Hasan Kubilay Alcu Haberleri

Hasan Kubilay Alcu Haberleri

Şampiyon Boksör Alcu’dan Komutan Çiçek’e Ziyaret

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek’i ziyaret etti.

Kubilay Alcu Başkan Karaca’yı Ziyaret Etti

Dünyanın en büyük boks organizasyonlarından birisi olan WBC Orta Doğu Şampiyonu, UBO Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Fethiye Belediyesi sporcusu, Hasan Kubilay Alcu Başkan Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Şampiyon boksör bugün maça çıkacak

Fethiye'nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, bugün (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

Yenilgisiz Boksör İstanbul Yolunda

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul’da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

Şampiyon 30 Nisan’da maça çıkacak

Fethiye’nin yenilgisiz boksörü Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan 2023 tarihinde (WBC) Dünya Şampiyonluğu Final eleme boks gecesinde maça çıkacak.

PINAR KAHYA YENİLGİSİZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından profesyonel boksa geçiş yapan Arena Fethiye Boks Spor Kulübü sporcusu Pınar Kahya, çıktığı ikinci karşılaşmasında da galibiyetle ayrıldı.

EN GENÇ PROFESYONEL BOKSÖR AHMET EREN ÖKSÜZ OLDU

Avrupa ve Dünya Profesyonel Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından bu branşa adım atan Ahmet Eren Öksüz, en genç profesyonel boksör unvanını aldı. 

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

BOKSÖR ALCU, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı sonrasında Alcu, şampiyonluk süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU VİRAJINDA

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, dünya şampiyonluğu maçına çıkıyor.

ŞAMPİYON ALCU, KAYMAKAM BALCI’YI ZİYARET ETTİ

Fethiye’nin yenilgisiz gururu, Avrupa Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'yı ziyaret etti.

KUBİLAY ALCU FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNÜYOR

İstanbul'da Uluslararası 7.ci Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyemizin Yenilgisiz Gururu Avrupa boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu Rakibini puanla yenerek en dövüşken Sporcu ödülüne layık görüldü.