bozdu

Kargı Mahallesi Muhtarı Cafer Söğüt, geçtiğimiz günlerde ulusal bir gazetede çıkan "Fethiye'de Orman Talanı Var" başlıklı haberin kaynağının Kargı Mahallesinde olmadığını dile getirerek, "Mahallemizde orman alanlarının talan edilerek, yerine kaçak inşaatların yapıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor" diye konuştu.

2 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne yönelik yürütülmekte olan rüşvet, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik operasyonu kapsamında 2 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı.

AK Parti Marmaris ilçe yönetimi yeni yapılacak olan hastane inşaatında incelemelerde bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesine Beldibi mahallesinde yapımına başlanan yeni devlet hastanesinin inşaat ve proje çalışmalarını yakından takip etmek ve gözlemlemek için Ak Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve ilçe teşkilatı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Güleda Cankel'in babası: 'Taleplerimiz göz önünde bulundurulmadı'

Isparta'da erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Muğlalı üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel, yerel mahkemenin hapis cezası kararı ile ilgili olarak basın açıklamasında bulundu.

İGF: Gazetecilere yapılan saldırılara kim dur diyecek?

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, Aydın’da tutuklanan uyuşturucu satıcısını adliye çıkışı görüntüleyen gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı ve “Meslektaşlarımıza karşı yapılan saldırılara kim dur diyecek?” diye konuştu.