Ilçe Milli Eğitim Müdürü Haberleri

Ilçe Milli Eğitim Müdürü Haberleri

Seydikemer’de Futsal Şampiyonası

Okul Sporları kapsamında Seydikemer’de Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonası düzenlendi. Düzenlenen şampiyona sonrası birinci olan okullar Seydikemer’i il finallerinde temsil edecek.

Köyceğiz’deki Okullarda Deprem Şehitleri Anıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde asrın felaketinde kaybedilen canlar için tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşu programı gerçekleşti.

Köyceğiz’de Müdür Sağırkaya Törenle Uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde emekliye ayrılan Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Sağırkaya törenle uğurlandı.

Seydikemer’de Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde okulların ve kurumların müdürleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda eğitim öğretim yılının 2. döneminde yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim’de Birinci Ve İkinci Dönem Değerlendirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdürler Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Menteşe’de Okullarda 2.Dönem Çalışma Planları Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem Müdürler Kurulu Toplantısı Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü başkanlığında, şube müdürleri Eylen Terzi, Ali Kaan Kutlu, Muhammer Cihan, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam Ertaş Öğretmenler İle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Fethiye’de görev yapan Görsel Sanatlar, Müzik ve Beden Eğitimi öğretmenleri ile bir araya geldi. Kaymakam Ertaş düzenlenen toplantıda okullarda yapılan ve yapılması planlanan sosyal etkinliklerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Okullarda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor.

Öğrenciler, Şehitler İçin Saygı Duruşunda Bulundu

Muğla’nın Seydikemer ilçesindeki Şehit Jandarma Onbaşı Hasan Küçükçoban İlkokulu ve Ortaokulu’nda şehit düşen 9 Mehmetçik için saygı duruşunda bulunuldu.

Köyceğiz'de Şehitler Unutulmadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm ülkede olduğu gibi Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şahadete uğurlanan şehitleri anmak için okullarda tören düzenlendi.

Köyceğiz’de Öğretmenler ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’ Filmini İzledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğretmenler Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi.

Köyceğiz'de destekleme ve yetiştirme kursu devam ediyor

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anadolu Lisesi’nde 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursu devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan hafta sonu devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kursu’nu ziyaret etti.

Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi Yenilendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Naip Hüseyin Anadolu Lisesi binası güçlendirme çalışmalarından sonra eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına Yılmaz atandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serap Aksel'in Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından boşalan Müdür Yardımcılığı görevine Seyit Güven Yılmaz atandı.

Şumur’a Ziyaretler Sürüyor

Geçtiğimiz haftalarda Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İlkay Şumur’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Seydikemerli Başarılı Okul Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Seydikemer’de doğup büyüyen, bir süre Seydikemer’de öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yapan eğitim camiasının başarılı ismi İlkay Şumur, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Atmaca, Yunus Nadi İlkokulu’nu ziyaret etti

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Yunus Nadi İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Anaokulu öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi

Fethiye İbrahim Gül Anaokulu, öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi. Bilim şenliğine, Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından Halk Eğitim Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

KÖYCEĞİZ’DE HALK EĞİTİM FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Kaymakam Mustafa Maslak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne kurslar hakkında bilgi almak ve devam eden kursları yerinde görmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

ÖĞRETMENLERE BANDOLU KARŞILAMA

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, şube müdürleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarete bulundular. 

EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve ilçede görevli öğretmenler, eğitime sağladığı desteklerden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür ettiler. 

MÜDÜR ATMACA’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

“GERİ DÖNÜŞÜM; GERİ DEĞİL, İLERİ DÖNÜŞÜMDÜR” SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından “Boş zaman yapılandırma etkinlikleri” kapsamında, 14 Ekim 2022 tarihinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde  “Dönüşüm geri değil, İleri dönüşümdür”  sergisinin açılışını Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sebahattin Akçal, HSK Başmüfettişleri Mustafa İnanç, Gökhan Has, Ahmet Serhat Erginkanat, Adalet Bakanlığı Baş kontrolörü Ahmet Bozdoğan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üyeleri tarafından yapıldı.

FETHİYE’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik haftası kapsamında Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.

KÖY OKULLARINA ANLAMLI ZİYARET

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve Koru İlkokulu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serap Aksel tarafından Koru ve Faralya İlkokulu’na ziyaret düzenlendi.

KÖYCEĞİZLİ MİNİKLERDEN “İLK SERGİM” TEMALI SERGİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 40 minik öğrenci ve özel gereksinimli bireylerin yaptığı eserler Aromatik Bitkiler Evi'nde sergilendi.

KÖYCEĞİZ'DEKİ ÖĞRETMENDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Pınar Kulfat İlkokulu Sınıf Öğretmeni Emine Özel Okuklu yaptığı girişimler ile sınıfına özel donanım kazandırdı.

ATMACA, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Zübeyde Hanım Anaokulu'nu ziyaret etti.

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİNİ ATMACA TAKTİM ETTİ

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi Satranç Ligi İl Turnuvası Finalleri ve Afiş Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından makamında verildi.