Hazırlık Maçı Haberleri

Hazırlık Maçı Haberleri

Muğlaspor, Alaçatı’yı Yenmesini Bildi: 2-1

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, aynı ligdeki rakibi Alaçatıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Muğlaspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Muğlaspor U18 Dolu Dizgin: 3-1

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor U-18 takımı, Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ula Belediyespor ile Ula İlçe Stadı'nda hazırlık maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmayı, Muğlaspor U18 ekibi 3-1 kazandı.

Hazırlık karşılaşmasını Muğlaspor 4-0 kazandı

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Muğlaspor yaptığı hazırlık maçında Denizli temsilcisi Sarayköyspor'u kendi evinde 4-0 mağlup etti.

Hazırlık Maçında Samsunspor'u Mağlup Ettiler

Basketbol dünyasının heyecanla beklediği hazırlık maçlarından olan Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor arasındaki mücadelenin galibi Bodrum'un güçlü temsilcisi oldu. 

Muğlaspor ilk hazırlık maçından galip ayrıldı

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Muğlaspor ilk hazırlık maçında Kocaöz Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

Fethiyespor’un Bolu Kampı tamamlandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, yeni lig sezon hazırlıklarının 2.etap kampını Bolu’da tamamladı. Lacivert-Beyazlı futbolculara 2 günlük dinlenme ve toparlanma izni verilirken 3.etap kampın 11 Ağustos Cuma günü Afyon’da başlayacağı öğrenildi. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın Bolu kampının oldukça iyi geçtiğini belirtip , “Afyon kampı taktik ve mental ağırlıklı olacak. Ayrıca 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞİMŞEKLER’DEN NET GALİBİYET 3-1

Fethiyespor, Antalya kampında 2. hazırlık maçında Ankaraspor’u 3-1 mağlup etti.

FETHİYESPOR HAZIRLIK MAÇINDAN MAĞLUP AYRILDI

Ligin 2. yarısına Antalya’da kamp yaparak hazırlanan Fethiyespor, hazırlık maçında Anagold 24 Erzincanspor’a 0-1 mağlup oldu. 

MUĞLASPOR HAZIRLIK MAÇINDAN 3-1 GALİP AYRILDI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor sezon öncesi hazırlık maçında Kumluca Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Muğlaspor hazırlık maçında İncirliova’yı 4-0 mağlup etti

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken İncirliova Belediyespor ile hazırlık maçı gerçekleştirdi.

ERMAŞ MUĞLASPOR HAZIRLIK MAÇLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Didim Atatürk Stadı'nda Saygın Yapı Didim Belediyespor ile hazırlık maçı gerçekleştirdi. 

Fethiyespor kaldığı yerden

Ligin ilk yarısında fırtına gibi eserek topladığı 43 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde lider olarak bulunan Fethiyespor ligin 2. Yarısı için kamp yaptığı Antalya’da ilk hazırlık maçını Bursa Yıldırım Spor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar maçı 2-0 kazandı.

Fethiyespor 3-2 al Khor Sc

Fethiyespor, hazırlık dönemindeki dördüncü özel maçında Katar Süper Ligi ekiplerinden Al Khor SC ile karşı karşıya geldi.

Fethiyespor Hazırlık Maçını 1-0 Kazandı

Bu sezon 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, Kartepe kampında güç topluyor. Lacivert-beyazlılar Kartepede yaptığı ikinci hazırlık maçını 1-0 kazandı.