Ilker Cömert Haberleri

Ilker Cömert Haberleri

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU NİSAN AYINDA

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Baş Raportörü Baki İlgün beraberinde  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek bu sene 58.si gerçekleştirilecek olan Dünyanın ve Türkiye’nin en prestijli yarışlarından biri olarak kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hakkında bilgi verdiler.

MUĞLALI EMRE BİRİNCİLİĞİ İLE GURUR YAŞATTI

İzmir' de düzenlenen ve iki bine yakın bisiklet sporcusunun katıldığı Uluslararası İzmir Granfondo Bisiklet yol yarışında Muğla Karya GSK Bisiklet Takımından Nurettin Emre Oruç birinciliği elde etti.

Muğla Bisikletine MUGİAD imzası

Muğla Genç İş İnsanları Derneği MUGİAD Muğla’nın Profesyonel Bisiklet takımı KARYA GSK’ ya forma ve kıyafet sponsoru oldu.  Bu sene Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başta olmak üzere bir çok Uluslararası ve Ulusal Bisiklet Yarış ve organizasyona ev sahipliği yapacak Muğla’nın ilk Profesyonel Bisiklet takımı da bu sene ulusal ve Uluslararası yarışmalarda boy gösterecek.