İçel İdmanyurdu Haberleri

İçel İdmanyurdu Haberleri

Fethiyespor, Toros’la sözleşme imzaladı

Fethiyespor'un 3 yıl aradan sonra, TFF 2'nci Lig'e çıkmasının ardından İçel İdmanyurdu'yla anlaşan teknik direktör Selahaddin Dinçel'le yollarını ayırmıştı. Fethiyespor 2021-2022 sezonu için, eski teknik direktörlerinden Mesut Toros ile yeniden sözleşme imzaladı. Fethiyespor'da daha önce iki farklı dönemde teknik direktörlük yapan Mesut Toros ile anlaşılarak imzalar atıldı.

2. Lige yükselen Fethiyespor’da transfer sessizliği

TFF 2. Ligde mücadele edecek Fethiyespor'da 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak kongrenin hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel'in İçel İdmanyurdu ile sözleşme imzalamasının ardından Lacivert Beyazlı futbolculara da transfer teklifi yağdığı öğrenildi. Plaf-Off'ta şampiyon olan Fethiyespor'da sözleşmesi biten 9 futbolcuya 2. Lig ve 3. Lig takımlarından transfer teklifi yağdığı belirtilirken, Fethiyespor'un kongre öncesi transfer hazırlığı içine girememesi taraftarlarını üzüyor.

Fethiyespor’un hedefi 1. Lig

TFF 3. Lig 3. Grupta finalde seri penaltı atışları sonunda İçel İdmanyurdunu 5-4 yenerek 2'nci Lige yükselen Fethiyesporda şampiyonluk coşkusu devam ediyor. Fethiyespor Başkan Esat Bakırcı, 'Fethiyesporumuzun hedefi 1'inci lig' derken, teknik patron Selahaddin Dinçel ise, 'Fethiyespor şampiyonluğu gerçekten özlemiş. Turgutlu'da, Aydın'da, Kırşehir'de, Kocaeli'de ve şimdi de Fethiyespor'da şampiyonluğu yaşadım. Şampiyonluk Fethiye'ye hayırlı olsun. İnşallah devamı üst ligde de gelir' dedi.

Fethiye’de Şampiyonluk Coşkuyla Kutlandı

Fethiyespor - İçel İdmanyurdu maçının tarafsız sahada oynanmasından ötürü Ankara’ya gidemeyen Fethiyespor taraftarları, şampiyonluk penaltısından sonra Fethiye sokaklarına akın ederek davul ve zurnalarla büyük sevinçle gelen şampiyonluğu kutladı.

Başkan Çıralı’dan Şampiyonluk Mesajı

TFF 3. Lig Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu’nu seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Fethiyespor, Fethiye’yi sevince boğdu. Karşılaşmayı Ankara Eryaman Stadı’nda tribünlerden takip eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, maç sonu yaptığı açıklamada büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Maddi ve manevi olarak Fethiyesporumuzun her zaman yanında olduk. 2. Lig yolculuğunda da yanında olacağız.” dedi.

Şimşekler 2. Lig’de

Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.

Fethiyespor 2. lig seferinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligi 2. Sırada bitirerek 2.Lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan Fethiyespor play-off maçlarında İçel İdmanyurdu ile final maçına çıkacak. Kazandığı takdirde 2. Lige yükselecek olan takımımız maçın oynanacağı Ankara’ya hareket etti.

Ofspor Maçı Antalya’da

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’a PFDK tarafından 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda 1-0 kaybettiği İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezadan sonra Fethiyespor bu hafta Pazar günü 13.00’de kendi sahasında oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçına seyircisiz çıkacak.

Ofspor Maçı Seyircisiz

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’a PDFK tarafından 29 Ocak Pazar günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda 1-0 kaybettiği İçel İdmanyurdu maçında çıkan olaylar nedeni ile bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezadan sonra Fethiyespor bu hafta Pazar günü 13’te kendi sahasında oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçına seyircisiz çıkacak.

Fethiyespor taraftarının yanında

3. lig 3. Grup’ta lider durumda bulunan Fethiyespor  Cumartesi günü Saat 13’de kendi sahasında oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Fethiyespor diğer taraftan da her fırsatta taraftarı ile bir araya gelerek İçel İdmanyurdu maçında destek istiyor.

Fethiyespor-İçel İdmanyurdu karşılaşması için Mersin’de

3. Lig 3. Grup’ta bulunan Fethiyespor, 3. haftada deplasmanda İçel İdmanyurdu’na konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Cuma günü öğle saatlerinde Mersin’e hareket etti.