Hırsız Haberleri

Hırsız Haberleri

Damacanalı Mazot Hırsızına Suçüstü

Muğla’nın Milas ilçesinde ilçesinde bir kamyonetten damacana ile mazot çalan bir şahıs çarşı ve mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Milas'ta Hayvan Hırsızlığı İddiası

Muğla'nın Milas ilçesinde çeşitli tarihlere 8 mahallede meydana gelen hayvan hırsızlığında 11 büyükbaş ve küçükbaş hayvanın çalındığı iddia edildi.

7 Suçtan Karara Bağlanmış Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında suçtan ‘Hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık, işyeri dokunulmazlığını ihlal etme’ gibi 7 ayrı suçtan 15 yıl, 9 ay, 15 gün karara bağlanmış hapis cezası ile yakalama kararı bulunan H.Ö. isimli şahıs Bodrum Yalıkavak Mahallesinde yakalandı.

Motosiklet hırsızı güvenlik kameralarından kaçamadı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıp güvenlik kameralarına yakalanan şahıs, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

On yıl hapis cezası ile aranıyordu, Marmaris’te yakalandı

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde hakkında hırsızlık ve mala zarar verme suçundan 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

38 motosiklet çalan hırsızın yakınları polise "Ne götürüyorsunuz zaten af çıkıyor" diye seslendi

Muğla'nın Milas ilçesinde, 38 motosiklet çalan ve bu suçtan tutukluyken kaldığı açık cezaevinden firar ederek yine motosiklet çalan 18 yaşındaki şahıs, polis tarafından evinde yakalandı.

Motosiklet hırsızı emniyet ekiplerine yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde motosiklet hırsızlığından aranan şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Çalınan Motosiklet Sahibine Teslim Edildi

Muğla’nın Bodrum, Seydikemer ve Ula ilçelerinde jandarma sorumluluk alanında meydana gelen 4 hırsızlık olayının şüphelisi yakalanırken, çalınan eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Marmaris'te bir evden 30 bin dolar çalan şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bir evden 30 bin dolar çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Kuyumcudan döviz çalan turist yakalandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde sarraftan el çabukluğu ile döviz çalan Bulgaristan uyruklu bir kişi yakalandı.

Çalıntı kimlik kullanarak otele giriş yapmış

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Antalya’da çaldıkları kimlikle hırsızlık yapan iki şüpheli polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan iki şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Fethiye Polisi Halkı Bilinçlendirdi

Fethiye Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda halkı bilinçlendirmek amacıyla hırsızlığa karşı önlem temalı broşürler dağıttı.

Kredi kartından alışveriş, hırsız turistleri yakalattı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsa ait çantayı çalan yabancı turistler, çaldıkları çantadan ele geçirdikleri kredi kartı ile alışveriş yapınca yakayı ele verdi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğünden Hırsızlık Uyarısı

Fethiye Emniyet Müdürlüğü, hırsızlığa karşı uyarı amacıyla vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla broşür yayınladı.

Çalınan araç sahibine teslim edildi

Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde aracı çalınan vatandaşın şikayeti üzerine JASAT timleri tarafından yapılan araştırmada arıcı daha önce 4 araç hırsızlığından sabıkası bulunan şahsın çaldığı ortaya çıktı.

Otel bilekliğini kullanıp hırsızlık yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otel bilekliği ile otele girdikten sonra önce yemek yiyip sonra odalardan para çalan şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Nakit para ile senet çalan 4 şüpheli yakayı ele verdi

3 ay önce bir iş yerinden 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde içi çek ve senet dolu çelik kasayı çalan 4 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Plajdan çanta çalan hırsızlar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki sabah saatlerinde denize giren sporcuların çantası ile değerli eşyalarını çalan hırsızlık şüphelileri gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Hırsızlık şüphelileri güvenlik kamerasına takıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde halk plajında denize giren iki sporcunun çantalarını çalan hırsızlık şüphelileri polis ekipleri tarafından yakalandı.

3 şüpheli yapılan operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı

 Marmaris ilçesi ve çevresinde çeşitli tarihlerde meydana gelen 8 adet tekne motoru hırsızlığı olaylarının fail veya faillerinin tespit edilerek yakalanması amacıyla Marmaris İlçe Jandarması JASAT timleri tarafından yapılan çalışma sonunda 3 şüpheli yakalandı.

JASAT Timi Tarafından Yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde zeytinyağı hırsızlığı yapan 2 kişi JASAT timi tarafından takip sonucu yakalandı.

Silahlı saldırıda 1 kişi tutuklandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde aynı kişiye ait farklı noktalardaki iki işyerinin kundaklanması, hırsızlık ve araca silahlı saldırının ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 3 kişi ise serbest bırakıldı.

KİRALIK ARAÇLA HIRSIZLIK YAPTILAR, TUTUKLANDILAR

Muğla’nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesindeki bir depodan kiraladıkları araçla hırsızlık yaptıkları tespit edilen ve toplam 40 suç kaydı bulunan iki kişi jandarma JASAT ekiplerince yakalandı.

HIRSIZLIKTAN ARANIYORDU, TUTUKLANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda hırsızlık ve uyuşturucu etkisinde araç kullanmaktan 13 yıl 4 ay 9 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

MADEN SAHASINDA ŞÜPHE ÜZERİNE YAKALANDILAR

Muğla'nın Milas ilçesinde maden sahası içerisinde hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheliler polis tarafından yakalandı.

POLİS HIRSIZI 4 SAATTE YAKALADI, ALTINLAR SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Muğla'nın Ula İlçesinde evden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs, Ula Polis Merkezi Suç Araştırma ekipleri tarafından yakalandı. Çalınan çok sayıda ziynet eşyası ve döviz sahibine teslim edildi.

ORTACA'DA BAKIR BORU VE KABLO HIRSIZLARI YAKALANDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bakır boru ve kablo hırsızı polis ekiplerince yakalandı.

13 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYININ ZANLILARI YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son üç yıl içinde 13 ayrı faili meçhul hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şüpheliler Jandarma JASAT ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

13 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYININ ZANLILARI YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son üç yıl içinde 13 ayrı faili meçhul hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şüpheliler Jandarma JASAT ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığının aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucu, hakkında ‘Hırsızlık, konut dokunulmazlığı ihlali ve mala zarar verme' gibi üç ayrı suçtan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ö.A. isimli Marmaris'te İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.