Hastane Haberleri

Hastane Haberleri

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Türk halk müziğinin sevilen sesi Şakir Öner Günhan (82), Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Yatağan'da kaza: 1 ölü

Muğla'nın Yatağan İlçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ayşe Kılıç hayatını kaybetti.

MEAH’ta organ bağışı farkındalığı için stant kuruldu

 Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç.Dr. Canan Gürsoy koordinatörlüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Organ ve Doku Nakil Biriminin destek ve katkılarıyla, organ bağışı bilinci ve farkındalığını arttırmak amacıyla bilgilendirme ve organ bağışı için stant kuruldu.

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastaneleri Anjiyo cihazına kavuştu

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’nın Bodrum Devlet Hastanesi ve Fethiye Devlet hastanesine tahsis edilen 2 adet Anjiyografi Cihazlarının kurulumları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

MEAH’ta Sağlıklı Yaş Alma Merkezi Yaşam Polikliniği Hizmete Açıldı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlıklı yaş alma merkezi yaşam polikliniği hizmete açıldı.

Otobüste Rahatsızlanan Yolcuyu Şoför Hastaneye Yetiştirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan vatandaş, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.

İki Çocuğun Hayatını Kaybettiği Olayda Karar Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesi ile ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.’nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kökten, Sorunların Çözümüne Aracı Oluyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, henüz göreve seçilmediği halde sorunların çözümüne aracı oluyor.

Karaca, Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kökten, “Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Üniversite hastanesinde sağlığına kavuştu

Muğla'da gözünden rahatsız olan bir vatandaş Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Belediye İşçisi Gözyaşları İçinde Toprağa Verildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden belediye işçisi düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

FTSO, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Etkinliklerle Kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. FTSO yönetimi ve kadın girişimciler, işyerlerinde ve hastanede tek tek ziyaret ettiği emekçi kadınlara, Kadınlar Gününün sembol çiçeği karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

Saatcı'dan kamu ve özel sağlık kurumlarına ziyaret

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden galibiyetle çıkıp göreve geldikleri zaman, belediye bünyesinde bir sağlık hastanesi kuracaklarını açıkladı.

Otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı

 Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Değirmenyanı mevkiinde bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile başka bir araca savrulan yaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Bodrum'da Onlarca Kişinin Gözü Önünde Husumetlisini Vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, marinadaki bir işletme önünde husumetlisini tabancayla vurdu. Ağır şekilde yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Milas’ta Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde 86 yaşındaki yaşlı kadın yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu.

Anjiyo Cihazı İçin Son Hazırlıklar Yapılıyor

Fethiye Devlet Hastanesi’ne kurulan anjiyo cihazı için son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerden önce, anjiyo cihazının hizmette olacağını belirtti.

Yol Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yoğun siyasi çalışmalarına rağmen eski belediye başkan yardımcısı ve dava arkadaşı Mehmet Yılmaz Cesur'u kaldığı hastanede ziyaret etti.

Seydikemer’de Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Sarıyer mevkiinde kaza yapan lastik yüklü kamyonda sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılırken burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

MEAH’ta Yoğun Bakım Hemşirelik Sertifika Eğitimi Başladı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2024 yılı 1. Dönem yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı başladı.

Muğla Büyükşehir Evde Bakım Ekiplerine ‘Yara Bakımı’ Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Muğla genelinde hizmet veren Evde Bakım Hizmetlerinde görevli hekim, hemşire ve sağlık memurlarına Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sualtı ve Hiperbarik Tıp uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Serkan Ergözen tarafından ‘Yara Bakımı Eğitimi’ verildi.

Ortaca'da Vatandaşlar Tedavi İçin Çevre İlçelere Gitmekten Kurtulacak

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 115 yatak kapasiteli Ortaca Devlet Hastanesi’ne kısa sürede kazandırılacak MR cihazı ile artık vatandaşlar, çevre ilçelere ve özel hastanelere gitmekten kurtulacak.

Özçekim yapmak isterken denize düştüler

Muğla'nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen Badem Çiçeği Festivali'ne gelen bir grup kadın, hatıra fotoğrafı çekilmek için deniz fazla yaklaşınca, grupta bulunan 2 kadın denize düştü. Polis ekipleri tarafından kurtarılan kadınlar ambulansla hastaneye götürüldü.

Belediye İşçisi Sobayı Yakayım Derken Kendini Yaktı

Muğla’nın Marmaris ilçe belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapan 22 yaşındaki Yener D. sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada yaralandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan genç işçi acil olarak önce devlet hastanesine sevk edilirken, işçinin ambulans uçak ile Kocaeli’ndeki hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Menteşe’de Kaza: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Fethiyeliler Yeni Devlet Hastanesini Merakla Bekliyor

Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlar, yeni yapılacak olan devlet hastanesini merakla bekliyor.

Milas’ta Minibüs Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesi 23 Nisan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir minibüsün çarptığı yaya yaralandı.