Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

Köyceğiz’de Turizm Haftası Kaunos Antik Kenti'nde Kutlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Turizm Haftası çeşitli etkinlikleri kapsamında, 15-22 Nisan Turizm Haftası çerçevesinde öğrencilerle Köyceğiz Kaunos Antik Kentine ziyaret gerçekleştirildi.

Marmaris’te 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri sürüyor. Sahil Güvenlik Botu TCSG 904 18 Mart vesilesi ile ziyarete açıldı, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, kültür merkezinde şiirler okundu, tiyatro oyunu sergilendi.

BGC'den lise öğrencilerine seminer

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Bodrum'daki tüm liselerde "Medya okur yazarlığı" ve "Yeni nesil gazetecilik" konularıyla ilgili seminer düzenlemeye başladı.

Seydikemer'de öğretmenlere zeka oyunları eğitimi verildi

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim kapsamında öğretmenlere akıl zeka oyunları eğitimi verildi.

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması düzenlendi

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde “İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması İlçe Finali” Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Muğla’da Servis Araçlarına Denetim Gerçekleştirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan özel okullarda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Menteşe Belediyesi Trafik Zabıta Şubesi personellerinin katılımı ile servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Seydikemer’de Taşımalı Eğitim Görüşüldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı için İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından taşımalı eğitim planlama ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya okul müdürleri katıldı.

Menteşe’de Taşımalı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Muhammer Cihan başkanlığında Taşımalı Eğitim Birimi tarafından taşıma merkezi olan okul/kurumlarının müdür ve müdür yardımcılarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Datça Polisinden Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunu İle ‘Deprem’ Bilinci Eğitimi

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Emniyet Müdürlüğü polisleri, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine Hacivat-Karagöz gösterisi ile trafik kuralları, deprem ve su bilinci eğitimi veriyor.

Muğla'da Çocuklar Bocce İle Tanıştı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ula Kaymakamlığı, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde çocuklar bocce sporuyla tanıştı.

Belediyeden Öğrenciler İçin Sinema Günleri

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan öğrenciler için sinema günleri organize edildi.

Köyceğiz’de 6 Okul Etwinning Okulu Seçildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün Uluslararası projelerinden olan programa katılan okullar arasında 6 okul eTwinning Okulu olmaya layık görüldü.

Köyceğiz'de destekleme ve yetiştirme kursu devam ediyor

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anadolu Lisesi’nde 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursu devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan hafta sonu devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kursu’nu ziyaret etti.

Seydikemer’de ‘Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum’ Etkinliği Düzenlendi

Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Balık Yiyorum Sağlıklı Büyüyorum" sloganı ile düzenlenen etkinlik Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10 Kasım resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

2023 YKS'de Dereceye Giren Öğrenci Ödüllendirildi

Menteşe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 YKS Türkiye sıralamasında dereceye giren öğrenci ödüllendirildi.

Seydikemerli Başarılı Okul Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Seydikemer’de doğup büyüyen, bir süre Seydikemer’de öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yapan eğitim camiasının başarılı ismi İlkay Şumur, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Çocuklara Bilinçlendirme Eğitimi

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bodrum Kent Konseyi iş birliği ile sokak hayvanları ile ilgili çocuklara yönelik bilinçlendirme eğitimi gerçekleştirildi.

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında derece alan öğrencilere ödülleri dağıtıldı

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı” etkinlikleri kapsamında “Samsun’da Yakılan Bağımsızlık Meşalesi” konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

OKUMA YAZMA BİLMİYOR AMA İSTİKLAL MARŞI'NIN 10 KITASINI EZBERE OKUYOR

Muğla'da henüz okuma yazma bilmeyen ve İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezbere okuyan 6 yaşındaki Ada Türk, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket ile ödüllendirildi.

KÖYCEĞİZ’DE ÖĞRETMENLER ARASINDA FLOOR CURLİNG TURNUVASI YAPILDI

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Floor Curling Öğretmenler Günü Turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti.

FETHİYE  “DOĞA DOSTU OKULLAR” PROJESİ BAŞLIYOR 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Doğa Dostu Derneği ve Habitat işbirliğiyle hayvan ve doğa sevgisi, ekolojik okuryazarlık ve geri dönüşüm bilincine katkı sunmak amacıyla yürüteceğimiz “Doğa Dostu Okullar” projemizin protokolü 10 Kasım 2022 tarihinde imzalanmıştır.

HAFIZLAR GÖRKEMLİ TÖRENLE BELGELERİNİ ALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak programda 77 hafıza belgeleri taktim edildi. Düzenlenen programa yoğun ilgi oldu.

USTALIK TELAFİ PROGRAMI AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu Telafi Eğitimi kapsamında Total Turizm İşletmeleri A.Ş. Club Tuana ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Mesleki ve Eğitim işbirliği protokolü kapsamında Ustalık Telafi Programı açıldı.

DELBEK KÜLTÜRÜ CANLANIYOR

Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Delbek Kültürünü Yaşatma projesi hayata geçirildi. Bu faaliyetin amacının delbek kültürünü gelecek nesillere aktarmak olduğu kaydedildi.

KÖYCEĞİZ'DE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Birleştirilmiş Sınıflı Okulların sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

ÖĞRENCİLERE SINIF İÇİ TRAFİK KURAL İHLALLERİ EĞİTİMİ

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda Şehit Jandarma Kıvanç Cesur Ortaokulu ve Muğla Turgut Reis Lisesinde bulunan toplam 264 öğrenciye trafik kural ihlallerine ilişkin sınıf içi uygulamalı ve teorik eğitim verildi.

BAŞKAN DEMİR’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Atmaca ve yardımcılarını ziyaret etti.

BAŞKAN ÇOBAN’DAN MÜDÜR ATMACA’YA ZİYARET

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Atmaca’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çoban, misafirperverliğinden dolayı Müdür Atmaca’ya teşekkür etti.

KARACA’DAN ATMACA’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Atmaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.