Igf Haberleri

Igf Haberleri

Medyanın sorunları ve internet yasası İletişim Başkanlığı’nın gündeminde

İGF Genel Başkanı Mesut Demir ve İGF Genel Başkanvekili Ümit Babacan’ı kabul eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zahid Sobacı, internet gazeteciliği yasasının gündemlerinde olduğunu söyledi.

Köktener, “Federasyon ve dernek olarak gün geçtikçe büyüyoruz”

İnternet Gazeteciliği Federasyonu (İGF) Başkan Vekili ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği(İGD) Başkanı Seda Köktener, Marmaris basınına İnternet Gazeteciliği Federasyonunun ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Federasyon ve dernek olarak gün geçtikçe büyüdüklerini ifade eden Köktener, “Amacımız ilk önce merdiven altı basını yok etmek. Bunun için birlik olmamız gerekiyor” dedi.

İGF’den İGD’ye ziyaret

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir ile İnternet Gazetecileri Federasyonu Reklam Müdürü Nurcan Köken, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

İGF’den Kilis çıkarması

Kilis Valisi Recep Soytürk makamında İGF heyetini ağırladı. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı, İGF Genel Başkan Vekili Seda Köktener’in de yer aldığı ziyarette  İGF heyeti adına konuşan Genel Başkan Mesut Demir, kurumsal internet gazete ile meslektaşları bir çatı altında toplamak için çaba gösterdiklerini söyledi.

İGF’den Güneydoğu Anadolu temasları

Merkezi Bursa’da bulunan ve 81 ilde örgütlenen İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde İl Valileri ve Belediye Başkanları ile Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret etti. Federasyonun Anadolu turu ziyaretlerinde İGF Genel Başkan Mesut Demir'e, İGF Başkan Vekili, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hürmüz Seda Köktener, Reklam Ajansı Başkanı Nurcan Köken ve Yönetici Asistanı Didem Üzerk de eşlik etti.

İnternet Gazetecileri Federasyonu 1 yaşında

Türkiye genelindeki internet gazetecileri derneklerini bir araya getiren İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF), birinci kuruluş yıldönümü kutluyor.

İGF: Gazetecilere yapılan saldırılara kim dur diyecek?

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, Aydın’da tutuklanan uyuşturucu satıcısını adliye çıkışı görüntüleyen gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı ve “Meslektaşlarımıza karşı yapılan saldırılara kim dur diyecek?” diye konuştu.

“İnternet Yasası çıkarılmadığı sürece bugünü buruk kutlayacağız”

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Türkiye'de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası'nın 1961'de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

İGF Haber Ajansı (İGFA) yayın hayatına başladı

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) bünyesinde kurulan İGF Haber Ajansı (İGFA), İGF Reklam Ajansı ve İgfhaber.com yayın hayatına başladı. İGF Genel Başkanı Mesut Demir, bu projelerle İGF üyesi 2 bin 500 internet medyasının ekonomik sıkıntılarının biteceğini söyledi.

İGF Haber Ajansı 3 gün sonra yayında

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener’in, Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Haber Ajansı çok yakında yayın hayatına başlayacağı bildirildi. 

İGF Genel Başkanı “Merdiven Altı İnternet Haber Siteleri Erişime Engellenmeli”

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Ajans Komisyonu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgesi’ndeki illerde Vali, Belediye Başkanları, cemiyet ve dernekleri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. İGF Genel Başkanı Mesut Demir, merdiven altı internet haber sitelerinden siyasetten ekonomiye, bürokrasiden STK’lara kadar her kesimin rahatsız olduğunu, kurumsal olmayan merdiven altı internet sitelerinin internet yasası ile erişime engellenmesi gerektiğini söyledi.

İnternet Yasası merdivenaltı sitelere darbe vuracak

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, Türkiye’de 100 bine yakın internet haber sitesinin olduğunu, internet yasası ile birlikte bu rakamın 10 binli sayılara düşeceğini söyledi.

İGF, “Gazetecilerin can güvenliği tehlikede!”

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF), Bursa ve Aksaray’da dün basın mensuplarına yapılan saldırıları şiddetle kınayarak gazetecilerin can güvenliğinin tehlikede olduğunu açıkladı.

İGF gazetecilere yapılan saldırıyı kınadı

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF), Aksaray ilinde jandarmanın yaptığı uyuşturucu operasyonunda görüntü almak isteyen muhabirlere yönelik saldırıyı kınadı.

İGF’den İnternet Yasası Çağrısı

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya ile ilgili açıklaması sonrası internet yasası çağrısında bulundu. Demir, sosyal medyanın düzene girmesinin internet yasasıyla mümkün olacağını söyledi.